Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Benim 17.75 idi bir ay bitkisel kur ile 7.75 e düştü zaten normal değer 7 10 arası imis

Cok sagolun kixlar. Rabbim bizim gibi durumdaki herkese kolaylik versin. Zor gu ler geciriyoruz.. benden 7 yumurta topladilar. 5ine işlem yapildi. 3 tane döllenme ve gelişme gösterdi. 2si transfer edildi.. digeri dondurulacak kalitede degildi. Ins bu kez olur.. gunde bir tane clinoje jel az degilmi kizlar ya.aklim onda kaldi benim

Çok doğru diyorsun canım nasipten ötesi yok olucağı varsa her yerde olur Allahım çok bekletmesin bizi amin

şişe dışında sarı etiket var ondan mı canım eczanede yoksa onu ısmarlicam folik asitle beraber yesem sıkıntı olur mu bitmesini mi beklesem acaba
Evet canım sarı etiket var ben kullandım folik asit le birlikte hemşirelere söylediğimde bişey dememişlerdi bana

Solgar in di yanlış hatırlamıyorsam
benim aldığımda solgar 100 mg 30 tane içinde var .bugün çarşıya gidip ne bulursam aldım. ballı poleni arisutlu karışım,q 10 , testere dişli aslan pençesi. tüm bunların hepsini kullanınca nasıl olacak bakalım. bir yandan da korktum aşırı kilo alırmıyimm.

Dikkat edersen almazsın

Arkadaşlar yarın embriyo transferim var bugün aradılar 3 yumurta gelişme gösteriyormuş. Süleyman hoca senin için 5.gün transferi düşünüyorum demişti ama pazartesi opu gününde embriyolog daha hiçbi işlem yapılmadan perşembe olacak büyük ihtimalle demişti. Hastanenin akışına göre belirleniyor gibi geldi bana. Bi taraftan da belki 2 tanesi dondurulabilir diye düşünüyorum. Pazartesi günkü yumurta toplama işleminin etkisi ağrısı tam olarak gitmedi sizde nasıl olmuştu? Yarın için tecrübeyle sabit önerileriniz var mı:))çok mu sıkışık olmak lazım? İşlem sonrası ne kadar yattınız?

Canım sıkışık olman gerekiyor bi de hasta bezi götür transfer sonrası için.beni 15 dk beklettıler sonra beze yapabilirsin dediler.bu transferim de ise çok sıkışınca hemşire sonda ile biraz boşalttı mesaneyi sonra transfer etti.transfer sonrası 30 dk yattım sıkışık sonra lavaboya gittim sonra tekrar uzandim 30 dk toplam 1 saatten fazla yattım çıktım

Benimde pazartesi transferim oldu. Cok sıkıştim. Birasini transfere girmeden boşalttım öyle dedi hemsireler.. ole sonda falan olmadi yani.. 2 saat hic kalkmadan yatiriyorlar farabide...acaba bugün size ne kadar jel ve ilac tedavisi verecekler. Yasarmisiniz rica etsem. Beb sanki az kullaniyorum.. gunde bir tane. Onuda yapinca yürüyorum ama hemen hepsi geri geliyor

o jel meselesi benim kafama çok takılmsti günde iki kez kullandım ama yatmak mi yürümek mi gerekliydi onu bile.medim .yürümeyi denedim geri çıktı. yatınca rahat ettim sanki .ama netten okuduğumda yürümek gerekiyor denildi.herşey akla geliyorya.tutmama sebebi ne.olabilir bu jel bu kadar önemlimı. yanlışmı kullandım acaba

Canım yürümek gerekiyor jel daha hızlı emilir.yürümesen jel içerde topaklanmax kalıyor.geri geliyor ayrıca jel ama bu işe yaramadığı anlamına gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…