Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar evde ovulasyon testi vardı biraz önce yaptım çift çizgi net bir şekilde çıktı yarın kan testi vericem burada okudum ovulasyondada gebelik çıkıyormuş acaba hamile miyim
Çatladık resmen yarın hemen haber ver. yüksek ihtimal gebelik var çünkü yoksa adetini görüyorsun normal zamanda. ben iki kere aşılama oldum ikisinde de normal gördüm adetimi. Hadi hayırlısı.

Kızlar evde ovulasyon testi vardı biraz önce yaptım çift çizgi net bir şekilde çıktı yarın kan testi vericem burada okudum ovulasyondada gebelik çıkıyormuş acaba hamile miyim
Biz de burda merak ettik çok:)) inş hamilesidir ben aşılama yaptığımda ikisinde de gününde regl oldum. Senin kaç gün geçti?

Hamileyim kızlar çubukta çıktı Ufuk beyle görüştüm kan ver dedi verdim sonucu bekliyorum inşallah Kandada pozitifi görürüm

Eklentiler

• IMG_2553.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 47
hadi gözün aydın canım. . inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın. bu çektiğin stresi sıkıntıyı unutturur bebeğin.

Hamileyim kızlar çubukta çıktı Ufuk beyle görüştüm kan ver dedi verdim sonucu bekliyorum inşallah Kandada pozitifi görürüm
Çok şükür sonunda yaptırdın şu testi senin kadar inatçı görmedim hickimseden duymadim test günü gelip de geciktiren hatta hep erken yaparlar sen tarihte bir ilksin

Değerim 10000 çıktı acilde ki dr 3-4 haftalık gibi dedi ben Ufuk beyi aradım hafta içi görüşelim dedi gebelik var dedi

Adeti kaç gün geçti? Eğer çok geçmedi ise ikiz olabilir 2 güne bir 2 kayı artması lazım değerin ve masallah.bu arada ufuk beye nasıl ulaşıyorsun hemen geçen leeklenme oldu hastanede hemşireyı aradım kimseye ulaşamadım.çok gicik oldum imperyalde ki doktorlar numarasını veriyormus takibini yaptığı hastaya

Canım ilk muayeneye gittiğimde vermişti numarasını aradım iki sefer açtı hemen Giresunlu hasta diye tanıtıyorum kendimi tamam diyor tanıdım :)

Canım ilk muayeneye gittiğimde vermişti numarasını aradım iki sefer açtı hemen Giresunlu hasta diye tanıtıyorum kendimi tamam diyor tanıdım :)
Acaba uzaktan geldiğin için mi verdi anlamadım. Neyse ne zaman gideceksin muayeneye şimdi gitsen büyük ihtimalle sadece kese gorunur 2 hafta sonra gidersen hem kese hem kalp duyulur.benim 6 hafta 5gunlukken ikisini bir gördük

Acaba uzaktan geldiğin için mi verdi anlamadım. Neyse ne zaman gideceksin muayeneye şimdi gitsen büyük ihtimalle sadece kese gorunur 2 hafta sonra gidersen hem kese hem kalp duyulur.benim 6 hafta 5gunlukken ikisini bir gördük
Can'ım bugün Giresun'da ki dr gidicem saat ikide randevum var haftayada Ufuk beye gidicem Allah izin verirse. Mide yanması yaşıyorum dünden beri sanki kazınıyor midem aç olunca oluyorya aynen öyle ama şikayetçi değilim

Hoşgeldin hamilelige daha neler bekliyor seni bekle gör 3 ay hasta gibi ne bişey yiyebildim.nede gördüm.2 kg fazla kilo verdim ama allahım herkese yaşatsın bu duyguyu çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…