Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba kizlar. Benim fakultede transferim yapildi. 5. Gün 2 tane blast transferi oldu. 4. Denemem. Suleyman güven cok yogun ve soru sevmeyen bi doktor. Ama sagolsun hemsireler herkonuda yardimci ve ne sorsak doktora iletip sonuc hakkinda bilgilendirildim. Embriyolog doktor geldi transfer sonrasi gayet iyi aciklamalar yapti.. 1. Kalite degil ama 1. Kaliteye yakin umut veren embriyolar dedi kadin.. sadece cok öksürügum var. Opu sonrasi hasta oldum yogun öksürük kaldi. Doktor sorun yok dedi ama ben endiseliyim. Bide sadece estrofem ve gunde bir kere jel verildi. Diger tedavileri düşünüyorum da bir dünya ilac verilmisti. Şaşırdım.. yeterli bu kadar dedi hemsireler.. sadece aspirin verilmedi bana u unutuldumu acaba ya

Canım fakülte vermiyor aspirin.bana da vermemişlerdi.bu tedavimde opu sonrası iki tane antibiyotuk vermişlerdi.baştan beri folik asit kullandirdilar.transfer sonrası ise antibiyotikler bıraktırdı lar onun yerine jel estrofem progestan ve asprin kullandım.12.haftada bıraktım çoğunu estrofem ı sadece 7.haftada bıraktırdı.

Merhaba inş güzel haberler alacaksın hayırlı olsun. Ben de dün yumurta toplama oldu fakültede. Aynı ilaçları kullanıyorum. Aspirin antibiyotik vermediler. Biraz ağrım oldu sende de olmuş muydu? Dondurulan embriyo oldu mu?

Can'ım inşallah Allahım bu sefer yüzünü güldürür müjdeli haberlerini bekliyorum hayırlı olsun

Kızlar 15. Günüm inşallah hasta olmamda hayırlı sonuçlar alırım. Şuan başım uçuşuyor çok dönüyor bir saat önce pregoston içtim çok fena oluyorum son iki tane kaldı her WC'ye gittiğimde acaba oldum mu diye bakıyorum olmayınca çok şükür inşallah olmam diyorum Allahım hayırlı sonuçlar verir inşallah

12.gün test yapılmıyor muydu ne zaman yapacaksın ya testi merakla bekliyorum

Negatifi görürüm diye korkuyorum test yapmayınca bir umut oluyor gene hemşireler 15 gün sonra haberleşelim demişti bekliyorum bu gün geçsin bakalım inşallah hasta olmam

Negatifi görürüm diye korkuyorum test yapmayınca bir umut oluyor gene hemşireler 15 gün sonra haberleşelim demişti bekliyorum bu gün geçsin bakalım inşallah hasta olmam
Adet günün geçti mi.bende ne olacaksa olsun eğer hamile değilsem boşuna ilaç içmeyeyim dedim test yaptım.daha fazla bekletme bizi

Hayırlı haberlerini alırız inş.testi yaptır bu stres başka bişeye benzemiyo

pregostan yarın sabah bitiyor eğer yarına kadar olmazsam test yaparım acaba bu ilaç adet geçikmesi yapar mı iyi haberler vermeyi çok istiyorum hayırlısı olsun..

insal
pregostan yarın sabah bitiyor eğer yarına kadar olmazsam test yaparım acaba bu ilaç adet geçikmesi yapar mı iyi haberler vermeyi çok istiyorum hayırlısı olsun..
insallhackalı hayırlı güzel haberlerine alırız. Rabbim inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder.ben ilaçları kullanırken adet olmadım. kan testinden negatif sonucu alınca hemşireler ilaç kullanmayı bırak bir kaç gün sonra adet olursun dedi.bıraktıktan 4 gün sonra adet oldum.

canım kafam çok karışık neyapacağımı şuan hiç kestiremiyorum.sen dış gebelikten ne kadar süre sonra ikinci tup bebegi denemistin.neyapcam bilemiyorum.aynı şeyleri sil baştan yaşayacam düşüncesi kafamı yiyor.bir akıl bıraksam bir kaç ay kendi haline acaba doğal hamile kalirmıyım diyorum.hazirana kadar hamile kalmazsam çıkıp İstanbula mi gitsem diyorum.bir yandan rezerv az çok mu zaman kaybederim.tekrar ufukta şansımı denesemi rapor var elimde mayısta bitecek.ama o kadar hormon ilacı tekrar bosunami alacam yoksa..kafamda çok deli deli sorular .

o zaman yarın sabah bitiyor benim hapım beklerim haftasonuna kadar eğer adet olmazsam tabi buralarda okuduğum kadarıyla hap geçikme yapıyormuş

canım raporun mayısa kadar geçerliyse bir iki ay bekle vucüdundan ilaç gitsin hem o sırada kafanda rahatlamış dinlenmiş olursun nisan ayında tekrar ufuk beyde dene eğer olmazsa farklı yerlere yönlenirsin..drla görüştün mü bir açıklama yaptı mı

hastaneden hemşire aramış test günü eşimle konuşmuşlar. adet olsun vücut temizlensin doktor beye gelsin muayene olsun demişler. dün adet oldum bitince gidecem .ne diyecek bilmiyorum.zaten tek yumurtam vardı çok umutlu konuşmuyordu.beni embriyo log.ama umutlandirmisti.tek yumurta ama birinci kalite gayet iyi demişti nasip işte.

Kişiden kişiye degisiyor canım kimisine etki etmiyor kimisi ilacı bırakınca adet oluyor

Canım kullandığın rapor sadece o tedavi için geçerli tekrar deneyecek sen yeniden rapor çıkarıyorsun ama işlem çok kolay sadece ssk dökümü felan resmi evrakları tamamlayıp veriyorsun.ben 2.tedaviyi 7.ayda başladım normalde 1 yil doldurmak istiyordum ama fsh değerim birden yukseldi öyle olunca geciktirmeyeyim dedim başladık.istanbul meselesine gelince bende çok istedim orda yaptırmayı ama hem maddi olarak hem kalacak yer vs gibi sebeplerden ötürü medikal e karar verdik.arkadaşım istanbulda en iyi hastanede yaptırdı hatta embriyo ya genetik test yaptırdı ama o bile tutmadı.yani herşey nasip vakti zamanı gelmişse olur yeterki zamanı gelmiş olsun

gerçekten nasipten ötesi yok .ne kadar çabalarsan çabala naşıpse oluyor. senin yazdığın q 10 a falan başlayım bende bitki kürlerini denememistim.onları araştırıp yapayım. benim amh düşüktü ama fsh hep normaldi .tüm ölçümlerde iyiydi ama tam tup bebeğe başladık o testte fsh birden yüksek çıktı. şimdi durum ne bilmiyorum doktorda belli olur.

Fsh onemli ben önce fsh a baktırdım ondan sonra tüp için randevu aldim fsh yüksek olunca yum kalitesi düşük oluyor

Fsh onemli ben önce fsh a baktırdım ondan sonra tüp için randevu aldim fsh yüksek olunca yum kalitesi düşük oluyor
benim uzun zamandır her olvturdugumde fsh normaldi hep amh dusuk olduğu için tup bebeğe başlandı. ama tup bebek aşamasında en son yaptırdığım testte fsh yüksekti çok ciddiye alınmadı sanırım 13 olunca ama daha öncelerden hep 7 falan oluyordu.bilmiyorum fsh mi etkiledi tutmasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…