Birbirileri yaşında bir kızım var canım benimağustosta ikinciyi denedim olmadı şuan üçüncüyü deniyorum inşallah busefer olur deşik deşik oldumTeşekkür ederim inş size de nasip olur. Yanlış hatırlamıyorsam 11 yumurta toplanmıştı 5-6 embriyo döllenmişti 5. Güne giden 2 embriyo transfer edildi bana. İnş. Sizin de gönlünüze göre verir Rabbim sizin kaçıncı denemeniz?
Allah bağışlasın ne güzel bir evladın var hayırlısıyla olur inşBirbirileri yaşında bir kızım var canım benimağustosta ikinciyi denedim olmadı şuan üçüncüyü deniyorum inşallah busefer olur deşik deşik oldum
Şükür var canım şimdi düştük kardeş peşimeAllah bağışlasın ne güzel bir evladın var hayırlısıyla olur inş
Senin sorun neydi canım rahim dinlendirme yaptı ameliyat falan olmadın demiAllah bağışlasın ne güzel bir evladın var hayırlısıyla olur inş
Yumurta toplamadan sonra dinlendirmek istedi çikolata kistlerim var onları iğne bir ay iğne kullanarak tedavi etmeye uğraştık. Bir de rahimde polip gördü dr ufak bi operasyon geçirdim. O yüzden bekledik bi kaç ay transfer öncesi. Nasip kısmet inş sizinde gönlünüze göre versin mevlamSenin sorun neydi canım rahim dinlendirme yaptı ameliyat falan olmadın demi
Çok sağolun:) sizinkilere de hayırlı ömürler nasip etsinZ Zezemce hayırlı olsun canım geçen yıl benimde bu ay tedavim oldu ve geçen yıl bugün transferim olmuştu şimdi kucağımda kız ve erkek ikizlerim var çok sükut doktorumuz ufuk beydi.bize biraz soğuk geldi ama sakın ve kendine güvenen biri transferi hasan bey yaptı bu arada doğumu da hasan bey yaptı doğum zamanı ufuk bey izne çıkmıştı inşallah rabbim herkesin yuvasını evlatlar ile senlendirsin
Amin canım yarın transferim var bakalım ne olacakYumurta toplamadan sonra dinlendirmek istedi çikolata kistlerim var onları iğne bir ay iğne kullanarak tedavi etmeye uğraştık. Bir de rahimde polip gördü dr ufak bi operasyon geçirdim. O yüzden bekledik bi kaç ay transfer öncesi. Nasip kısmet inş sizinde gönlünüze göre versin mevlam
Benim yaşım 26 şuan histeroskopi olacağım önümüzdeki ay fakültede. Farabi de tek embriyo koyuluyormuş 30 yaş altına bende 2 veya 3 embriyo istiyorum onun için medicalparkta yaptırmayı düşünüyorum eğer koyuyorlarsa tabi. Siz ne zmn yaptırmıştınız acaba ?Ben raporsuz 7 bine yaptırmıştım yazın. Embriyo konusunda esnek. 30 yaş üstüne 2 tane koyuyorlar.
Ben temmuz ayında yaptırdım negatifle sonuçlandı malesef. Ben isteseydim 2 tane koyacaktı 30 yaşındayım. Ama bi arkadaş çok ısrar etti doktor koymadı kaldıramazsın dedi. Yaşı 24 veya 26 idi emin değilim. Biraz doktoru ikna etmekle ilgili anlayacağın. Allah hayırlısını nasip etsin şimdiden.Benim yaşım 26 şuan histeroskopi olacağım önümüzdeki ay fakültede. Farabi de tek embriyo koyuluyormuş 30 yaş altına bende 2 veya 3 embriyo istiyorum onun için medicalparkta yaptırmayı düşünüyorum eğer koyuyorlarsa tabi. Siz ne zmn yaptırmıştınız acaba ?
Hmm peki çok teşekkür ederim amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ben temmuz ayında yaptırdım negatifle sonuçlandı malesef. Ben isteseydim 2 tane koyacaktı 30 yaşındayım. Ama bi arkadaş çok ısrar etti doktor koymadı kaldıramazsın dedi. Yaşı 24 veya 26 idi emin değilim. Biraz doktoru ikna etmekle ilgili anlayacağın. Allah hayırlısını nasip etsin şimdiden.
Ne güzel Allah bağışlasın. Bende gidip önceden soracağım ikna edebilirsem inşallahBen 29 yaşındayım geçen yıl medikalpark da tup yaptırdım ikizlerim şuan 5 aylık ikinci denemem olduğu için ve benim isteğimle doktor 2 tane transfer etti.doktoru ikna ederseniz çok rahat transfer edilir
Süleyman guven mi?fakülte hastanesinde resmen at koşturuyor adam bana sorarsanız en son ugrayacaginiz yer olsun ilk denemem orda oldu ve rezilliğin biri bin para tavsiye etmem mahremiyet denen bişey yokmeraba arkadaslar bende trabzona gelmeyi düşünüyorum doktor süleyman güveni öneriyorlar bilginiz var mı
Maddi yonden ozele gidcek durum iyi degilSüleyman guven mi?fakülte hastanesinde resmen at koşturuyor adam bana sorarsanız en son ugrayacaginiz yer olsun ilk denemem orda oldu ve rezilliğin biri bin para tavsiye etmem mahremiyet denen bişey yok
Maddi yönden özel ve farabinin çok farkı yok canım. Orda da prof parası ödüyorsun. Ben özelde 7bin civarında ödedim raporsuz. Fakülteden de 6 bin civarı demişlerdi. Rapor alabilirsen 3 bine kadar düşer. Rapor özelde de geçerli. Yani çok da bi farkı yok. Fakülteden genellikle yoğunluktan alan şikayetçi herkes. Ama orda yaptırıp tutan da çol var özelde yaptırıp tutamayan da. Nasip her şey anlayacağın. Allah hayırlısını nasip etsin canımMaddi yonden ozele gidcek durum iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?