İlkinde iki tane 5gündü ikincide bir tane 5gündü canım ama olmadı çok dinlenemedim evde çocukta olunca senin rahim dinlendirme olacakmıAy ne güzel canım allah bağışlasın. Hasan tahsin iyi bir doktor biliyorum ama labaratuvarları nasıl? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana ?
Evet csnım işte şimdi opu olucam inşallah 5. Güne gidilirse dondurulacak ocakta tüp ameliyatı olmama gerekicek sonra transfer. O sıvı embriyonunun tutunmasına engelmiş. Ama bu durumu bide hasan beyle görüşmek istiyorum. Başka yöntemi var mı diyeİlkinde iki tane 5gündü ikincide bir tane 5gündü canım ama olmadı çok dinlenemedim evde çocukta olunca senin rahim dinlendirme olacakmı
Bence iyi Hasan bey yüzden değiştirmedim rahim dinlendirme başarıyı arttırıyor diyorlar bende düşünüyorum konuş ama bir Hasan beyle iyice araştırEvet csnım işte şimdi opu olucam inşallah 5. Güne gidilirse dondurulacak ocakta tüp ameliyatı olmama gerekicek sonra transfer. O sıvı embriyonunun tutunmasına engelmiş. Ama bu durumu bide hasan beyle görüşmek istiyorum. Başka yöntemi var mı diyenasıl bi doktor
Tamam canım gelince birde ona görüneyim bakalımBence iyi Hasan bey yüzden değiştirmedim rahim dinlendirme başarıyı arttırıyor diyorlar bende düşünüyorum konuş ama bir Hasan beyle iyice araştır
Kaçıncı gündesin hangi ilaçları kullanıyorsunTamam canım gelince birde ona görüneyim bakalım
İğnelerin 9. Günü. Luveris gonal f ve cetrotide kullanıyorumKaçıncı gündesin hangi ilaçları kullanıyorsun
İyi az kalmış bitmesineİğnelerin 9. Günü. Luveris gonal f ve cetrotide kullanıyorum
Evet çok yorucu oldu. Allhın izniyle kaliteli embriyolarım olsunda. Çok yumurtam yok ama inşallah çıkanlar kaliteli olsunİyi az kalmış bitmesine
Kaç tane saydı ki az oldun kaliteli olsun canımEvet çok yorucu oldu. Allhın izniyle kaliteli embriyolarım olsunda. Çok yumurtam yok ama inşallah çıkanlar kaliteli olsun
3 tane büyük 3 tanede küçük var canım bakalım kaç tane toplanıcak.Kaç tane saydı ki az oldun kaliteli olsun canım
Bitene kadar iğneler artar o 2gün embriyosu tutanlar var illa 5gündü diye odaklanma öle bişey olursa hiç sıkılma3 tane büyük 3 tanede küçük var canım bakalım kaç tane toplanıcak.
Bizim merkez 5. Güne gelenleri donduruyo sadece ya. Hiç 3. Gün embriyosu dondurmuyoBitene kadar iğneler artar o 2gün embriyosu tutanlar var illa 5gündü diye odaklanma öle bişey olursa hiç sıkılma
Hadi ya hiç duymamıştım bak öle hangi doktora gidiyorsun artık uzman olduk doktorlardaBizim merkez 5. Güne gelenleri donduruyo sadece ya. Hiç 3. Gün embriyosu dondurmuyo
Şişli memorial semra kahraman canımHadi ya hiç duymamıştım bak öle hangi doktora gidiyorsun artık uzman olduk doktorlarda
Duymuştum onu iyi diyorlar onun içindeŞişli memorial semra kahraman canım
Canım rezervim az demişsin amh kaç acaba? benimde yaşım 26 rezervim azalmaya başlamış amh değerim 1.7Duymuştum onu iyi diyorlar onun içinde
Amh hiç söylemedi bana canım sadece fsh biliyorum sen kime gidiyorsunCanım rezervim az demişsin amh kaç acaba? benimde yaşım 26 rezervim azalmaya başlamış amh değerim 1.7
Hmm tamam canım ben ktü de süleyman güvene başladım bu ay daha önce hasan Tahsine gidiyordumAmh hiç söylemedi bana canım sadece fsh biliyorum sen kime gidiyorsun
İnşallah hayırlısıyla olur canım ben hala inat ediyorum Hasan Tahsin’de faraziye bir defa gittim orda kadın beni gıcık etti adım atmadım dahadaHmm tamam canım ben ktü de süleyman güvene başladım bu ay daha önce hasan Tahsine gidiyordum
Amin isteyen herkese inşallah. Evet çok gıcıklar hepsi ayrı bi havadalar ama mecbur gidiyorum.İnşallah hayırlısıyla olur canım ben hala inat ediyorum Hasan Tahsin’de faraziye bir defa gittim orda kadın beni gıcık etti adım atmadım dahada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?