Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Eeeeee

Hadi test yap ya ne kadar meraksizsin
Hala hasta olmadım sarı sanki yumurtlama akıntısı gibi alıntım oldu bugün kasıklarımda bir hareket var olucam diyorum bekliyorum test yapamıyorum arkadaşlarım beni yiyecekler ne kadar meraksızsın diye

Hala hasta olmadım sarı sanki yumurtlama akıntısı gibi alıntım oldu bugün kasıklarımda bir hareket var olucam diyorum bekliyorum test yapamıyorum arkadaşlarım beni yiyecekler ne kadar meraksızsın diye
Bence belirti arama ben hamile olduğumda şu gibi akintim oluyordu ve hala dediğine benzer akinti var.bende cesaretsizdim ama ne olacaksa olsun kendimi kandırmayayim diye bi sabah kalktım acilde verdim geldim

Bana da jel ve estrofem verdiler. Jeli uzanarak yapıyorum ve yattığım yerde bisiklet çeviriyorum. Bi 5 dk sürüyor. Sızıntı olmuyor biöyle yapınca. Bi de folik asit alıyorum. Kabız olmamak gerekiyormuş bol su içiyorum. Hayırlı olsun transferin:)

Zaten kabız oluyorsan anla ki hamilesin transferden beri kabız im.kabız olmayın demesindeki sebep ikinmamak için

Salı günü hemşireyle konuştuğumda test yapın eğer gebelik varsa devam edin demişti ama ben devam etmiyorum bitti salı günü
Bence yanlış yapıyorsun hamileysen ilaca devam etmen gerekir yoksa sen anlamadan düşer allah korusun naçizane tavsiyem beklemeden yaptır testini ona göre rahatla

Ben bol su içiyorum sorun yaşamamak için. Kabız olmak normal mi? Transferden beri demişsin ben de kabızlık yok şuan
Kabız olmak normal canım bende bol su içmeye çalıştım ama yine de kabız oldum.sadece kabız olunca ikinmamak lazım

Kızlar evde ovulasyon testi vardı biraz önce yaptım çift çizgi net bir şekilde çıktı yarın kan testi vericem burada okudum ovulasyondada gebelik çıkıyormuş acaba hamile miyim

Kızlar evde ovulasyon testi vardı biraz önce yaptım çift çizgi net bir şekilde çıktı yarın kan testi vericem burada okudum ovulasyondada gebelik çıkıyormuş acaba hamile miyim
Canım dışardan takip ediyorum valla ben çatladım, ne ovu testi ya git idrar testi al hemen bak. Ne sabır varmış sende hadi inşallah güzel haber gelecek senden. Progestanı bırakalı baya olmuş. Gebelik olmasa kanama başlardı sanki. Yap testi artık

Yarın kan vericem canım :) şuan kendimde değilim eşime söylemedim heveslenmesin belli olmadan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…