Rizedesin galiba canım. Ben rize araştırmada beril hanıma olmuştum. Laparoskopi ve histeroskopi beraber oldum henel anestezili. Beril hanım şimdi doğum izninde. Ordaki başka doktorları bi araştır istersenKizlar benim histereskopi olmam lazimbilginiz varmi
Canım İbrahim saraç oğlunun tarifine göre yaptım netten bak ona iki doktor da iyi Hasan bey daha konuşkan ufuk beye göre ben ufuk beyde yaptırdım transferi hasan bey yaptiCanım Allah aşkına şöyle dün aldım hayıt tohumu ve aslan pençesi nasıl kullanıcam soylermisin? Sabah demleyip içtim hayıt tohumunu trabzonda kime gideyim ufuk beye bir kez gittim ama kızıma hamileydim öylesine gitmiştim sonra bakiye hanimda doğumum oldu.. şuan çok üzgünüm anlatamam ne yapsam bilmiyorum bu ay deneyelim diyor eşim yine olmazsa Trabzon'a gidelim diyor.. ufuk bey mı iyi Hasan Tahsin mı ? B
Evet raporlu yaptırdım ben rahim filminde de benim bi tüp um kapalıydı o yüzden ağrı oldu ama dayanilmayacak değilSen r
Sen rapor aldın mı canım ? Rahim filmi falan zor mu ? Gümüşhane feyiz biz gidiş geliş yapicam mecbur küçük bebeğimde var Allah yardımcımız olsun birde bu estradiol çok mu yüksek ya niye böyle oldu bilmiyorum
Canim ben beril hanima zaten tedaviye basladim ama asilama esnasinda rahme giris olmadi rahimde bisey var dedi giremiyorum çok darmis ama beni histereskopi yapmadiRizedesin galiba canım. Ben rize araştırmada beril hanıma olmuştum. Laparoskopi ve histeroskopi beraber oldum henel anestezili. Beril hanım şimdi doğum izninde. Ordaki başka doktorları bi araştır istersen
Merhaba, ben de Trabzon'da tüp bebek yaptıracak ancak rapor vs işi nasıl oluyor ?? Bana ilk kez üniversite hastanesine gidecek birine anlatır gibi anlatabilir misiniz rica etsem:)Evet raporlu yaptırdım ben rahim filminde de benim bi tüp um kapalıydı o yüzden ağrı oldu ama dayanilmayacak değil
Çok teşrkkür ederim:) her hangi bir doktora görünmeye gerek yok o zaman ilk başta..gerçi bazı testler de yapmam gerekiyor kromozom analizi vs. Son olarak çok belge istiyorlar mı, ne kadar sürede çıkar acaba ?Kafin dogum.poliklinigindeki 10 numarali odaya gidiyorsunuz. Oradan size rapor icin gerekli evraklarin yazili oldugu bir liste veriyorlar. Listedeki evraklari tamamlayip teslim ettiginizde rapor onaylanirsa raporlu ister tipta isterde disarda ozelde raporlu tedavi yaptirabiliyorsunuz.
Çok teşrkkür ederim:) her hangi bir doktora görünmeye gerek yok o zaman ilk başta..gerçi bazı testler de yapmam gerekiyor kromozom analizi vs. Son olarak çok belge istiyorlar mı, ne kadar sürede çıkar acaba ?
rapor icin igneli asilama sarti var mi yokmuIstenen belgeler biraz fazla o hastanede yapilmis olan trtkikler isteniyor. Dolayisiyla doktora da gorunmus oluyorsunuz. Hem esiniz hem de sizin icin. Bir de sgk dan alinmasi gereken bir belge var onun disinda ugrastiracak bir sey yok. Rapor cabuk onaylaniyor 1 haftada filan. Tedaviyi tipta dusunuyorsaniz sorun olmuyor. Farkli bir hastanede dusunuyorsaniz o zaman raporun imza isinin tamamlanmasi gerekiyor 3 hafta kadar surdu benimkisi. Rapor icin niyetiniz varsa geciktirmeden gidip belgeleri halletmeye baslayin derim.
İğneli aşılama problemine göre şart. Mesela yumurta rezervin çok düşükse veya sperm sayısı falan çok düşükse gerek yok. Ama farklı problemlerde iğneli aşılama şart. Sonra sebepsiz infertilite şeklinde rapor çıkıyor.rapor icin igneli asilama sarti var mi yokmu
Canım geç gördüm msj ama arkadaş anlatmış zaten surecı şimdiden kolay gelsin inşallah hicbiseye gerek kalmadan hamile kalırsın.Merhaba, ben de Trabzon'da tüp bebek yaptıracak ancak rapor vs işi nasıl oluyor ?? Bana ilk kez üniversite hastanesine gidecek birine anlatır gibi anlatabilir misiniz rica etsem:)
Çok teşekkür ederim, adet olmayı bekliyorum tahlil vs isterler diye..benim aşırı düşük over rezervi..amh 0,06..tüp bebekten başka seçenek yok maalesef.İlk iki denememi İstanbul'da raporsuz yaptırmıştım, bu prosedürleri bilmiyorum bu yüzden:/ kadın doğumdaki 10 numaralı oda için de randevu almam lazım mı??Istenen belgeler biraz fazla o hastanede yapilmis olan trtkikler isteniyor. Dolayisiyla doktora da gorunmus oluyorsunuz. Hem esiniz hem de sizin icin. Bir de sgk dan alinmasi gereken bir belge var onun disinda ugrastiracak bir sey yok. Rapor cabuk onaylaniyor 1 haftada filan. Tedaviyi tipta dusunuyorsaniz sorun olmuyor. Farkli bir hastanede dusunuyorsaniz o zaman raporun imza isinin tamamlanmasi gerekiyor 3 hafta kadar surdu benimkisi. Rapor icin niyetiniz varsa geciktirmeden gidip belgeleri halletmeye baslayin derim.
Teşekkür ederim , sağolsun G Guzeelgunlerr çok cevapladı bütün sorularımı. Kendimi okula yeni başlayan öğrenci gibi hissediyorum. Üniversite hastanesinde mi yaptırsam , özelde mi bilmiyorum:/Canım geç gördüm msj ama arkadaş anlatmış zaten surecı şimdiden kolay gelsin inşallah hicbiseye gerek kalmadan hamile kalırsın.
Bence özelde yaptır ben ilk denememi fakültede yaptırdım çok pişmanım hiç mahremiyet yok ilgi 0 hem özelde 2 tane yerleştirme olayı oluyor fakültede öyle bişey yok ama sen bilirsin benim hemen hemen fakülte ile özelde yaptırdığım birbirine yakın fiyatlar tuttu sadece özelde ekstra 1000 tl dondurma ücreti verdimTeşekkür ederim , sağolsun G Guzeelgunlerr çok cevapladı bütün sorularımı. Kendimi okula yeni başlayan öğrenci gibi hissediyorum. Üniversite hastanesinde mi yaptırsam , özelde mi bilmiyorum:/
Bende sorun yok deniliyor ama iki defa klomenle asilama oldum fakat rahme giris olmadiİğneli aşılama problemine göre şart. Mesela yumurta rezervin çok düşükse veya sperm sayısı falan çok düşükse gerek yok. Ama farklı problemlerde iğneli aşılama şart. Sonra sebepsiz infertilite şeklinde rapor çıkıyor.
Klomenle aşılama olduysan rapor alamayabilirsin. İğneli aşılama sayılıyo diye biliyorum. Ama emin değilim fakültede sorman gerek canım. Benim de olmadı rapor. Medicalde yaptırıyorum. 9-10 bini bulacak gibi. Cumartesi opu var. İnşallah her şey yolunda gider. Ben de rizede oturuyorum ama trabzonluyum.Bende sorun yok deniliyor ama iki defa klomenle asilama oldum fakat rahme giris olmadihistereskopi yapmadi doktorum ben rizedeyim trabzona gelmek istiyorum
Hangi doktora gidiyorsun canim trabznda hangi doktora gidebilirim birde histereskopi istesem yaoarmilar kiKlomenle aşılama olduysan rapor alamayabilirsin. İğneli aşılama sayılıyo diye biliyorum. Ama emin değilim fakültede sorman gerek canım. Benim de olmadı rapor. Medicalde yaptırıyorum. 9-10 bini bulacak gibi. Cumartesi opu var. İnşallah her şey yolunda gider. Ben de rizede oturuyorum ama trabzonluyum.
Ben medicalde ufuk beye gidiyorum. Nasıl olsa burda herşey ücretli. Parayı verince ne istesen yaparlar bence Burda hasan tahsin bey de var o da iyiymiş. Düşünebilirsin benceHangi doktora gidiyorsun canim trabznda hangi doktora gidebilirim birde histereskopi istesem yaoarmilar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?