geçmiş olsun inşallah en yakın zmaan da bebeğine kavuşursun. sizin problem neydi tam olarak kaçırdım ben yukarıda yazdıysaniz.benimki yumurta rezervi düşüklüğü erken menopoz dedi ufuk bey. benimde ekafam. çok karışık karar veremiyorum ikinci tup bebek denemesini ufukta mi yaptırsam yoksa suleymannbeyde mi denesem sansimiEvet onlarda süleyman hocanın hastalarıydılar süleyman hoca gerçekten iyi bi doktor 3 kişiden ikisi tutuyosa bu bence başarılı bi oran.biri rizeden biri artvinden geliyodu aralarında en genç olanda bendim ve ikisindede yumurtalık rezervinde sıkıntı vardı yani en tutması gereken bendim ama olmadı
Aslında kural ilk 2 denemede 35 yaş altına 1 embriyo.35 yaş üstüne kaç deneme olursa olsun 2 embriyo transfer edilirSuleyman hoca hep 1 transfer mi yapiyor acaba ? 39 yasindaki hastaya 1 transfer yapmissa hepmi aynidir kural
Canım eğer fakültede yaptırılacaksa hangi nedenle olursa olsun hep tek transfer oluyor.fakültede tekrar düşünmeme nedenlerimin biri de buydu.medikalde 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür.Ben rapor çıkarmıştım ve rapora göre evet yaşım dolayısıyla 1 tane transfer edilmişti ama her rapor farklı bi nedenle çıkıyo sen rapor çıkaracaksan rezerv azlığı nedeniyle çıkarırsın ve o zaman belki 2 tane konulabilir
Yok galiba hiç duymadimTrabzon farabi de var mı bu yöntem acaba bir bilginiz var mi
Canım ben ufuk beyde yaptırdım en son transferi hasan Tahsin yaptı.2 tane transfer edildi ikisi de tuttu çok şükür. İki doktor da iyi farketmiyor ben aşılamayı hasan Tahsin yaptırdım tüp ufuk beyde yaptırdım.doktora alışmak frekansları tutması meselesi tamamenönümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyorum sebepsiz infertilite yüzünden , trabzon medical de tüp bebek yaptıranlar ufuk bek le hasan tahsin bey arasında karar veremedim tecrübelerinizden faydalandırır mısınız ? Bide ben 2 tane koydurmak istiyorum iki dr da 2 tane koyuyor mu
Çok sağol canım bide ben çalışıyorum da yumurta toplandıktan sonra ne kadar rapor veriliyor biliyor musunuz ?ufuk bey çok rapor vermek istemiyormuş diye duydum çevremde de hasan tahsin beyi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?