Sonuç güzel olsunda unutulur hepsi:)Amin isteyen herkese inşallah. Evet çok gıcıklar hepsi ayrı bi havadalar ama mecbur gidiyorum.
N’aptın canım kaç yumurta oldu donduruldumuBitene kadar iğneler artar o 2gün embriyosu tutanlar var illa 5gündü diye odaklanma öle bişey olursa hiç sıkılma
Kaç yumurta oldu donduruldumu canım3 tane büyük 3 tanede küçük var canım bakalım kaç tane toplanıcak.
Meyra senin de sorun eşinde ileri hareketli sperimi yüzde 5. İleri hızda hareketli dölleyen sperm demek. Bu şartlarda tüp bebek ya da aşılama dışında hamile kalman ikansız gibi bir şey. İkimizin durumu aynı. Benim eşimin hattasperm sayısı seninkinden 11 kat fazla. Eşine vitamin takviyesi yapılması lazım. çinko keçboynuzu filanYok mu arkadaslar yakin zamanda transfer olan
Semra Hanım içiç Türkiyenin en ityisai diyorlar ama sadece zor vakalara bakıyormuş diye duydum. Hasan Tahsin hocanın da hocasıymış o. Ben de Trabzon edical Park mı yoksa şişli meorial mı diye kararsız kaldım. İstanbulda o kadar süre kalabilri miyim kış günü diye. Ama laboruuatorlar filan orda daha iyiymiş. N ek adar süreİstanbulda kalmak zorunda kaldınız? benim sorun eşimde bana ayrı ameliyata gerek yok diye biliyorum. Geçen yıl ameliyat olmuştum.Şişli memorial semra kahraman canım
4750tuttu ilaç hariç canım ilaçlar yumurta oluşuma gününe göre değişiyorarkadaşlar medical parkta tedavi kaça maloluyor raporsuz bilen varmı acaba
Anladım canım çok teşekkür ederim .4750tuttu ilaç hariç canım ilaçlar yumurta oluşuma gününe göre değişiyor
Başlayacakmısın sende kime gitmeyi düşünüyorsunAnladım canım çok teşekkür ederim .
canım benim işler karışık ya 8. tedavim olacakBaşlayacakmısın sende kime gitmeyi düşünüyorsun
Başka yerde olunca zor oluyor canım bende hep Bahçeciye gitmeyi istiyorum ama zor Yani oralarda kalmak ama memnun kaldıysan git yine oraya bak okadar iğne çekmişsin oda çekilir sonu güzel olsuncanım benim işler karışık ya 8. tedavim olacaken son ki tedavim şişli memorialde yaptırdım ilkez pgt yapıldı ondada embriyonun sağlıklı olmadığını öğrendik yani transfer yapılsada tutunmayacaktı daha önce yapılması gerekn pgt ancak nasip olmuştu.memorialden çok memnunum yine gitsem oraya giderim çünkü ilk kez 5. güne giden embriyom oldu orda sadece kalacak yer sorunu var ondan dolayı kafam karışık
Sorun ne canım sizde çok uzun uğraş vermişsin inşallah yüzün güler buseferAmin canım çok saol öyle olacak galiba nasip diyelimm
sebepsiz inferilite diye başladık sonra çikolata kisti var dendi daha sonra çikolata kistleri tüpün birine zarar vermiş hasarlı denildi alındı şuan da yaşdan dolayı rezerv azlığı var hepsi bi sebep Allahtan umut kesilmez bunları hepsi bi sebep vakti zamanı değilmiş deyip sabır etmekten başka bişey gelmiyor elimdenSorun ne canım sizde çok uzun uğraş vermişsin inşallah yüzün güler busefer
Merhaba ücretin içerisinde neler var, bir de uzun protokol mü sizinkisi?4750tuttu ilaç hariç canım ilaçlar yumurta oluşuma gününe göre değişiyor
sebepsiz inferilite diye başladık sonra çikolata kisti var dendi daha sonra çikolata kistleri tüpün birine zarar vermiş hasarlı denildi alındı şuan da yaşdan dolayı rezerv azlığı var hepsi bi sebep Allahtan umut kesilmez bunları hepsi bi sebep vakti zamanı değilmiş deyip sabır etmekten başka bişey gelmiyor elimden[/QUOT
öle canım gelmez elden biley inşallah güzel olur busefersebepsiz inferilite diye başladık sonra çikolata kisti var dendi daha sonra çikolata kistleri tüpün birine zarar vermiş hasarlı denildi alındı şuan da yaşdan dolayı rezerv azlığı var hepsi bi sebep Allahtan umut kesilmez bunları hepsi bi sebep vakti zamanı değilmiş deyip sabır etmekten başka bişey gelmiyor elimden
Yok canım 15gün sürdü ilaç tedavisi sonra yumurta toplama birde transfer ikisinin fiyatı bu ilaçta 3200falan tutmuştuMerhaba ücretin içerisinde neler var, bir de uzun protokol mü sizinkisi?
Gözünaydın canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına benimkinde Hasan Tahsin bakalım öpüyoruz yaklaştım bikaç güne olur kaç yumurta toplanmıştı senin kaç embriyo koydu Ufuk beyMerhaba arkadaşlar biz de ilk denememizi ankarada gürgan clinic de yaptırmıştık. 2 embriyo transfer edildi ama Sonucu olumsuz oldu. 2. Denemeyi yaşadığım yere daha yakın olan kendimi daha rahat hissettiğim trabzonda medical park karadenizde yaptırdık. Doktorum ufuk yılmaz. Şuan 30 haftalık Hamileyim. Allaha çok şükür bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin . 6 yıl bekledik nasip bugüneymiş. Ufuk bey çok ilgili ve herşeyi paylaşıyor hastalarıyla siz karar veriyorsunuz. öncesinde tedavi etti beni.Yumurta toplandıktan sonra Hemen transfer etmedi donduruldu ve bana 5. Gün embriyosu transfer edildi. Başarı oranının daha yüksek olduğunu rahmin dinlenmesinin başarıda etkili olduğunu hepsini bize anlattı. 5. Güne giden embriyo sayısının hiç olmayabileceğini de söyledi. Ama kendisi bunu tavsiye ettiğini belirtti. Çok çok zor süreçler ama drunuza ne olursa olsun güvenmeniz çok önemli. Rabbim hepinize nasip etsin dualarımdasınız. Bunu paylaşıyorum Rabbim nasip edecek en başta tabi ama yinede dr un tavrı tutumu çok ekiliyor. Bu arada ben hep şöyle dua ettim Rabbim hayırlıysa bize evlat nasip et değilse buna dayanma sabretme gücü ver diye. Gerçekten çok zor sabretmek Allah yardımcınız olsun....
Teşekkür ederim inş size de nasip olur. Yanlış hatırlamıyorsam 11 yumurta toplanmıştı 5-6 embriyo döllenmişti 5. Güne giden 2 embriyo transfer edildi bana. İnş. Sizin de gönlünüze göre verir Rabbim sizin kaçıncı denemeniz?Gözünaydın canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına benimkinde Hasan Tahsin bakalım öpüyoruz yaklaştım bikaç güne olur kaç yumurta toplanmıştı senin kaç embriyo koydu Ufuk bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?