Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Hoşgeldin hamilelige daha neler bekliyor seni bekle gör 3 ay hasta gibi ne bişey yiyebildim.nede gördüm.2 kg fazla kilo verdim ama allahım herkese yaşatsın bu duyguyu çok farklı
Can'ım Giresun'da ki dr gittim alttan muayene ile keseyi gördü tek kese var 4-5 haftalık dedi kese 6.5 mm 10 gün sonrada kalp atışı dedi ben cmtsi Ufuk beydende randevu aldım belki o gün duyulur kalp atışı. Kalp atışını duymadan rahat etmicem inşallah hayırlı şekilde onuda duyarız

Çok sevindim canım. yaklaşık 5 haftalık olmalı bu değere göre. Daha çok şey bekleyeceksin ilk önce kalp atışı tabi.

Çok sevindim canım. yaklaşık 5 haftalık olmalı bu değere göre. Daha çok şey bekleyeceksin ilk önce kalp atışı tabi.
Çok sağol canım evet şimdide başka bir sıkıntı yaşıyor insan acaba kalp atışı var mo tutunucak mı gibi inşallah hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız

Arkadaslar cogunluk Ufuk Beyin hastasimi...ben daha once Suleyman Beyde 2 kez denedim biri tuttu kaybettim digeri negatif oldu..Ufuk beyle gorustum ama bizde ileri derecede erkek faktoru var..morfoloji 0, hareket cok az ve sperm 1 milyon alti...Medicalde Imsi yok..Farabi asiri kalabalik...Ben Suleyman Hocanin ozeline gitmistim yaptirirken ilgi alaka iyiydi...Gece bike aradigimda cvp vermisti...Ama farabiyi tekrar dusunmek bile istemiyorum..asiri yogun...Medicaldede imsi yok..Aranizda esinin morfolojisi sifir olan varmi ve nerede sonuc aldiniz ?

Kızlar bebişlerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben cmtsi günü dr gidiyorum tam 6. Haftam oluyor duyulur mu

Kızlar bebişlerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben cmtsi günü dr gidiyorum tam 6. Haftam oluyor duyulur mu
Duyulabilir değerin bayağı yüksekti. duyulmazsa da dert etme hemen duyulmayabiliyor. ben 7+1 de gitmiştim karından ultrasonla duymuştuk.

Selam arkadaşlar. 4 yıllık evliyim. Tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Trabzon medical park ta önerebileceğiniz Dr var mı. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Selam arkadaşlar. 4 yıllık evliyim. Tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Trabzon medical park ta önerebileceğiniz Dr var mı. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Canım inşallah herşey istediğiniz gibi olur burdaki arkadaşlar genelde ufuk beye gitti ama mesela benim transferim ve bi arkadaşın kini hasan Tahsin bey yaptı

Canım inşallah herşey istediğiniz gibi olur burdaki arkadaşlar genelde ufuk beye gitti ama mesela benim transferim ve bi arkadaşın kini hasan Tahsin bey yaptı

Teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlısı. Biraz araştırma yaptım internetten Hasan bey e gitmeye karar verdim. Kararımız daha yeni. Önce Dr dan için randevu alıyoruz değil mi.

Teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlısı. Biraz araştırma yaptım internetten Hasan bey e gitmeye karar verdim. Kararımız daha yeni. Önce Dr dan için randevu alıyoruz değil mi.
Evet adetin 2 ve ya 3.günü için muayene ile ilaçlara başlıyor bi aksilik olmazsa

Hayırlı olsun inş. Farabiden rapor çıkarıp devlet desteği alabilirsin şartlar uygunsa. Doktorunla konuşabilirsin

Ben aşılama yaptırmadım hiç. Çok da Dr Dr gezmek istemiyorum. Hastane ortamı beni geriyor. Ne kadar fark ediyor ki raporlu raporsuz.
Canım raporlu 1850 ve ilaçlar da en fazla 1000 tutuyor.raporsuz 4250 ve ilaçlar da 2000 e yakın ve üzeri tutabilir

Merhaba kizlar. Malesef benim bu jezde olmadi. 4 deneme gecti basimizdan. Hic gebelik testi pozitif olmadi. Acilarada alisiyormus insan.. Diğer denemeler kadar koymadi bu durum.
Gecen hafta pazartesi farabide transfer olmustum. Bugün test yaptım. Koca bir 0.. ilk 3 deneme ufuk beyde olmustu. Bu kez süleyman beyde denedik. Digerlerinden farki 5. Gün embriyosuydu. Ama yine olmadi.. hayat işte. Kimi tuvalette dogurur birakir. Kimi çöpe atar. Kimi vurur. Bizim ortada hic bir sebep yokken olmuyor..simdi ne yapsak acaba. Nereye gitsek. Akilalmaz hurafeleri bile denedik. Bel cekmek gibi. Kimin ahini aldim acaba. Kime ne yaptim..aciklanamayan nedir beni bu duygudan alikoyan. Kimseyi suclamiyorum. Hicbir doktoru hic bir yeri.. inanin herkes elinden geleni yapiyor. Sorun bende o oaraya tutunmuyor iste.. sebebini bulamiyorum allah kahretsin işte olmuyor biktim artik milletin bana aciyan gözlerle bakmasindan. Biktim beni olur olur diye teselli etmelerinden.. yasamaktan usandim resmen neymis arkadaş bu.

Canım kan testi yaptırdın mı bazen idrarda çıkmıyor.bol bol dua et Allahtan umudunu kesme ve sakin ne günah işledim deme herkesin bir imtihanı var.unutma evlat ile olan imtihandansa evlatsizlikla olan imtihan daha iyidir.arkadaşımın oğlu var etmediğini bırakmadı çocuk kadın seni doğuracağıma taş dogursaydim diyor o yüzden hiç öyle şöyleme

Zaten iki gundur hafif kahve tortu geliyordu jelle birlikte. Cok onemsemedim. Bugun biras kirmiziiya dönünce gittik acile zaten test gunum yarindi. 0 cikti bthcg. Olmadi yani.. nasil isyan etmiyim. Milletin sorunlari var olmuyor. Tedavisi belli benim o bile yok.. nereye gitsem dert etme senin çocuğun olur dediler hep. 3 asilama 4 tüp yaptik olmadi. Hala inanamiyorum.. koskoca 4 tüp ama yok arkadas. Cok berbat durumdayim suan. Simdi nereye gideyim diye düşünüyorum. Acaba ufuk beyemi gitsem burdami devam etsem.. ufuk beye gitmek istemiyorum cunki 5. Gune gitmiyor adam genetik test falan yaptirmiyo. Yani gecen seneye kadar oyleydi. Degistimi bilmiyorum.. cok zor durumdayim. Allah sabır versin hepimize.

Canım eğer maddi durumunuz iyi ise istanbulda Mustafa Acet diye bir doktor var onu bi araştır istersen

Canım eğer maddi durumunuz iyi ise istanbulda Mustafa Acet diye bir doktor var onu bi araştır istersen

Nerede bu doktor. Kim gitmiş. Sizmi. Olumlu olan varmiki. Ben istanbulda kamil kutay diye prof var onu takip ediyorum. Bide serkan oral diye biri var. Rabbim verince burdada veriyor insanlara neden uzanayim o kadar dedim hep.. yoksa memorialide cok ovuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…