Canım benim yazdıklarını okuyunca bu yolda olmanın zorluklarını bi kere daha anladım. Allah yardımcımız olsun. Ben de test günümü bekliyorum ve senin gibi jel çıubuğuna kahvemsi tortu geldi tutmicak sanırımNerede bu doktor. Kim gitmiş. Sizmi. Olumlu olan varmiki. Ben istanbulda kamil kutay diye prof var onu takip ediyorum. Bide serkan oral diye biri var. Rabbim verince burdada veriyor insanlara neden uzanayim o kadar dedim hep.. yoksa memorialide cok ovuyorlar.
Bir de test günün daha gelmemiş hemşireler adet olsanız bile ilaca devam edin diyorlardı bilmiyorum ki offZaten iki gundur hafif kahve tortu geliyordu jelle birlikte. Cok onemsemedim. Bugun biras kirmiziiya dönünce gittik acile zaten test gunum yarindi. 0 cikti bthcg. Olmadi yani.. nasil isyan etmiyim. Milletin sorunlari var olmuyor. Tedavisi belli benim o bile yok.. nereye gitsem dert etme senin çocuğun olur dediler hep. 3 asilama 4 tüp yaptik olmadi. Hala inanamiyorum.. koskoca 4 tüp ama yok arkadas. Cok berbat durumdayim suan. Simdi nereye gideyim diye düşünüyorum. Acaba ufuk beyemi gitsem burdami devam etsem.. ufuk beye gitmek istemiyorum cunki 5. Gune gitmiyor adam genetik test falan yaptirmiyo. Yani gecen seneye kadar oyleydi. Degistimi bilmiyorum.. cok zor durumdayim. Allah sabır versin hepimize.
seni çok iyi anlıyorum. işimiz gerçekten çok zor.ben ilk denemede yıkıldım. rezervim çok az.açıkçası benim görüşüm şimdiye kadar burada oyalanmak yanlış evet allah nasip ederse her türlü olur ama bence acilen İstanbula gitmelisin.farklı bir yöntem sana faydalı olabilir .Bülent tıraş i ben de çok duydum.tv de de çok izledim.ayrıca ankarada da Timur gurgan duydum.boğulursan da büyük denizde boğul. tekrar ufuk beye gelmek bence vakit kaybı. neden tutmadığını araştırmaları şart. benim raporum olduğu için ufuk beye bir kez daha gidecem.eğer tutmazsa doğru ca istanbul düşünüyorum. bahçeci kliniğini de çok duydum.Nerede bu doktor. Kim gitmiş. Sizmi. Olumlu olan varmiki. Ben istanbulda kamil kutay diye prof var onu takip ediyorum. Bide serkan oral diye biri var. Rabbim verince burdada veriyor insanlara neden uzanayim o kadar dedim hep.. yoksa memorialide cok ovuyorlar.
Canım bende o doktoru takip ediyorum ordan tanıdığım kadarıyla ben gitmedim.memorial de bi arkadaşım yaptırdı hemde pgt li embriyo transfer ettiler ama olmadı.dediğin gibi olmayınca olmuyorNerede bu doktor. Kim gitmiş. Sizmi. Olumlu olan varmiki. Ben istanbulda kamil kutay diye prof var onu takip ediyorum. Bide serkan oral diye biri var. Rabbim verince burdada veriyor insanlara neden uzanayim o kadar dedim hep.. yoksa memorialide cok ovuyorlar.
Merhaba kizlar. Malesef benim bu jezde olmadi. 4 deneme gecti basimizdan. Hic gebelik testi pozitif olmadi. Acilarada alisiyormus insan.. Diğer denemeler kadar koymadi bu durum.
Gecen hafta pazartesi farabide transfer olmustum. Bugün test yaptım. Koca bir 0.. ilk 3 deneme ufuk beyde olmustu. Bu kez süleyman beyde denedik. Digerlerinden farki 5. Gün embriyosuydu. Ama yine olmadi.. hayat işte. Kimi tuvalette dogurur birakir. Kimi çöpe atar. Kimi vurur. Bizim ortada hic bir sebep yokken olmuyor..simdi ne yapsak acaba. Nereye gitsek. Akilalmaz hurafeleri bile denedik. Bel cekmek gibi. Kimin ahini aldim acaba. Kime ne yaptim..aciklanamayan nedir beni bu duygudan alikoyan. Kimseyi suclamiyorum. Hicbir doktoru hic bir yeri.. inanin herkes elinden geleni yapiyor. Sorun bende o oaraya tutunmuyor iste.. sebebini bulamiyorum allah kahretsin işte olmuyor biktim artik milletin bana aciyan gözlerle bakmasindan. Biktim beni olur olur diye teselli etmelerinden.. yasamaktan usandim resmen neymis arkadaş bu.
canım üzül ağla kimse sana üzülme demez zaten burda ama isyan etme, hayırlısı olsun napalım, ölümlü dünya ölücez gidicez zaten, bu dünyada istediğimiz olsa ne olur olmasa ne olur. isyan edip ahiretimizi karartmayalım inşallah. herkesin sınavı başka, bilemeyiz ki neden olmuyor, vardır bir hayrı ama göremeyiz ki biz. Allah göstermesin engelli bir yavrumuz olsa , ne bileyim katil tecavüzcü olsa doğacak çocuğumuz?Zaten iki gundur hafif kahve tortu geliyordu jelle birlikte. Cok onemsemedim. Bugun biras kirmiziiya dönünce gittik acile zaten test gunum yarindi. 0 cikti bthcg. Olmadi yani.. nasil isyan etmiyim. Milletin sorunlari var olmuyor. Tedavisi belli benim o bile yok.. nereye gitsem dert etme senin çocuğun olur dediler hep. 3 asilama 4 tüp yaptik olmadi. Hala inanamiyorum.. koskoca 4 tüp ama yok arkadas. Cok berbat durumdayim suan. Simdi nereye gideyim diye düşünüyorum. Acaba ufuk beyemi gitsem burdami devam etsem.. ufuk beye gitmek istemiyorum cunki 5. Gune gitmiyor adam genetik test falan yaptirmiyo. Yani gecen seneye kadar oyleydi. Degistimi bilmiyorum.. cok zor durumdayim. Allah sabır versin hepimize.
canım üzül ağla kimse sana üzülme demez zaten burda ama isyan etme, hayırlısı olsun napalım, ölümlü dünya ölücez gidicez zaten, bu dünyada istediğimiz olsa ne olur olmasa ne olur. isyan edip ahiretimizi karartmayalım inşallah. herkesin sınavı başka, bilemeyiz ki neden olmuyor, vardır bir hayrı ama göremeyiz ki biz. Allah göstermesin engelli bir yavrumuz olsa , ne bileyim katil tecavüzcü olsa doğacak çocuğumuz?
Rabbim evladın da hayırlısını sağlıklısını versin inşallah, evlat verip bu günlerimizi aratmasın.
regl öncesi dönem duygularla başetmek zor oluyor, bir de olumsuz tüp denemen var şimdi, ağla dök içindeki duyguları ama sen yine de isyan etme...
Cnm merhaba ...ayni durumdayiz..benimde toplamda 4 deneme..ve yanima kalan sadece aci ve husran..ne yapacagimi ne edecegimi sasirdim..hergun depresyonda diplerdeyimKahroluyorum artik elimden hicbirsey gelmiyor..
Sedeff123 kahvemsi tortu normal olabiliyor ama bendeki artik yavastan kirmiziya dönmüştü..
Bulent tirasi cok duydum arastirdimda. Para tuzagindan başka bisi olmadigini soyluyorlar hep. Ben ktu yu bu konuda yetersiz biliyordum ama her imkan var orda. Sadece ilgi alaka az Cok yogun oldugundan.
Mustafa aceti hic duymamistim. Arastiriyorum simdi. Allahim nasil tuhaf bir duyguki olumsuzu aldigim 2 saat oldu olmadi ben arastirmaya basliyorum tekrardan. Cok caresizim kizlar. Rabbim herkese sabir versin..
Istanbula gidebilirim imkanlarim yerinde ama hep olur düşüncesiyle erteledik...aklimdan korkuyorum artik.. gercekten biktim usandim böyle nereye kadar
Bugün yumurta toplama işlemi için gittim. İnş herşey yolunda giderse Perşembe cuma gibi embriyo transferi için tekrar gidicem sonra da 12 günlük bekleme süreci. Aşılamada hastanede beklemekten ben de çok gerilmiştim ams tüp bebek de daha ilgililer ve önce bizi alıyorlar. Doktor seçimi yapmış mıydın?[/QUOTE
Aşılama için yapacaktım tup bebek bölümünde sekreter var bi tane bayan gülerek zaten doktorlarımız hepsi yurtdışına konferansa gitti doktor secemezsiniz dedi ee aşılamayi kim yapacak dedim ilaclari vs kullandım herşey tamam bi aşılama kalmıştı o günde kafa salladı neyse ulku hemşire geldi sabah 8 de çağırdılar öğlen 2 de anca aşılama yapıldı onuda dr olmadığı için ülkü hemşire ve bi ogrenci geldi onlar yaptı ve canım çok yandı rezaletti şimdi 2ci aşılama için ımperialde doktor dilek hanım var ona gidiyorum yarın tedaviye baslicaz kismetse. Sanda geçmiş olsun canım inşallah tutar Rabbim gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın valla bizi bizden başkası anlamaz.
Saat kaçta randevun benimde cumartesi randevum 12 deKızlar dün gittim Ufuk beye 5+3 günlük olduğunu söyledi haftaya cmtesi kalp atışı için çağırdı.
Hayırlı olsun çok sevindim adına Allah sagsalim kucağına almayı nasip eder inşallah canımKızlar dün gittim Ufuk beye 5+3 günlük olduğunu söyledi haftaya cmtesi kalp atışı için çağırdı.
11.30da da benim randevum. yakama kırmızı karanfil takayım mı?Saat kaçta randevun benimde cumartesi randevum 12 de
Neden kimse benimle konuşmuyor
bence tereddüt etme.korkmana gerek yok.allah nasip ederse tutunur.içeceği şu varsa dünyaya gelir.inan ben herşeye çok dikkat ettim sanıyorum. hiçbir aksilik görünmüyordu ama tutmadı. kısmet neyse o oluyor. hapşırmak bişeyçık olmaz allahın izniyle.içini ferah tut.Merhaba kızlar bende ktü de süleyman hocada pazartesi günü transfer yaptırdım herşeyden ilgi alakadan hocadan hemşirelerden gayet memnun kaldım ilk denemem ve bugün 6. Günüm transferim 5. Gün 1. Kaliteydi ama ben 3 gündür çok fena grip oldum önce yüz milyon kere hapşırdım bugünde çok fena öksürüyorum acaba bı durumun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilirmi ayrıca giresunda yaşıyorum
Merhaba kızlar bende ktü de süleyman hocada pazartesi günü transfer yaptırdım herşeyden ilgi alakadan hocadan hemşirelerden gayet memnun kaldım ilk denemem ve bugün 6. Günüm transferim 5. Gün 1. Kaliteydi ama ben 3 gündür çok fena grip oldum önce yüz milyon kere hapşırdım bugünde çok fena öksürüyorum acaba bı durumun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilirmi ayrıca giresunda yaşıyorumbence tereddüt etme.korkmana gerek yok.allah nasip ederse tutunur.içeceği şu varsa dünyaya gelir.inan ben herşeye çok dikkat ettim sanıyorum. hiçbir aksilik görünmüyordu ama tutmadı. kısmet neyse o oluyor. hapşırmak bişeyçık olmaz allahın izniyle.içini ferah tut.
Tak kız görüşelim çok güzel olur.11.30da da benim randevum. yakama kırmızı karanfil takayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?