Benim 17.75 idi bir ay bitkisel kur ile 7.75 e düştü zaten normal değer 7 10 arası imisbenim uzun zamandır her olvturdugumde fsh normaldi hep amh dusuk olduğu için tup bebeğe başlandı. ama tup bebek aşamasında en son yaptırdığım testte fsh yüksekti çok ciddiye alınmadı sanırım 13 olunca ama daha öncelerden hep 7 falan oluyordu.bilmiyorum fsh mi etkiledi tutmasını.
Çok doğru diyorsun canım nasipten ötesi yok olucağı varsa her yerde olur Allahım çok bekletmesin bizi aminCanım kullandığın rapor sadece o tedavi için geçerli tekrar deneyecek sen yeniden rapor çıkarıyorsun ama işlem çok kolay sadece ssk dökümü felan resmi evrakları tamamlayıp veriyorsun.ben 2.tedaviyi 7.ayda başladım normalde 1 yil doldurmak istiyordum ama fsh değerim birden yukseldi öyle olunca geciktirmeyeyim dedim başladık.istanbul meselesine gelince bende çok istedim orda yaptırmayı ama hem maddi olarak hem kalacak yer vs gibi sebeplerden ötürü medikal e karar verdik.arkadaşım istanbulda en iyi hastanede yaptırdı hatta embriyo ya genetik test yaptırdı ama o bile tutmadı.yani herşey nasip vakti zamanı gelmişse olur yeterki zamanı gelmiş olsun
q 10 aldım şimdi 95 lira.çok pahali geldi bu fiyatta mi oluyorduBenim 17.75 idi bir ay bitkisel kur ile 7.75 e düştü zaten normal değer 7 10 arası imis
Bende 100 luk almıştım 150 tl yeq 10 aldım şimdi 95 lira.çok pahali geldi bu fiyatta mi oluyordu
bende folik asit kullanıyorum ufuk bey yazmıştı o bitsin Q10 alıcam ama senin kullandığın hangisi canım çok çeşidi var senin kullandığından almak istiyorum rengi falan nasılBende 100 luk almıştım 150 tl ye
Solgar in di yanlış hatırlamıyorsambende folik asit kullanıyorum ufuk bey yazmıştı o bitsin Q10 alıcam ama senin kullandığın hangisi canım çok çeşidi var senin kullandığından almak istiyorum rengi falan nasıl
tamam canım ona bakarımSolgar in di yanlış hatırlamıyorsam
şişe dışında sarı etiket var ondan mı canım eczanede yoksa onu ısmarlicam folik asitle beraber yesem sıkıntı olur mu bitmesini mi beklesem acabatamam canım ona bakarım
Evet canım sarı etiket var ben kullandım folik asit le birlikte hemşirelere söylediğimde bişey dememişlerdi banaşişe dışında sarı etiket var ondan mı canım eczanede yoksa onu ısmarlicam folik asitle beraber yesem sıkıntı olur mu bitmesini mi beklesem acaba
Tamam canım bende başlıyorum belki bir vesile olmuş olursunEvet canım sarı etiket var ben kullandım folik asit le birlikte hemşirelere söylediğimde bişey dememişlerdi bana
benim aldığımda solgar 100 mg 30 tane içinde var .bugün çarşıya gidip ne bulursam aldım. ballı poleni arisutlu karışım,q 10 , testere dişli aslan pençesi. tüm bunların hepsini kullanınca nasıl olacak bakalım. bir yandan da korktum aşırı kilo alırmıyimm.Solgar in di yanlış hatırlamıyorsam
Dikkat edersen almazsınbenim aldığımda solgar 100 mg 30 tane içinde var .bugün çarşıya gidip ne bulursam aldım. ballı poleni arisutlu karışım,q 10 , testere dişli aslan pençesi. tüm bunların hepsini kullanınca nasıl olacak bakalım. bir yandan da korktum aşırı kilo alırmıyimm.
1 tane canım 100 mg değil mi30 tane var ya içinde q 10 da.günde kaç tane içmem lazım. bir mi iki mi
Canım sıkışık olman gerekiyor bi de hasta bezi götür transfer sonrası için.beni 15 dk beklettıler sonra beze yapabilirsin dediler.bu transferim de ise çok sıkışınca hemşire sonda ile biraz boşalttı mesaneyi sonra transfer etti.transfer sonrası 30 dk yattım sıkışık sonra lavaboya gittim sonra tekrar uzandim 30 dk toplam 1 saatten fazla yattım çıktımArkadaşlar yarın embriyo transferim var bugün aradılar 3 yumurta gelişme gösteriyormuş. Süleyman hoca senin için 5.gün transferi düşünüyorum demişti ama pazartesi opu gününde embriyolog daha hiçbi işlem yapılmadan perşembe olacak büyük ihtimalle demişti. Hastanenin akışına göre belirleniyor gibi geldi bana. Bi taraftan da belki 2 tanesi dondurulabilir diye düşünüyorum. Pazartesi günkü yumurta toplama işleminin etkisi ağrısı tam olarak gitmedi sizde nasıl olmuştu? Yarın için tecrübeyle sabit önerileriniz var mı:))çok mu sıkışık olmak lazım? İşlem sonrası ne kadar yattınız?
Arkadaşlar yarın embriyo transferim var bugün aradılar 3 yumurta gelişme gösteriyormuş. Süleyman hoca senin için 5.gün transferi düşünüyorum demişti ama pazartesi opu gününde embriyolog daha hiçbi işlem yapılmadan perşembe olacak büyük ihtimalle demişti. Hastanenin akışına göre belirleniyor gibi geldi bana. Bi taraftan da belki 2 tanesi dondurulabilir diye düşünüyorum. Pazartesi günkü yumurta toplama işleminin etkisi ağrısı tam olarak gitmedi sizde nasıl olmuştu? Yarın için tecrübeyle sabit önerileriniz var mı:))çok mu sıkışık olmak lazım? İşlem sonrası ne kadar yattınız?
o jel meselesi benim kafama çok takılmsti günde iki kez kullandım ama yatmak mi yürümek mi gerekliydi onu bile.medim .yürümeyi denedim geri çıktı. yatınca rahat ettim sanki .ama netten okuduğumda yürümek gerekiyor denildi.herşey akla geliyorya.tutmama sebebi ne.olabilir bu jel bu kadar önemlimı. yanlışmı kullandım acabaBenimde pazartesi transferim oldu. Cok sıkıştim. Birasini transfere girmeden boşalttım öyle dedi hemsireler.. ole sonda falan olmadi yani.. 2 saat hic kalkmadan yatiriyorlar farabide...acaba bugün size ne kadar jel ve ilac tedavisi verecekler. Yasarmisiniz rica etsem. Beb sanki az kullaniyorum.. gunde bir tane. Onuda yapinca yürüyorum ama hemen hepsi geri geliyor
Canım yürümek gerekiyor jel daha hızlı emilir.yürümesen jel içerde topaklanmax kalıyor.geri geliyor ayrıca jel ama bu işe yaramadığı anlamına gelmiyoro jel meselesi benim kafama çok takılmsti günde iki kez kullandım ama yatmak mi yürümek mi gerekliydi onu bile.medim .yürümeyi denedim geri çıktı. yatınca rahat ettim sanki .ama netten okuduğumda yürümek gerekiyor denildi.herşey akla geliyorya.tutmama sebebi ne.olabilir bu jel bu kadar önemlimı. yanlışmı kullandım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?