Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

geçmiş olsun inşallah en yakın zmaan da bebeğine kavuşursun. sizin problem neydi tam olarak kaçırdım ben yukarıda yazdıysaniz.benimki yumurta rezervi düşüklüğü erken menopoz dedi ufuk bey. benimde ekafam. çok karışık karar veremiyorum ikinci tup bebek denemesini ufukta mi yaptırsam yoksa suleymannbeyde mi denesem sansimi

Bizim erkek faktorü sayımız az hızımız yavaş herşeyi sıkıntıydı.bi arkadaş 39 yaşında sadece iki yumurtası vardı ve bi tane transfer yapıldı ve tuttu rabbim nasip edecek yoksa gerisi teferruat...

bende ilk tup denemede tek bir tane yumurta çıktı o transfer edildi.birinci kaliteydi ama tutmadı. doktorun açıklamaları beni hiç tatmin etmedi.kontrol etmedi rahmi falan.senin sebebin zaten belli yumurta az dedi nisanda görüşelim dedi vitamin yazdı yolladı. 32 yasindayim.henüz ne yapacam hangi başvurasam şaşırdım

Yok yok 2 de yapıyo o arkadaşın sadece 2 yumurtasından 1 tanesi döllendi oda onu transfer etti oda tuttu

Ben rapor çıkarmıştım ve rapora göre evet yaşım dolayısıyla 1 tane transfer edilmişti ama her rapor farklı bi nedenle çıkıyo sen rapor çıkaracaksan rezerv azlığı nedeniyle çıkarırsın ve o zaman belki 2 tane konulabilir

Canım eğer fakültede yaptırılacaksa hangi nedenle olursa olsun hep tek transfer oluyor.fakültede tekrar düşünmeme nedenlerimin biri de buydu.medikalde 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür.

Benimde rezwrvim az o yüzden rapor cikti.ilk transferim de 1 tane transfer edildi ve geri kalan 5 ebriyo yu kalitesiz diye imha ettiler

Cok tesekkir ederim bilgilendirmeleriniz icin.. Once cok arastirmamisim direknfakukteye gitmistim simdide baslamis oldum devam edicem sanirim. Rapor cikti bendede rezerv azligindan. Masallah demir6133

Bende genetiğe hiç bakılmadı eğer genetik problem varsa bence pgt denilen yöntemi yapan hastanelerde düşünün tüp bebegi.pgt embriyo ya genetik test yapıldıktan sonra transferi yapiliyor

önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyorum sebepsiz infertilite yüzünden , trabzon medical de tüp bebek yaptıranlar ufuk bek le hasan tahsin bey arasında karar veremedim tecrübelerinizden faydalandırır mısınız ? Bide ben 2 tane koydurmak istiyorum iki dr da 2 tane koyuyor mu

Canım ben ufuk beyde yaptırdım en son transferi hasan Tahsin yaptı.2 tane transfer edildi ikisi de tuttu çok şükür. İki doktor da iyi farketmiyor ben aşılamayı hasan Tahsin yaptırdım tüp ufuk beyde yaptırdım.doktora alışmak frekansları tutması meselesi tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…