Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım hicbisey olmaz rahim ebriyo yu zaten sarıp sarmaliyor eğer olacak olsaydı bende olurdu iki kere grip oldum ve acayip öksürüğüm vardı.Eğer Rabbim ol dediyse ne olursa olsun olur yokşa gerisi boş.bol bol dua et

Bişey olmaz insallah Allah'ın izniyle canım geçmiş olsun

Kizlar Allah rizasi icin cvp veririmisiniz..5. Deneme olacak ve sizin goruslerinize cok ihtiyacim var..Esinde speem sorunu olup ozellikle morfoloji sorunu olanlar nerde tedavi gordunuz ? Ve birde Ufuk Bey transferden sonra igne veriyormu? Lutfen tek kelimede olsa cvp yazin

Canım morfoloji ne bilmiyorum.iğne olarak da kan sulandirici mi.eğer probleminiz varsa verir mutlaka bana pıhtılaşma olmamasına rağmen asprin vermişti 12.haftaya kadar kullanmistim

Saat kaçta randevun benimde cumartesi randevum 12 de
Canım ben dün randevu almak için aradım cmtsi hep doluymuş bugün hemşireyi aradım gelsem aradan giremezmiyim diye oda çok yoğun olur derim olmaz boşuna gelmiş olursunuz dedi. Sizde şimdi öyle deyince tüh ya dedim sizinle orda görüşmeyi çok isterdim ben pztesi gidicem inşallah daha sonra bir gün görüşürüz gerçekten çok isterim

Canım morfoloji ne bilmiyorum.iğne olarak da kan sulandirici mi.eğer probleminiz varsa verir mutlaka bana pıhtılaşma olmamasına rağmen asprin vermişti 12.haftaya kadar kullanmistim
Benim eşimdede sıkıntı vardı ben süleyman güvende tedaviye başladım şu anda 8. Gündeyim bakalım olumlu olursa sana söylerim şu an beklemedeyim

İnşallah bizde @kedicik61 ile görüşebilirsek inşallah bi sonraki sefere de seninle birlikte görüşürüz inşallah

Allah razi olsun canim...morfoloji spermde sekil bozuklugu..gerci bizde hepsi sirunya..sekil sayi hiz....canim.kalcafam progesteron igne vermiyor degil mi ? Clinartta safak beyle calisirken veriyorudlar kalcadan igneyi..ve o igne beni hastanelik yapmisti..Allah sag salim evladini kucagini almayi nasip etsin cnm

Benim eşimdede sıkıntı vardı ben süleyman güvende tedaviye başladım şu anda 8. Gündeyim bakalım olumlu olursa sana söylerim şu an beklemedeyim
Ben suleyman beyde daha ince yaptirdim..2 kez..biri pozitif digeri.negatif..ve pozifit olani 8.gun evde idrar testi ile ogrendim..ama.daha sonra kaybettim..Allah hepimize yardim etsin..Suleyman Bey iyi bir doktor..ama farabi berbat
.asiri kalabalik..ayni yogunluk hala varmi bilmiyorum ama transfer haliyle bizi tup bebek bolumu kalabalik diye kadin dogum kati 4. Kata cikardilar...ve 4.kata cikanlarin hicbiri tutmadi tabiki...

Ben muayenelerimin hiçbirini farabide yaptırmadım hep özeline gittim hastaneye vereceğin doktor seçim parasını özeline geldim aynı fiyata geldi sadece 1 kere fazladan 300 lira verdim onun haricinde herşey çok şükür yolunda gitti belkide özel hasta olduğum içindi şimdide sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı olsun

Yok canım ağızdan progestan ve alttan jel veriyor.ama iğne daha etkili bende iğne isteyecektim.iyiki istememisim o zaman inşallah herkese rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Suleyman guvenin hastane icindeki ozel muaynenkn disinda bir muaynehanesi mi var acaba. Benmi bilmiyorum. Ben de suleyman guvene gidiyorum ama hastanenin icinde yaptigi ozel muayneleri biliyorum sadece

Suleyman guvenin hastane icindeki ozel muaynenkn disinda bir muaynehanesi mi var acaba. Benmi bilmiyorum. Ben de suleyman guvene gidiyorum ama hastanenin icinde yaptigi ozel muayneleri biliyorum sadece
Galiba ayrı muayenehanesi var bi kaç kişiden daha duydum çünkü

Bilen arkadaslar yazarsa sevinirim. Suleyman guvenin hastane disinda ozel muayne yaptigi bir yer varmi. Orada muayne ucreti ne kadar ve nerededir bu muaynehane.

bugün ufuk beye gittim kontrol için. muayene etmedi.tup bebek tutmama sebebin rezervinin çok az dedi bu yüzden tutmadı dedi.halbuki tek embriyo birinci kaliteydi 4 hucreliyi 2.gün transfer edilmişti diye de izah etti.rahim filmi falan cekimeyeekmi dedim.belki rahimde kaynaklı tutmamış tir dedim.hiç gerek yok senin sorunun belli dedi.bu sözü de hiç içime sinmedi .canım sıkıldı.

arkadaşlar araştırması gerekmezmiydi.tek embriyo da olsa tutmasi gerekmezmiydi.sadece amh testiyle karar vermesi doğru bir yöntem mi. moralim bozuldu kendimi çok çaresiz hissediyorum.

Tesekkur ederim Leyla452. Fiyat baya yuksekmis. Insan bir umut gitmek istiyor. Keske bizde anlasak da neden olmadigiyle ilgili bir seyler soyleyebilsek. Amh degeriniz kacti. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…