Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Trabzonda tüp bebek yaptıran arkdaşlar sonuçlarınız ne oldu? Benim ilk denemem negatif oldu malesef. Siz ne durumdasınız?

Burayi cok fazla okumamanizi ve suleyman guvene de bur muayne olmanizi tavsiye ederim. Basari elde edemedim bende ama trabzonda kendi kanaatim olarak soyluyorum sadece isi iyi bilenin suleyman guven oldugunu dusunuyorum

Trabzonda tüp bebek yaptıran arkdaşlar sonuçlarınız ne oldu? Benim ilk denemem negatif oldu malesef. Siz ne durumdasınız?

Kafamizi surekli mesgul etmemizde hic dogru degil. Bir daha bakmayacagim desemde kendimi birseyler okurken buluyorum hep. Buralardan okumamizin bize faydadan cok zarari var sanirim.

Kafamizi surekli mesgul etmemizde hic dogru degil. Bir daha bakmayacagim desemde kendimi birseyler okurken buluyorum hep. Buralardan okumamizin bize faydadan cok zarari var sanirim.
Canım o senin değil ki hepimiz aynı yollardan geçtik inşallah rabbim bir hayırlı vakit gelinceye kadar sabır o gün geldiğinde şükür etmemizi nasip etsin.herşey dua ile baslar

Merhaba hanimlar. Bende giresundan. Erken menepoz teshisim var. Amh en son 0.010 tup bebek olmaz demislerdi bazi yerde. Ama ben persembe gunu trabzon farabiye gittim suleyman hocayla gorusmemi soylediler. Tup bebek yaptirmak istiyorum dedim rapor islemlerine baslandi. Kafamda iki doktor var ne yapacagim bilemiyorum. Bu hastanede tup yaptiran var mi sonucunuz ne bu arada stresten fsh hormonu tavan yapti yine

Merhabalar durumunuz nedir bende sizinle ayni durumdayim

Merhaba durumunuz ve probleminiz nedir

Sizin fsh kac acaba birde amh kac . kac yumurta olusup dollleniyor birde doktorunz kim acaba cok soru sordum. Fsh stresten yukseliyor bende
Fsh 10.88çıktı amh bilmiyorum geçen denememde 7yumurtam oluştu 2si 5.güne kaldı doktorum Hasan Tahsin Karadeniz medicalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…