Hadi test yap ya ne kadar meraksizsinTamam canım bende başlıyorum belki bir vesile olmuş olursun
Kızlar yarın yapıcam hemen ilk iş size yazmak olucak. Ama beni anlayın cesaret edip yapamıyorum korkuyorumbende merak ediyorum
Hala hasta olmadım sarı sanki yumurtlama akıntısı gibi alıntım oldu bugün kasıklarımda bir hareket var olucam diyorum bekliyorum test yapamıyorum arkadaşlarım beni yiyecekler ne kadar meraksızsın diyeEeeeee
Hadi test yap ya ne kadar meraksizsin
Bence belirti arama ben hamile olduğumda şu gibi akintim oluyordu ve hala dediğine benzer akinti var.bende cesaretsizdim ama ne olacaksa olsun kendimi kandırmayayim diye bi sabah kalktım acilde verdim geldimHala hasta olmadım sarı sanki yumurtlama akıntısı gibi alıntım oldu bugün kasıklarımda bir hareket var olucam diyorum bekliyorum test yapamıyorum arkadaşlarım beni yiyecekler ne kadar meraksızsın diye
Bana da jel ve estrofem verdiler. Jeli uzanarak yapıyorum ve yattığım yerde bisiklet çeviriyorum. Bi 5 dk sürüyor. Sızıntı olmuyor biöyle yapınca. Bi de folik asit alıyorum. Kabız olmamak gerekiyormuş bol su içiyorum. Hayırlı olsun transferin:)Benimde pazartesi transferim oldu. Cok sıkıştim. Birasini transfere girmeden boşalttım öyle dedi hemsireler.. ole sonda falan olmadi yani.. 2 saat hic kalkmadan yatiriyorlar farabide...acaba bugün size ne kadar jel ve ilac tedavisi verecekler. Yasarmisiniz rica etsem. Beb sanki az kullaniyorum.. gunde bir tane. Onuda yapinca yürüyorum ama hemen hepsi geri geliyor
Zaten kabız oluyorsan anla ki hamilesin transferden beri kabız im.kabız olmayın demesindeki sebep ikinmamak içinBana da jel ve estrofem verdiler. Jeli uzanarak yapıyorum ve yattığım yerde bisiklet çeviriyorum. Bi 5 dk sürüyor. Sızıntı olmuyor biöyle yapınca. Bi de folik asit alıyorum. Kabız olmamak gerekiyormuş bol su içiyorum. Hayırlı olsun transferin:)
Pztesi günü yapıcam canım bekliyorum
Pztesi günü yapıcam canım bekliyorum
Salı günü hemşireyle konuştuğumda test yapın eğer gebelik varsa devam edin demişti ama ben devam etmiyorum bitti salı günübekle ama eğer hamileysen belki doktor progestana devam ettirecek seni ilaca devam ediyor musun.
Bence yanlış yapıyorsun hamileysen ilaca devam etmen gerekir yoksa sen anlamadan düşer allah korusun naçizane tavsiyem beklemeden yaptır testini ona göre rahatlaSalı günü hemşireyle konuştuğumda test yapın eğer gebelik varsa devam edin demişti ama ben devam etmiyorum bitti salı günü
Doğru diyorsun canım yatın idrar testi yapim o zamanBence yanlış yapıyorsun hamileysen ilaca devam etmen gerekir yoksa sen anlamadan düşer allah korusun naçizane tavsiyem beklemeden yaptır testini ona göre rahatla
Garanti kan testi bazen idrarda çıkmıyor.Doğru diyorsun canım yatın idrar testi yapim o zaman
Ben bol su içiyorum sorun yaşamamak için. Kabız olmak normal mi? Transferden beri demişsin ben de kabızlık yok şuanZaten kabız oluyorsan anla ki hamilesin transferden beri kabız im.kabız olmayın demesindeki sebep ikinmamak için
Kabız olmak normal canım bende bol su içmeye çalıştım ama yine de kabız oldum.sadece kabız olunca ikinmamak lazımBen bol su içiyorum sorun yaşamamak için. Kabız olmak normal mi? Transferden beri demişsin ben de kabızlık yok şuan
Canım dışardan takip ediyorum valla ben çatladım, ne ovu testi ya git idrar testi al hemen bak. Ne sabır varmış sendeKızlar evde ovulasyon testi vardı biraz önce yaptım çift çizgi net bir şekilde çıktı yarın kan testi vericem burada okudum ovulasyondada gebelik çıkıyormuş acaba hamile miyim
Yarın kan vericem canım :) şuan kendimde değilim eşime söylemedim heveslenmesin belli olmadan diyeCanım dışardan takip ediyorum valla ben çatladım, ne ovu testi ya git idrar testi al hemen bak. Ne sabır varmış sendehadi inşallah güzel haber gelecek senden. Progestanı bırakalı baya olmuş. Gebelik olmasa kanama başlardı sanki. Yap testi artık
Ben onların verdiği test gününden bir iki gün önce adet olmuştum, senin üstüne de bir hafta geçti. İnşallah yarın müjdeyi verirsin.Yarın kan vericem canım :) şuan kendimde değilim eşime söylemedim heveslenmesin belli olmadan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?