Arkadaşım , medikal park'ta ücretler ne kadar biliyor musun raporlular için?Ben medicalde ufuk beye gidiyorum. Nasıl olsa burda herşey ücretli. Parayı verince ne istesen yaparlar bence Burda hasan tahsin bey de var o da iyiymiş. Düşünebilirsin bence
Canım 2250 tüp 1000 tl dondurma eğer yum fazla olursa 1000 e yakın da ilaçlar olurArkadaşım , medikal park'ta ücretler ne kadar biliyor musun raporlular için?
Trabzonda tüp bebek yaptıran arkdaşlar sonuçlarınız ne oldu? Benim ilk denemem negatif oldu malesef. Siz ne durumdasınız?
Trabzonda tüp bebek yaptıran arkdaşlar sonuçlarınız ne oldu? Benim ilk denemem negatif oldu malesef. Siz ne durumdasınız?
Canım o senin değil ki hepimiz aynı yollardan geçtik inşallah rabbim bir hayırlı vakit gelinceye kadar sabır o gün geldiğinde şükür etmemizi nasip etsin.herşey dua ile baslarKafamizi surekli mesgul etmemizde hic dogru degil. Bir daha bakmayacagim desemde kendimi birseyler okurken buluyorum hep. Buralardan okumamizin bize faydadan cok zarari var sanirim.
Kime gitmiştiniz sorun neydi bende yeni başlayacağım tedaviyeTrabzonda tüp bebek yaptıran arkdaşlar sonuçlarınız ne oldu? Benim ilk denemem negatif oldu malesef. Siz ne durumdasınız?
İnşallah ikinci tedavide güzel olurKime gitmiştiniz sorun neydi bende yeni başlayacağım tedaviye
Merhabalar durumunuz nedir bende sizinle ayni durumdayimÇok teşekkür ederim, adet olmayı bekliyorum tahlil vs isterler diye..benim aşırı düşük over rezervi..amh 0,06..tüp bebekten başka seçenek yok maalesef.İlk iki denememi İstanbul'da raporsuz yaptırmıştım, bu prosedürleri bilmiyorum bu yüzden:/ kadın doğumdaki 10 numaralı oda için de randevu almam lazım mı??
Merhaba durumunuz ve probleminiz nedirMerhaba arkadaşlar, üniversite hastanesine randevu almadan öğleden sonra gitmemize rağmen rapor işini hallettim, Salı günü raporun resmî işlemleri tamamlanıyormuş, haftaya çıkmış olur sesi görüştüğüm kişi..Cavit Hoca'ya özel randevu almıştım..1 saate yakın görüşme yaptı ve her şeyi detaylı anlattı..ama ben yine de üniversite hastanesinde değil de özel de kullanmayı düşünüyorum raporumu
Sizin sorunununuz nedirKime gitmiştiniz sorun neydi bende yeni başlayacağım tedaviye
Fsh kaç oldu senin yumurtalık rezervim düşük benim ama ilk denememde bir çocuğum oldu ikinci için gidiyorum şimdiMerhabalar durumunuz nedir bende sizinle ayni durumdayim
Fsh suanda 83 olmus. Sizin sorun neFsh kaç oldu senin yumurtalık rezervim düşük benim ama ilk denememde bir çocuğum oldu ikinci için gidiyorum şimdi
Baya olmuş yumurta rezervim azalmışFsh suanda 83 olmus. Sizin sorun ne
Sizin fsh kac acaba birde amh kac . kac yumurta olusup dollleniyor birde doktorunz kim acaba cok soru sordum. Fsh stresten yukseliyor bendeBaya olmuş yumurta rezervim azalmış
Fsh 10.88çıktı amh bilmiyorum geçen denememde 7yumurtam oluştu 2si 5.güne kaldı doktorum Hasan Tahsin Karadeniz medicaldeSizin fsh kac acaba birde amh kac . kac yumurta olusup dollleniyor birde doktorunz kim acaba cok soru sordum. Fsh stresten yukseliyor bende
Yokmu dusuk amh ve yuksek fsh ile hamile kalan
Aynen canım katılıyorum ben hiç sormuyorum doktor ne derse yapıyorumDegerlerin kac olduguna cok fazla takilmayin. Tedavi sirasinda kac yumurta gorulecegi onemli olan. Karar verip bir yerde tedaviye baslamak lazim. 1 yumurta bile olussa sonuc icin yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?