Canım trabzonda özel medical park yapıyor. Ben temmuz ayında yaptırdım raporsuz yaklaşık 7 bün küsürdü ilaçlarla beraber. Şimdi yulbaşından sonra zam gelmiştir illaki. Doktorum ufuk beydi. İyi bi doktor.Benim sonucum negatif oldu malesef. Ama yine yaptırsam orda yaptıracam mecbur. Fakülte çok yoğunmuş. Dilerim istediğin gibi sonuçlanır tedavin.kusura bakmayın, bu konuda daha çok acemiyim. Tüp bebek yapmaktan başka çaremiz kalmadı gibi. yalnız trabzonda özelde nereler var hastane olarak ve hangi doktorlar tavsiye edersiniz. Ayrıca ücret olarak bilgi verebilecek olan varsa (raporsuz) çok sevinirim. Ona göre gelecek ay hemen tedaviye başlamak istiyorum.
Bu konuda çok yardıma ihtiyacım var. Eşimden kaynaklı sıkıntımız var, eşimin geçirdiği ameliyattan ötürü. Aslında bu ameliyat öncesi doğal yolla gebe kalmış ve 5 yaşında bi çocuğu olan biriyim. bu yüzden rapor çıkaramıyorum.
Rabbim dileyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş
Cevap verdiginiz icin cok tesekkue ederimCanım trabzonda özel medical park yapıyor. Ben temmuz ayında yaptırdım raporsuz yaklaşık 7 bün küsürdü ilaçlarla beraber. Şimdi yulbaşından sonra zam gelmiştir illaki. Doktorum ufuk beydi. İyi bi doktor.Benim sonucum negatif oldu malesef. Ama yine yaptırsam orda yaptıracam mecbur. Fakülte çok yoğunmuş. Dilerim istediğin gibi sonuçlanır tedavin.
Orda baktigimda hasan tahsin ve ufuk bey en cok isimleri bilinenler. Acaba o hastanede ozellikle bayanlardan da yapan var midirCanım trabzonda özel medical park yapıyor. Ben temmuz ayında yaptırdım raporsuz yaklaşık 7 bün küsürdü ilaçlarla beraber. Şimdi yulbaşından sonra zam gelmiştir illaki. Doktorum ufuk beydi. İyi bi doktor.Benim sonucum negatif oldu malesef. Ama yine yaptırsam orda yaptıracam mecbur. Fakülte çok yoğunmuş. Dilerim istediğin gibi sonuçlanır tedavin.
Rica ederim canım. Bayan bi doktor var ama tüp bebek yapmıyor diye biliyorum. İkisi tüp bebekte sadece. Bu arada aklıma geldi raporsuz yaptıracaksanız ilaçları mutlaka farklı eczanelerde sorun. O kadar fazla değişiyor ki inanamazsınız. Hastanenin yanında 450 dedikleri ilacı 350 ye aldık kutusunu meydanda bi eczaneden. İyi araştırın hemen almayın.Orda baktigimda hasan tahsin ve ufuk bey en cok isimleri bilinenler. Acaba o hastanede ozellikle bayanlardan da yapan var midir
Evet raporsuz yaptiracagim. Samimi desteginiz icin de cok tesekkurlerRica ederim canım. Bayan bi doktor var ama tüp bebek yapmıyor diye biliyorum. İkisi tüp bebekte sadece. Bu arada aklıma geldi raporsuz yaptıracaksanız ilaçları mutlaka farklı eczanelerde sorun. O kadar fazla değişiyor ki inanamazsınız. Hastanenin yanında 450 dedikleri ilacı 350 ye aldık kutusunu meydanda bi eczaneden. İyi araştırın hemen almayın.
Est. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. HoşçakalınEvet raporsuz yaptiracagim. Samimi desteginiz icin de cok tesekkurler
Merhaba rabbim sabır ve kolaylık versin şuanki ücretleri hakkında bilgim yok Tüpbebek hemşirelerinden fiyat öğrenebilirsiniz yardımcı olurlar.Emriyolara gelince 4kez tüp bebek denedim ilk negatif oldu 2.kez denediğimde iyi kalite 3gün donduruldu rahim sorunundan ve rezerv azlığından dondurduk 3denemede emriyolar 3 güne bile gitmedi iptal oldu enson denediğimizde 4tane emriyo donduruldu gelişimi 1gün önceden takip ettiğini söylemiştiler. Yaklaşık bir sene sonra transferim oldu çözülürken de emriyoloğ yine 1 gün öncesini takip ettiğini söyledi şimdi test tarihini bekliyorumMerhaba arkadaşlar, Trabzon Medical parkta raporlu hastane ücreti ne kadar? Embiryosu kalitesiz olup daha sonra iyi kalite embiryolari olan oldu mu bu hastane de ? Benim üç tüp bebek denenem var ve embiryolar 5. Güne gidemiyor ikinci kalite embiryolar oluyor sorun yok bu arada sebepsiz infertilite 4. Denemeye korkar oldum yine kalitesiz olursa diye
Benim raporum yok canim asilama oldum ama klomenle oldumMaddi yönden özel ve farabinin çok farkı yok canım. Orda da prof parası ödüyorsun. Ben özelde 7bin civarında ödedim raporsuz. Fakülteden de 6 bin civarı demişlerdi. Rapor alabilirsen 3 bine kadar düşer. Rapor özelde de geçerli. Yani çok da bi farkı yok. Fakülteden genellikle yoğunluktan alan şikayetçi herkes. Ama orda yaptırıp tutan da çol var özelde yaptırıp tutamayan da. Nasip her şey anlayacağın. Allah hayırlısını nasip etsin canım
Merhaba canım, öncelikle tedavin hayırlı olsun, inşaallah pozitif sonuç çıkar,Umut olursun bana ve burdakilere... Bı ara arayıp fiyat konusunda bilgi alırım ama fiyattan ziyade embiryolari kalitesiz olup sonradan kaliteli embiryolari oluşan oldu mu acaba bu merkezde. Yumurta iyi sperm değerleri iyi olup embiryolar neden kalitesiz olur anlamıyorum bilgisi olan var mı acaba bu konuda bir umut belki birinin dediği birşey sayesinde çare bulunurMerhaba rabbim sabır ve kolaylık versin şuanki ücretleri hakkında bilgim yok Tüpbebek hemşirelerinden fiyat öğrenebilirsiniz yardımcı olurlar.Emriyolara gelince 4kez tüp bebek denedim ilk negatif oldu 2.kez denediğimde iyi kalite 3gün donduruldu rahim sorunundan ve rezerv azlığından dondurduk 3denemede emriyolar 3 güne bile gitmedi iptal oldu enson denediğimizde 4tane emriyo donduruldu gelişimi 1gün önceden takip ettiğini söylemiştiler. Yaklaşık bir sene sonra transferim oldu çözülürken de emriyoloğ yine 1 gün öncesini takip ettiğini söyledi şimdi test tarihini bekliyorumçok uzun yazdım hakkınızı helal edin benim gibi pes etmemenizi çok isterim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende rezerv azlığı eşimde de spermlerde sorun vardı tatlım en son ki tedavimde kaliteli emriyolarım oldu. Sizde ve eşinizde sorun yoksa neden kaliteli emriyo olmuyor bu konu hakkında bilgim yokMerhaba canım, öncelikle tedavin hayırlı olsun, inşaallah pozitif sonuç çıkar,Umut olursun bana ve burdakilere... Bı ara arayıp fiyat konusunda bilgi alırım ama fiyattan ziyade embiryolari kalitesiz olup sonradan kaliteli embiryolari oluşan oldu mu acaba bu merkezde. Yumurta iyi sperm değerleri iyi olup embiryolar neden kalitesiz olur anlamıyorum bilgisi olan var mı acaba bu konuda bir umut belki birinin dediği birşey sayesinde çare bulunur
Keşke olsa bizim de yumurta sperm hep iyi dediler ancak dondurulacak kaliteye gelemedi 5 embriyo. Savunma ise burası yapay bir ortam ne şekilde gelişeceğini biz bilemeyiz diyorlar. Çaresiz bekliyorsun sadece.Merhaba canım, öncelikle tedavin hayırlı olsun, inşaallah pozitif sonuç çıkar,Umut olursun bana ve burdakilere... Bı ara arayıp fiyat konusunda bilgi alırım ama fiyattan ziyade embiryolari kalitesiz olup sonradan kaliteli embiryolari oluşan oldu mu acaba bu merkezde. Yumurta iyi sperm değerleri iyi olup embiryolar neden kalitesiz olur anlamıyorum bilgisi olan var mı acaba bu konuda bir umut belki birinin dediği birşey sayesinde çare bulunur
Canım spermlerde DNA hasarı emriyoları geliştirmiyor kadın doğum cular bahsetmiyor bu durumdan ankara İstanbul da yapılıyor bu test bazen sperm tahlilleri cok iyi olsa da o içinde tasıgı DNA bozuk oluyor be döllenme sağlıklı olmuyor benm iki Düşğüm var bu yüzden ama iyileşti eşim cok şükür artık engel kalmadı önümüzdeMerhaba canım, öncelikle tedavin hayırlı olsun, inşaallah pozitif sonuç çıkar,Umut olursun bana ve burdakilere... Bı ara arayıp fiyat konusunda bilgi alırım ama fiyattan ziyade embiryolari kalitesiz olup sonradan kaliteli embiryolari oluşan oldu mu acaba bu merkezde. Yumurta iyi sperm değerleri iyi olup embiryolar neden kalitesiz olur anlamıyorum bilgisi olan var mı acaba bu konuda bir umut belki birinin dediği birşey sayesinde çare bulunur
Evet canım DNA hasarıni biliyorum kaç çıktı değeriniz, peki iyileştikten sonra gebelik oldu mu ?Allah yardımcımız olsun.Canım spermlerde DNA hasarı emriyoları geliştirmiyor kadın doğum cular bahsetmiyor bu durumdan ankara İstanbul da yapılıyor bu test bazen sperm tahlilleri cok iyi olsa da o içinde tasıgı DNA bozuk oluyor be döllenme sağlıklı olmuyor benm iki Düşğüm var bu yüzden ama iyileşti eşim cok şükür artık engel kalmadı önümüzde
Ne kullandı esiniz yukseldiYok canım daha gebelik olusmadı bizim hep morfoloji 0 idi şuan 4 oldu ileri hıx 0 idi 50,oldu .bekliyoruz DNA hasarı çıkmadı %4 geldi o da cok iyi rakam .sadece oksidatif srtes yüksek geldi %36 onu tedavi ediyor şuan doktorumuz antioksidanlarla
Ne kullandı esiniz yukseldi[/QUOT
İlk önce promotille başladık cok verüm alamadk.sonra proxxed a geçtk.emodeks kullandık üzüm çekirdeği yagı keçboynuzu kaynatıp içti bu tür seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?