Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba bende farabi de prof.süleyman güven hocaya gidiyorum arkadaşlar hocanın muayene ücretini ödedikten sonra özelle arasında bir fark yok. Tüp bebeğe başladık hayırlısıyla iğne kullanıyorum şuan inşallah tutar bende 7cm çikolata kisti var doktor %40 tutma ihtimali olduğunu söyledi tutmazsa ameliyat dedi bana dua eder misiniz Bende sizler için hep dua edicem.

Canım senden rahim filmi istediler mi? tüplerin açık mı? Çikolata kisti hormon ilacından dolayı oluşmuyor yumurtalık kisti oluşuyor hormon ilacıyla ( gonal f lerle) onlarda adetle bir kaç aya atılıyorlar. Çikolata kisti endometriosis hastalığından oluyo. gonal f ler tetikliyor. bende de hiç çikolata kisti yoktu önce aşılamadan sonra çıktı sonra tüp bebek tedavisinden sonra da bir çikolata kisti oluştu. ama edometrisis olmasaydık çikolata kisti çıkmazdı. endometriosis olanların hamile kalamama nedeni rahimde yapışıklıklar ya da tüplerdeki iltihaplardan olabiliyor diye düşünüyorlar.Bu arada bizim hikayemiz seninle ters ben Süleyman hocayla aşılama yaptım. ilk çikolata kistim ondan. tüp bebeği ise İstanbul memorialda yaptım. tahsin hocayla neden tüp bebek yapmadın da Süleymana geçtin? Tahsin Bey çok daha ilgili gibi geliyor bana bir sonraki denememi ben Tahsin Beyde düşünüyorum.

Evet benim herşey normaldi rahim filmi çektirdim temiz çıktı klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 6 kez olmadı gebelik sonra aşılama yaptırdım 2 defa yine olmadı medical parka gitti ilk aşılama için hadan tahsin beye ilaçlardan dolayı çok yumurta olduğu için iptal etti aşılamayı sonra bende çikolata kisti yapmış çatlamayan yumurta bana çatlatma iğneside kullandırmadı sonra süleyman hocaya başladım rahim filmi istedi tekrar ama sıvı geçişi olmadı histeroskopi yaptı rahim de çok fazla yapışıklık olduğu için geçmemiş sıvı 2 defa histeroskopi oldum ameliyatla kestiler yapışıklığı çikolata kistim kullandığım gnolf le büyüdükçe büyüdü 7cm oldu ve o da yumurtalık rezervimi düşürmeye başlamış süleyman hoca da hemen tüp bebek yapalım bekleme dedi 3 gün oldu iğnelere başlayalı şimdi menopur kullanıyorum eğer olmazsa ameliyat dedi ama ben ameliyat olmak istemiyorum yumurtalığın tekinin alınma ihtimali varmış istanbula gelmeyi düşünüyorum tabi o zamanki durum ne gösterir bilmiyorum

Tahsin hoca da mı farabi de acaba çikolata kistiniz ne kadardı ? tüp bebek tutumu ?

Suleyman hoca yuksek fsh ile tup bebek denemiyor. Benm fsh mi yuksek gordu direk gonderdi

Suleyman hoca yuksek fsh ile tup bebek denemiyor. Benm fsh mi yuksek gordu direk gonderdi
Testere dişli aslan pençesi iç sabah akşam ac karna 1 ayda düşer inşallah benimki de 17.75 idi bir ayda 7.5 oldu çok şükür şimdi ikizlerim 9 aylik

Fsh kacti oldumu tup bebek

Kizlar ben gecen ay ilk defa gittim suleyman guvene bana donuk rahmin var dedi ve asilama yapicani soyledi nette gordum milletvekili aday adayi olmus secilirse kime gidicez

ne oldu tedaviniz merak ettim

merhaba hanımlar size umut olsun diye yazıyorum..azospermi teşhisi ile basvurdum süleyman beye ilk denememde tutturdu ve şu an kızım 1.5 yaşında süleyman hoca yı seviyoruz :)

Bende bu ay medicalpark karadeniz de Hasan Tahsin beye yaptirdim tup bebek, test günümü bekliyorum. İşlem ücreti raporsuz 6300 tl. Çift sperm tekniği ile şans artiriliyomus oda 1300 tl. Yani ilaçlarla filan 12 bin TL oluyor. İlaçlar çok pahalı kurdan dolayi.

İNŞ TUTAR VE KUCAGINIZA ALIRSINIZ

[
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ? Bir de hasan hoca transferden sonra hangi ilaçları kullandırdı size acaba ?

Kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum sayfayı ama yazmak şimdi nasip oldu, ben de Aralık ayında medical parkta tedaviye başlamayı düşünüyordum ama eşimde dna hasarı olmasından şüphe ediyorum. Bu tahlili Trabzon'da yapıyorlar mı, bilginiz var mı?

Traznnda yapılmıyor sadece ankara istanbulda düzen lab ve mabi laboratuvar da yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…