Bu zamana kadar gittigim butun doktorlar test sonucuma gore beni cevirdi tekrar geri cevrilmekten korrkuyorumDegerlerin kac olduguna cok fazla takilmayin. Tedavi sirasinda kac yumurta gorulecegi onemli olan. Karar verip bir yerde tedaviye baslamak lazim. 1 yumurta bile olussa sonuc icin yeterli.
Bende basladim bakalim ama ben sallama cay gibi olani iciyorum birde agnucaston tablet iciyorumKızlar fsh için testere dişli aslan pencesi için aç karnına sabah akşam taze kaynatıp dusurecektir mutlaka benim 17 iken 1 ayda 7ye dusurdu
Merhaba hanımlar bende pko var 4 doktora gittim ama hiçbiri beni dogruduzgun yonlendirmedi yasadigim yer küçük biyer olduğundan başka bir ilde Trabzon'da doktor arayışına girdim KTÜ Farabi değişim Süleyman güven i buldum ilk kez gidicem ama hastanenin çok kötü olduğunu duydum doğrumu doktorların ilgisi nasıl birde muayene ücreti olan 150 TL tek seferlik mı ödeniyor yoksa her gitmedemı odeniyor
Gecmis olsun kararsizim zaten sulayman ve hasan bey arasinda. Bende doktor magduruyum bir turlu hic denk gelmedim guzel bir doktoraSüleyman Güven' e gitmeyin. Bana yumurta sayında azalma var diyerek aşılama yaptı 4 yumurtam varmış güyaa. Fazla ilaç verdi kaç uyarmama rağmen ve OHS oldum. Sonraki ay Medical Park 'a gittim ve yumurta sayım 12 ! birlikte saydık. ve bir kadının max sayıda sahip olabileceği yumurta zaten ayda 12! bütün sağlık değerlerim mükemmel. ve sorun kocamın mobilitesinin sıfır olması.Sorun kocam da yani ama eziyetleri ben çektim. Tüp bebek merkezinde aşırı ilgisizler hiç dinlemiyorlar. Ha bir ayda insanın yumurtası 4 den 12 olur mu bilemedim!!! O ayrı ama ilgisiz. beş dakika konuşmuyorlar. hemşireler desen evlere şenlik. Arayıp soru sorcağın kimse yok. Aşılama günü de 3-4 saat beklemiştim. Asla öner miyorum.
Gecmis olsun kararsizim zaten sulayman ve hasan bey arasinda. Bende doktor magduruyum bir turlu hic denk gelmedim guzel bir doktora
Merhaba sizin sorun ne acabaMerhaba bnm dr um hasan bey memnunum.
Merhaba sizin sorun ne acaba
Canım geçmiş olsun Başak bir doktora daha göster hemen karar verip aldırmaKızlar merhaba medical parkta hasan beye aşılama için gittim gonal f 75ml başladık aşılama günü geldi gittim doktorun yanına yumurtalar baktı çok fazla yumurtan oluşmuş iptal edeceğiz aşılamayı başka bi ilaç yazacağım onu kullan diğer ay dedi hiç birsey kullanma dedi bana bende çatlama iğnesi yapmayayım mi kist oluşursa dedim olsun kullanma kendiliğinden adet döneminde düşer dedi bende yapmadım çatlama iğnesini ve durumum suan vasat 3 aydir kistle uğraşıyorum 5cm kistim var çikolata kisti oluşturdu farabi ye gittim ameliyat dedi süleyman beyde ameliyatta da yumurtalığın yarısı veya tamamı alınabilir ama tek yumurtalıklada hamile kalabilirsin dedi çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce ya
Çok geçmiş olsun hasan beyde devam etseydin keşke en azindan seni biliyor ve kendi hatası soğan kuru dene canım 1 soğanı 4 e bol 1.5 sb suyla kaynat iç rahime birebir bi dene bakalım inşallah fayda görürsünKızlar merhaba medical parkta hasan beye aşılama için gittim gonal f 75ml başladık aşılama günü geldi gittim doktorun yanına yumurtalar baktı çok fazla yumurtan oluşmuş iptal edeceğiz aşılamayı başka bi ilaç yazacağım onu kullan diğer ay dedi hiç birsey kullanma dedi bana bende çatlama iğnesi yapmayayım mi kist oluşursa dedim olsun kullanma kendiliğinden adet döneminde düşer dedi bende yapmadım çatlama iğnesini ve durumum suan vasat 3 aydir kistle uğraşıyorum 5cm kistim var çikolata kisti oluşturdu farabi ye gittim ameliyat dedi süleyman beyde ameliyatta da yumurtalığın yarısı veya tamamı alınabilir ama tek yumurtalıklada hamile kalabilirsin dedi çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce ya
Ben diğer ay başlamayı düşünüyorum canım sen başladınmı tedaviyeArkadaşlar merhaba. Bu topikte aktif oln var mı? Nedir durumlar şuan tedavi olan var mı trabzonda
Ben istanbulda başladım şuan iğne sürecindeyim ama trabzonda yaşıyorum. İstanbula tüp bebek için geldim. Ama bir ameliyat olmam gerekiyor tüp ameliyatı tüpümde sıvı var. Onuda burda olmak istemiyorum malum evim teabzonda. Bu anlmda ameliyat için hasan tahsin veya ufuk bey nasıl avaba? Sen nerde başlıyorsun tedaviye sıkıntı neydi birde yaş kaç?Ben diğer ay başlamayı düşünüyorum canım sen başladınmı tedaviye
Geçmiş olsun canım yumurta takibinidemi orda yaptırıyorsun kime gidiyorsun orda yumurta rezervim az ağustosta yaptırdım olmadı Hasan beyde tekrar deneyeceğim yaş 31 senin sorun ne yaş kaçBen istanbulda başladım şuan iğne sürecindeyim ama trabzonda yaşıyorum. İstanbula tüp bebek için geldim. Ama bir ameliyat olmam gerekiyor tüp ameliyatı tüpümde sıvı var. Onuda burda olmak istemiyorum malum evim teabzonda. Bu anlmda ameliyat için hasan tahsin veya ufuk bey nasıl avaba? Sen nerde başlıyorsun tedaviye sıkıntı neydi birde yaş kaç?
Şişli memoriale gidiyorum canım. Haftaya opu olucam inşallah güzel yumurtalar toplanıp döllenir. Bende sıkıntı çok canım ya sağ tüpümde sıvı var alınması gerekiyor solda yumurta gelişmiyorGeçmiş olsun canım yumurta takibinidemi orda yaptırıyorsun kime gidiyorsun orda yumurta rezervim az ağustosta yaptırdım olmadı Hasan beyde tekrar deneyeceğim yaş 31 senin sorun ne yaş kaç
Uzakta zor ve masraflıdır tabi canım ilk denememden bir çocuğum var ikinciyi ağıstosta denedim olmadı bu üçüncü denemem olacak Hasan beye gittim hepsindeŞişli memoriale gidiyorum canım. Haftaya opu olucam inşallah güzel yumurtalar toplanıp döllenir. Bende sıkıntı çok canım ya sağ tüpümde sıvı var alınması gerekiyor solda yumurta gelişmiyoryaşım 26 ilk denemem. Trabzonda denemedim korktum ama böyle uzak şehirde de çok zormuş. İnşallah rabbim hayırla güzellikle sonuçlandırsın. Zor gerçekten. Senin ilk denemen mi
Ay ne güzel canım allah bağışlasın. Hasan tahsin iyi bir doktor biliyorum ama labaratuvarları nasıl? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana ?Uzakta zor ve masraflıdır tabi canım ilk denememden bir çocuğum var ikinciyi ağıstosta denedim olmadı bu üçüncü denemem olacak Hasan beye gittim hepsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?