Canım hicbisey olmaz rahim ebriyo yu zaten sarıp sarmaliyor eğer olacak olsaydı bende olurdu iki kere grip oldum ve acayip öksürüğüm vardı.Eğer Rabbim ol dediyse ne olursa olsun olur yokşa gerisi boş.bol bol dua etMerhaba kızlar bende ktü de süleyman hocada pazartesi günü transfer yaptırdım herşeyden ilgi alakadan hocadan hemşirelerden gayet memnun kaldım ilk denemem ve bugün 6. Günüm transferim 5. Gün 1. Kaliteydi ama ben 3 gündür çok fena grip oldum önce yüz milyon kere hapşırdım bugünde çok fena öksürüyorum acaba bı durumun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilirmi ayrıca giresunda yaşıyorum
Merhaba kızlar bende ktü de süleyman hocada pazartesi günü transfer yaptırdım herşeyden ilgi alakadan hocadan hemşirelerden gayet memnun kaldım ilk denemem ve bugün 6. Günüm transferim 5. Gün 1. Kaliteydi ama ben 3 gündür çok fena grip oldum önce yüz milyon kere hapşırdım bugünde çok fena öksürüyorum acaba bı durumun bana tutunmaya çalışan miniğime bi zararı varmı bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilirmi ayrıca giresunda yaşıyorum
İnşallah canım bugün doktora gittim burda oda bişey olmaz dedi muayene etti bişey göremedi ama bi sıkıntı yok dedi sağol canım inşallah güzel haberler verebilirim sizeBişey olmaz insallah Allah'ın izniyle canım geçmiş olsun
Canım morfoloji ne bilmiyorum.iğne olarak da kan sulandirici mi.eğer probleminiz varsa verir mutlaka bana pıhtılaşma olmamasına rağmen asprin vermişti 12.haftaya kadar kullanmistimKizlar Allah rizasi icin cvp veririmisiniz..5. Deneme olacak ve sizin goruslerinize cok ihtiyacim var..Esinde speem sorunu olup ozellikle morfoloji sorunu olanlar nerde tedavi gordunuz ? Ve birde Ufuk Bey transferden sonra igne veriyormu? Lutfen tek kelimede olsa cvp yazin
Canım ben dün randevu almak için aradım cmtsi hep doluymuş bugün hemşireyi aradım gelsem aradan giremezmiyim diye oda çok yoğun olur derim olmaz boşuna gelmiş olursunuz dedi. Sizde şimdi öyle deyince tüh ya dedim sizinle orda görüşmeyi çok isterdim ben pztesi gidicem inşallah daha sonra bir gün görüşürüz gerçekten çok isterimSaat kaçta randevun benimde cumartesi randevum 12 de
Canım morfoloji ne bilmiyorum.iğne olarak da kan sulandirici mi.eğer probleminiz varsa verir mutlaka bana pıhtılaşma olmamasına rağmen asprin vermişti 12.haftaya kadar kullanmistim
Benim eşimdede sıkıntı vardı ben süleyman güvende tedaviye başladım şu anda 8. Gündeyim bakalım olumlu olursa sana söylerim şu an beklemedeyimKizlar Allah rizasi icin cvp veririmisiniz..5. Deneme olacak ve sizin goruslerinize cok ihtiyacim var..Esinde speem sorunu olup ozellikle morfoloji sorunu olanlar nerde tedavi gordunuz ? Ve birde Ufuk Bey transferden sonra igne veriyormu? Lutfen tek kelimede olsa cvp yazin
İnşallah bizde @kedicik61 ile görüşebilirsek inşallah bi sonraki sefere de seninle birlikte görüşürüz inşallahCanım ben dün randevu almak için aradım cmtsi hep doluymuş bugün hemşireyi aradım gelsem aradan giremezmiyim diye oda çok yoğun olur derim olmaz boşuna gelmiş olursunuz dedi. Sizde şimdi öyle deyince tüh ya dedim sizinle orda görüşmeyi çok isterdim ben pztesi gidicem inşallah daha sonra bir gün görüşürüz gerçekten çok isterim
Allah razi olsun canim...morfoloji spermde sekil bozuklugu..gerci bizde hepsi sirunya..sekil sayi hiz....canim.kalcafam progesteron igne vermiyor degil mi ? Clinartta safak beyle calisirken veriyorudlar kalcadan igneyi..ve o igne beni hastanelik yapmisti..Allah sag salim evladini kucagini almayi nasip etsin cnmCanım morfoloji ne bilmiyorum.iğne olarak da kan sulandirici mi.eğer probleminiz varsa verir mutlaka bana pıhtılaşma olmamasına rağmen asprin vermişti 12.haftaya kadar kullanmistim
Ben suleyman beyde daha ince yaptirdim..2 kez..biri pozitif digeri.negatif..ve pozifit olani 8.gun evde idrar testi ile ogrendim..ama.daha sonra kaybettim..Allah hepimize yardim etsin..Suleyman Bey iyi bir doktor..ama farabi berbatBenim eşimdede sıkıntı vardı ben süleyman güvende tedaviye başladım şu anda 8. Gündeyim bakalım olumlu olursa sana söylerim şu an beklemedeyim
Ben muayenelerimin hiçbirini farabide yaptırmadım hep özeline gittim hastaneye vereceğin doktor seçim parasını özeline geldim aynı fiyata geldi sadece 1 kere fazladan 300 lira verdim onun haricinde herşey çok şükür yolunda gitti belkide özel hasta olduğum içindi şimdide sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı olsunBen suleyman beyde daha ince yaptirdim..2 kez..biri pozitif digeri.negatif..ve pozifit olani 8.gun evde idrar testi ile ogrendim..ama.daha sonra kaybettim..Allah hepimize yardim etsin..Suleyman Bey iyi bir doktor..ama farabi berbat
.asiri kalabalik..ayni yogunluk hala varmi bilmiyorum ama transfer haliyle bizi tup bebek bolumu kalabalik diye kadin dogum kati 4. Kata cikardilar...ve 4.kata cikanlarin hicbiri tutmadi tabiki...
Yok canım ağızdan progestan ve alttan jel veriyor.ama iğne daha etkili bende iğne isteyecektim.iyiki istememisim o zaman inşallah herkese rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinAllah razi olsun canim...morfoloji spermde sekil bozuklugu..gerci bizde hepsi sirunya..sekil sayi hiz....canim.kalcafam progesteron igne vermiyor degil mi ? Clinartta safak beyle calisirken veriyorudlar kalcadan igneyi..ve o igne beni hastanelik yapmisti..Allah sag salim evladini kucagini almayi nasip etsin cnm
Ben muayenelerimin hiçbirini farabide yaptırmadım hep özeline gittim hastaneye vereceğin doktor seçim parasını özeline geldim aynı fiyata geldi sadece 1 kere fazladan 300 lira verdim onun haricinde herşey çok şükür yolunda gitti belkide özel hasta olduğum içindi şimdide sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı olsun. Suleyman hocaya farabi haricinde nerede muayne oldunuz
Galiba ayrı muayenehanesi var bi kaç kişiden daha duydum çünküSuleyman guvenin hastane icindeki ozel muaynenkn disinda bir muaynehanesi mi var acaba. Benmi bilmiyorum. Ben de suleyman guvene gidiyorum ama hastanenin icinde yaptigi ozel muayneleri biliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?