Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Benim embriyolari mi transfer sonrası imha edeceklerini söylediler ve 5 tane embriyo çöpe gitti.dikkat et transfer sonrası imha etmek isterlerse izin verme.bahane olarak da dondurulacak kalitede değil dediler
Bugün embriyo transferi yapılan bi kadın vardı 3 embriyonun 1 ini transfer ettik diğer 2si kalitesizdi dedi. Nasıl anlicam ne söylemem gerekiyor? Çok kötü şeyler yaşamışsın. Hocanın özeline gidince harika ilgileniyor hastanede çok az konuşabiliyorum hatta bugün işlem sırasında baygın olduğum için hiç görmedim. Seri üretime bağlanmış fabrikasyon gibi. Ama her hasta kendine özel koşulları var bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sen iyi şeyler yaşarsın herkes aynı şeyleri yaşiyacak değil o yüzden moralini bozma

canım çok kötü şeyler yaşamışsın ama Allahım seni bekletmemiş bak iki tane birden geliyor Allahın izniyle inşallah..

Ben senin moralıni bozmak icin söylemedim yaşadıklarımı sadece temkinli ol ve kimseye pabuç bırakma.hocanın zaten muayrnrhanesine gidince mecbur ilgileniyor guler yüzlü oluyor.fakültede opu yu hoca yapmıyor başkası yapıyor.medikalde doktorun kendisi yaptı.

canım çok kötü şeyler yaşamışsın ama Allahım seni bekletmemiş bak iki tane birden geliyor Allahın izniyle inşallah..
İnşallah canım ama insanın yaşadıkları çok canını yakıyor.en başta insan kendi vücudunu tanımalı hiçbirşeyi gözardı etmemeli.inşallah siz benim gibi kötü şeyler yaşamadan hemencecik kuzucuklariniza kavusursunuz

Teşekkür ederim inş herşey yolunda gider. Ben hocanın kendisine de söyledim burda kendimi çok iyi hissediyorum ama hastane ortamı hemşireler beni geriyor diye. Sırf hocaya güvendim devam ediyorum ama Allah için tüp bebekteki muamele şu ana kadar daha iyi. İkizlere mi hamilesin? Çoook güzel maşallah milyon kere:) böyle haberler duymak Harika:)))

Evet ikizler inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde doğarlar.fakültede 3.denemede 2 tane transfer ediyorlar gerçi ben ikiz olsun diye 2 tane istemedim ama çok şükür Yaradana iki tane nasip etti.inşallah rabbim size de çifter çifter nasip eder

Amin inşallah arkadaşım sen hamilesin Allahım dualarını daha çabuk kabul eder

Amin inşallah arkadaşım sen hamilesin Allahım dualarını daha çabuk kabul eder
İnşallah her kim evlat hasreti çekiyorsa,evlat isteyen herkese rabbim aramadan hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diye dua ediyorum çünkü bu yolda neler çektiğimizi anca biz biliyoruz

Canım doktor sana ayrıntılı ultrason çekilmesi gerek felan dedi mi bilgin var mi

Canım doktor sana ayrıntılı ultrason çekilmesi gerek felan dedi mi bilgin var mi
Ayrıntılı ultrason 20. Haftada çektirdi canım. Çocuğun her yerine ince ince bakıyorlar.sana ikili tarama testi yapılmıyor sanırım ikiz olduğu için onun için erkenden ayrıntılı ultrason demiştir. Cinsiyet söyledi mi?

Yok daha gitmedim ikili test yaptırmadı zaten bende istemeyecek tim.sadece ense ve buruna baktı. Normal dedi değerlerini.ikiz topiginde ki kızlar bahsetti o yüzden sordum peki nerde çektirdin ve ne kadar ödedin şubat sonu gibi gidecem 17.haftada olacaklar geç olmuş olur mu diye soracaktım bide

Yok geç olmaz 20-24 haftası yapılıyor. Ben 300 tl verdim ama ikizde farklı sanırım hatta kayıt olurken soruyorlar ikiz mi tek mi diye. Biraz pahalı yani. Her şeyin bakıyorlar. Kalbine, beynine, omur iliğine falan.

Yok geç olmaz 20-24 haftası yapılıyor. Ben 300 tl verdim ama ikizde farklı sanırım hatta kayıt olurken soruyorlar ikiz mi tek mi diye. Biraz pahalı yani. Her şeyin bakıyorlar. Kalbine, beynine, omur iliğine falan.
Medikalde mi yaptırdın ablam fakültede hemşire ordan randevu alayım sana dedi o yüzden sordum

Arkadaşlar biz iğneleri bitirdik şimdi estrofem ve jel e başlıyoruz. Bunlarla ilgili tecrübeleriniz tavsiyeniz var mı?teşekkürler

Arkadaşlar biz iğneleri bitirdik şimdi estrofem ve jel e başlıyoruz. Bunlarla ilgili tecrübeleriniz tavsiyeniz var mı?teşekkürler
Jeli kullandıktan sonra 15 dk evde yürü canım hem içerde topaklanmax hemde daha hixli emilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…