Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Ay ne güzel canım allah bağışlasın. Hasan tahsin iyi bir doktor biliyorum ama labaratuvarları nasıl? Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana ?
İlkinde iki tane 5gündü ikincide bir tane 5gündü canım ama olmadı çok dinlenemedim evde çocukta olunca senin rahim dinlendirme olacakmı

İlkinde iki tane 5gündü ikincide bir tane 5gündü canım ama olmadı çok dinlenemedim evde çocukta olunca senin rahim dinlendirme olacakmı
Evet csnım işte şimdi opu olucam inşallah 5. Güne gidilirse dondurulacak ocakta tüp ameliyatı olmama gerekicek sonra transfer. O sıvı embriyonunun tutunmasına engelmiş. Ama bu durumu bide hasan beyle görüşmek istiyorum. Başka yöntemi var mı diye nasıl bi doktor

Bence iyi Hasan bey yüzden değiştirmedim rahim dinlendirme başarıyı arttırıyor diyorlar bende düşünüyorum konuş ama bir Hasan beyle iyice araştır

Hmm tamam canım ben ktü de süleyman güvene başladım bu ay daha önce hasan Tahsine gidiyordum
İnşallah hayırlısıyla olur canım ben hala inat ediyorum Hasan Tahsin’de faraziye bir defa gittim orda kadın beni gıcık etti adım atmadım dahada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…