Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Eşimde morfoloji sorunu vardı.1 çıkıyordu morfoloji. transferden sonra iğne vermedi ufuk bey. jel, antibiyotik ve aspirin verdi. folik asit tabi bir deç

Biraz baştan savma olmuş. benim de amh değerim çok süper değildi ama yumurtam fazla çıktı. rahim filmi tüp bebekte önemli değil çünkü tüplerden zaren doktor geçiriyor embriyoyu. detaylı sperm analizi yaptırın bence.

Tesekkur ederim Leyla452. Fiyat baya yuksekmis. Insan bir umut gitmek istiyor. Keske bizde anlasak da neden olmadigiyle ilgili bir seyler soyleyebilsek. Amh degeriniz kacti. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
2yıl önce süleyman hocanın özelne gittim 300 tl verdim öyle çok da detaylı araştırmadı. sana söyleyeceğim şu canım kendi araştırmanı kendin yapacaksın ben bunu öğrendim bu süreçte. sen hormon testlerini amh rahim filmi falan yaptır eşin de detaylı sperm analizi hatta imkanın varsa ankarada sperm dna hasarına baktırın. uğraşa uğraşa kendi doktorun oluyorsun.

Ozel hastasiyim Suleyman Beyin..ve siran arkadaslar evet meydanda ozel muayene yapiyor sukeyman hoca..ama tabelasi yok..hastanede sekreteri arayip sorabilirsiniz

Eşimde morfoloji sorunu vardı.1 çıkıyordu morfoloji. transferden sonra iğne vermedi ufuk bey. jel, antibiyotik ve aspirin verdi. folik asit tabi bir deç
Cnm cok sagol cvbin icin..farabi ve ufuk bey arasinda gelgitlerdeyim

Yok canım ağızdan progestan ve alttan jel veriyor.ama iğne daha etkili bende iğne isteyecektim.iyiki istememisim o zaman inşallah herkese rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Amin cmm..ignenin kesinlikle ekstra bir faydasi yok cnm..

Arkadaşlar bu süreçte kedicik61 arkadaşın dediği gibi kendin araştırıp öğreniyorsun herşeyi fakültede o kadar dil döktüm doktora bi rahim filmi randevusu yazmadı bana sonra kendim gittim imperyalde ücretli çektirdim.bana fakülte artık heryerı altın deseler gözümde 5krs değeri yok.ablam fakültede hemşire ne pislikler döndüğünü biliyorum az çok hele süleyman hoca hiç demeyin almış eline sazı buranın ağası benim diye türkü çağırıyor resmen millette ona bi yalaka sormayın gitsin.hemşireleri deseniz ayrı bir alem hasta mahremiyeti denen bişey yok erkek hasta bakıçısına varana kadar mahrem yerlerini herkes görüyor.sadece bu mahremiyet için bile medikal e geldim diyebilirim yoksa tekrar trabzonda düşünmüyordum

Arkadaşlar merhaba. 1.tüp bebek tedavi sonucum negatif. Zorlu bi süreç ama yıkmadı beni çok şükür enterasan bi rahatlama hissi geldi bana bu yoğunluk stres oldu üzerimde galiba. 2 tane negatif aşılama deneyimim var. Süleyman Güvenin hastasıyım meydanda özeline giderek tanıştım kendisiyle 300tl muayene ücreti verdim defalarca gittim görüşmeye tekrar ücret ödemedim. Saolsun güzel ilgilendi. Ama hastane ortamında yoğunluktan hocayla çok az konuşma fırsatım oldu.aşılamada hastaneden hiç memnun kalmamıştım ama tüp bebekte hemşireler de güzel ilgilendiler. 1.kalite embriyo transfer edildi sonuç başarısız. Şimdi Yen'i bi plan yapmalıyım ne tavsiye edersiniz? Ufuk beyi burda çok duydum ama medikal parkla ilgili çok fazla negatif olay duydum. Bi tarafım büyük şehir diyo. Tedavi uzun süreli oralarda kalmak yemek içmek herşey sıkıntı. Burda boşuna mı uğraşıyoruz diye düşünüyorum bi yandan. Çok uzun oldu kusura bakmayın biraz da Farabi tecrübesini anlatmak istedim. Bu arada aşılama ve tüp bebek ücretlerini ayrıca ödedin yanlış anlaşılmasın. Hepimizin duası kabul olsun inş

Suleyman Bey her gittigimde benden para almistir..sizden almamis sasirdim...ben her gittigimde verdim

Farabi hakkinda dedikleriniz cok dogru...

Evet ya test yapacaklar vardı kızlar nerdesiniz merakta bırakmayın bizi

Buraya yazmamışım sanırım evet test yaptım malesef negatif zaten hemen peşinede adet oldum çok üzgündüm sadece 1 gruba yazdım çıktım. Benimle birlikte 2 arkadaş vardı tedaviye başladığımız onlarınkiler tutundu ama benimki tutunamadı ne yazıkki ne yapalım hayırlısı buymuş demekki.

Birlikte tedaviye basladıginiz arkadaslariniz da süleyman hocadami yaptirdilar tup bebek tedavilerini. Bende suleyman hocayla baslayacagim ill deneme olucak allah hayirlisini nasip etsin insallah.

Birlikte tedaviye basladıginiz arkadaslariniz da süleyman hocadami yaptirdilar tup bebek tedavilerini. Bende suleyman hocayla baslayacagim ill deneme olucak allah hayirlisini nasip etsin insallah.
Evet onlarda süleyman hocanın hastalarıydılar süleyman hoca gerçekten iyi bi doktor 3 kişiden ikisi tutuyosa bu bence başarılı bi oran.biri rizeden biri artvinden geliyodu aralarında en genç olanda bendim ve ikisindede yumurtalık rezervinde sıkıntı vardı yani en tutması gereken bendim ama olmadı

geçmiş olsun inşallah en yakın zmaan da bebeğine kavuşursun. sizin problem neydi tam olarak kaçırdım ben yukarıda yazdıysaniz.benimki yumurta rezervi düşüklüğü erken menopoz dedi ufuk bey. benimde ekafam. çok karışık karar veremiyorum ikinci tup bebek denemesini ufukta mi yaptırsam yoksa suleymannbeyde mi denesem sansimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…