Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım benim yazdıklarını okuyunca bu yolda olmanın zorluklarını bi kere daha anladım. Allah yardımcımız olsun. Ben de test günümü bekliyorum ve senin gibi jel çıubuğuna kahvemsi tortu geldi tutmicak sanırım( İstanbul'da Bülent tıraş diye bi doktor varmış bi arkadaşımız zorlu kriterlerine rağmen çocuk sahibi olabildiler. Bi de tv de çok gördüm.

Bir de test günün daha gelmemiş hemşireler adet olsanız bile ilaca devam edin diyorlardı bilmiyorum ki off

seni çok iyi anlıyorum. işimiz gerçekten çok zor.ben ilk denemede yıkıldım. rezervim çok az.açıkçası benim görüşüm şimdiye kadar burada oyalanmak yanlış evet allah nasip ederse her türlü olur ama bence acilen İstanbula gitmelisin.farklı bir yöntem sana faydalı olabilir .Bülent tıraş i ben de çok duydum.tv de de çok izledim.ayrıca ankarada da Timur gurgan duydum.boğulursan da büyük denizde boğul. tekrar ufuk beye gelmek bence vakit kaybı. neden tutmadığını araştırmaları şart. benim raporum olduğu için ufuk beye bir kez daha gidecem.eğer tutmazsa doğru ca istanbul düşünüyorum. bahçeci kliniğini de çok duydum.

Canım bende o doktoru takip ediyorum ordan tanıdığım kadarıyla ben gitmedim.memorial de bi arkadaşım yaptırdı hemde pgt li embriyo transfer ettiler ama olmadı.dediğin gibi olmayınca olmuyor

Allah yar ve yardımcımız olsun. Bol bol dua et. Bizim de sınavımız budur belliki. İsyan etme. Bir arkadaş yazmış çocukla sinanmaktansa çocuksuz sinanmak daha iyidir bence de.

Kahroluyorum artik elimden hicbirsey gelmiyor..
Sedeff123 kahvemsi tortu normal olabiliyor ama bendeki artik yavastan kirmiziya dönmüştü..
Bulent tirasi cok duydum arastirdimda. Para tuzagindan başka bisi olmadigini soyluyorlar hep. Ben ktu yu bu konuda yetersiz biliyordum ama her imkan var orda. Sadece ilgi alaka az Cok yogun oldugundan.
Mustafa aceti hic duymamistim. Arastiriyorum simdi. Allahim nasil tuhaf bir duyguki olumsuzu aldigim 2 saat oldu olmadi ben arastirmaya basliyorum tekrardan. Cok caresizim kizlar. Rabbim herkese sabir versin..
Istanbula gidebilirim imkanlarim yerinde ama hep olur düşüncesiyle erteledik...aklimdan korkuyorum artik.. gercekten biktim usandim böyle nereye kadar

canım üzül ağla kimse sana üzülme demez zaten burda ama isyan etme, hayırlısı olsun napalım, ölümlü dünya ölücez gidicez zaten, bu dünyada istediğimiz olsa ne olur olmasa ne olur. isyan edip ahiretimizi karartmayalım inşallah. herkesin sınavı başka, bilemeyiz ki neden olmuyor, vardır bir hayrı ama göremeyiz ki biz. Allah göstermesin engelli bir yavrumuz olsa , ne bileyim katil tecavüzcü olsa doğacak çocuğumuz?
Rabbim evladın da hayırlısını sağlıklısını versin inşallah, evlat verip bu günlerimizi aratmasın.

regl öncesi dönem duygularla başetmek zor oluyor, bir de olumsuz tüp denemen var şimdi, ağla dök içindeki duyguları ama sen yine de isyan etme...

Suan söyledikleriniz cok mantıklı ama içime soz geciremiyorum

Cnm merhaba ...ayni durumdayiz..benimde toplamda 4 deneme..ve yanima kalan sadece aci ve husran..ne yapacagimi ne edecegimi sasirdim..hergun depresyonda diplerdeyim

Merhaba kızlar bende ktü de süleyman hocada pazartesi günü transfer yaptırdım herşeyden ilgi alakadan hocadan hemşirelerden gayet memnun kaldım ilk denemem ve bugün 6. Günüm transferim 5. Gün 1. Kaliteydi ama ben 3 gündür çok fena grip oldum önce yüz milyon kere hapşırdım bugünde çok fena öksürüyorum acaba bı durumun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilirmi ayrıca giresunda yaşıyorum

bence tereddüt etme.korkmana gerek yok.allah nasip ederse tutunur.içeceği şu varsa dünyaya gelir.inan ben herşeye çok dikkat ettim sanıyorum. hiçbir aksilik görünmüyordu ama tutmadı. kısmet neyse o oluyor. hapşırmak bişeyçık olmaz allahın izniyle.içini ferah tut.

Merhaba kızlar bende ktü de süleyman hocada pazartesi günü transfer yaptırdım herşeyden ilgi alakadan hocadan hemşirelerden gayet memnun kaldım ilk denemem ve bugün 6. Günüm transferim 5. Gün 1. Kaliteydi ama ben 3 gündür çok fena grip oldum önce yüz milyon kere hapşırdım bugünde çok fena öksürüyorum acaba bı durumun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilirmi ayrıca giresunda yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…