- 6 Aralık 2016
- 618
- 478
- 103
Traznnda yapılmıyor sadece ankara istanbulda düzen lab ve mabi laboratuvar da yapiliyor
Bence arkadaşın dediği merkezlere trabzondan gönderebilirler. Medicali ara tüp bebeğe bağlan sor canım. Dış merkezli tahliller yaptırıyorlar çünkü.Kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum sayfayı ama yazmak şimdi nasip oldu, ben de Aralık ayında medical parkta tedaviye başlamayı düşünüyordum ama eşimde dna hasarı olmasından şüphe ediyorum. Bu tahlili Trabzon'da yapıyorlar mı, bilginiz var mı?
Teşekkür ederim:)Traznnda yapılmıyor sadece ankara istanbulda düzen lab ve mabi laboratuvar da yapiliyor
Bugün aradım yapılıyor dediler ama bence de dışarıya gönderiyorlardır öyle tahmin ediyorum. Fiyat için dönüş yapacaklarını söylediler ama dönmediler daha. Daha önce herhangi bir tedavi yaptırmadık biz. Morfoloji 1 çıkınca bu hasar testi aklıma düştü. Direkt tüp bebeğe başlasak mı yoksa hasar testini yaptırsak mı karar vermedim henüz.Bence arkadaşın dediği merkezlere trabzondan gönderebilirler. Medicali ara tüp bebeğe bağlan sor canım. Dış merkezli tahliller yaptırıyorlar çünkü.
Sperm dna yapilgini hic sanmiysanm bizde ufuk beyle devam ediyorduk ankara da dna hasar testi yaptırdıkBugün aradım yapılıyor dediler ama bence de dışarıya gönderiyorlardır öyle tahmin ediyorum. Fiyat için dönüş yapacaklarını söylediler ama dönmediler daha. Daha önce herhangi bir tedavi yaptırmadık biz. Morfoloji 1 çıkınca bu hasar testi aklıma düştü. Direkt tüp bebeğe başlasak mı yoksa hasar testini yaptırsak mı karar vermedim henüz.
Bir kere muayeneye giderseniz detaylı bilgi verirler orda ama muayene parası verirsiniz. Sperm sıkıntılarında genelde döllenmede mikroçip kullanılıyor. Ama yeterli olur mu bilemiyorum tabi.Bugün aradım yapılıyor dediler ama bence de dışarıya gönderiyorlardır öyle tahmin ediyorum. Fiyat için dönüş yapacaklarını söylediler ama dönmediler daha. Daha önce herhangi bir tedavi yaptırmadık biz. Morfoloji 1 çıkınca bu hasar testi aklıma düştü. Direkt tüp bebeğe başlasak mı yoksa hasar testini yaptırsak mı karar vermedim henüz.
Ben bugün aradım medikali, görevli arkadaş numarımı aldı, ben sorup size döneceğim dedi ve arayıp yapıldığını söyledi. Belki daha yeni yapmaya başlamışlardır bilemedim ki:/Sperm dna yapilgini hic sanmiysanm bizde ufuk beyle devam ediyorduk ankara da dna hasar testi yaptırdık
BenBir kere muayeneye giderseniz detaylı bilgi verirler orda ama muayene parası verirsiniz. Sperm sıkıntılarında genelde döllenmede mikroçip kullanılıyor. Ama yeterli olur mu bilemiyorum tabi.
Ben 1 kere muayeneye gittim ama o zaman eşimde morfoloji sorunu olduğunu bilmiyorduk, ileri hız problemi vardı bizde. Sayı yükseldi, hız yükseldi baktım olmuyor bi de morfoloji baktıralım dedik. O zaman öğrendik düşük oldğunu. O yüzden dna hasar testinden şüphelenmeye başladmBir kere muayeneye giderseniz detaylı bilgi verirler orda ama muayene parası verirsiniz. Sperm sıkıntılarında genelde döllenmede mikroçip kullanılıyor. Ama yeterli olur mu bilemiyorum tabi.
Aslında dna hasar testini yaptırdığınızda da aynı sonuca çıkacaksınız. Buna özel bi tedavi yapılıyor mu ki? O zaman da size mikroçip uygulayacaklar bişey değişmeyecek gibime geliyor. Dna hasarını onaracak bir tedavi varsa bilemiyorum tabi. Hangi doktoru düşünüyorsunuz ?Ben
Ben 1 kere muayeneye gittim ama o zaman eşimde morfoloji sorunu olduğunu bilmiyorduk, ileri hız problemi vardı bizde. Sayı yükseldi, hız yükseldi baktım olmuyor bi de morfoloji baktıralım dedik. O zaman öğrendik düşük oldğunu. O yüzden dna hasar testinden şüphelenmeye başladm
Açıkçası öyle bir durumda ne yaparım hiç düşünmedim :/ burda gördüğüm kadarıyla ilaçla tedavi edilebiliyor ama henüz bir dr ile bu konuyu konuşmadım. Ben istiyorum ki tüp bebek tedavisi öncesi bütün önlemleri alayım. Benim de amh düşük şu an yumurtlamada bi problem yok ama ileride yumurtalarm bu kadar iyi olmayabilir o yüzden tedavi öncesi elimden geleni yapayım diyorum. Hasan Tahsin Hoca ya gittim, onda başlarım herhalde tedaviye.Aslında dna hasar testini yaptırdığınızda da aynı sonuca çıkacaksınız. Buna özel bi tedavi yapılıyor mu ki? O zaman da size mikroçip uygulayacaklar bişey değişmeyecek gibime geliyor. Dna hasarını onaracak bir tedavi varsa bilemiyorum tabi. Hangi doktoru düşünüyorsunuz ?
Hasan hocada yaptırıyorum ben de. Sorularını tek tek sor sabırla cevaplıyor. Kafanda soru işareti kalmasın. İlaç tedavisi varsa belki uygular eşine. Benim eşimde sorun yok. Çok bilgili değilim o yüzden. Ama şimdilik Hasan hocadan memnunum. İstersen instagramdan mesaj at. Cevap veriyor genelde. Fikir alırsın en azından.Açıkçası öyle bir durumda ne yaparım hiç düşünmedim :/ burda gördüğüm kadarıyla ilaçla tedavi edilebiliyor ama henüz bir dr ile bu konuyu konuşmadım. Ben istiyorum ki tüp bebek tedavisi öncesi bütün önlemleri alayım. Benim de amh düşük şu an yumurtlamada bi problem yok ama ileride yumurtalarm bu kadar iyi olmayabilir o yüzden tedavi öncesi elimden geleni yapayım diyorum. Hasan Tahsin Hoca ya gittim, onda başlarım herhalde tedaviye.
Aaa instgramdan yazmak hiç aklıma gelmemişti, tedavi öncesi görüşmek istyodum ama sırf bunun için muayene ücreti ödemek de bana biraz masraflı geliyodu. İyi oldu söyledğiniz, ben de memnun kaldım Hasan Hoca dan, siz ne aşamadasınz şmdi?Hasan hocada yaptırıyorum ben de. Sorularını tek tek sor sabırla cevaplıyor. Kafanda soru işareti kalmasın. İlaç tedavisi varsa belki uygular eşine. Benim eşimde sorun yok. Çok bilgili değilim o yüzden. Ama şimdilik Hasan hocadan memnunum. İstersen instagramdan mesaj at. Cevap veriyor genelde. Fikir alırsın en azından.
İnşallah hayırlısıyla olur bu sefer. Bana da fakültede seda hoca takviye birr şey yazmıştı astalife diye bir ürün. Onu kullanıyorum adet olunca da bal tarçın çörek otu yaparım diye düşndüm ama bizde asıl problem eşim, o beni tedirgin ediyor. Arı sütünü eczaneden mi aldınız, bir de tüp bebek ilaçları her eczanede farklı fiyat diyorlar. Daha uyguna alabileceğim eczane biliyo musunuz?Ben geçen yıl ufuk beyde yaptırdım negatif oldu. Dondurulacak kaliyede embriyo oluşmadı bi de. Yazın en baştan aldım hasan beyle başladım. Uzun protokol uyguladı. 12 yumurta toplandı 4 tanesi 5. Gün donduruldu. Aralıkta transfere gideceğim. Bakalım artık hayırlısı. Ama şunu söyliyim tüp bebeğe başladığım ay arı sütü, çörekotu bal tarçın polen yedim her gün yumurta toplanana kadar. Kaliteyi etkilediğini düşünüyorum. Dene istersen.
Arı sütünü aksu vitalden aldık internette de var aktarlarda da oluyor. Biz önceki tedavide raporsuzduk gerçekten çok fark ediyor. En uygun meydanda nuran eczanesi var orda bulduk. Bu yıl da yine ordan aldık raporlu. Hazırda olmuyor genelde yarım saate getirtiyorlar. Yine de sorun başka yerlere de belki bulunur. İnşallah raporunuz vardır. İlaçlar çok pahalı çünküİnşallah hayırlısıyla olur bu sefer. Bana da fakültede seda hoca takviye birr şey yazmıştı astalife diye bir ürün. Onu kullanıyorum adet olunca da bal tarçın çörek otu yaparım diye düşndüm ama bizde asıl problem eşim, o beni tedirgin ediyor. Arı sütünü eczaneden mi aldınız, bir de tüp bebek ilaçları her eczanede farklı fiyat diyorlar. Daha uyguna alabileceğim eczane biliyo musunuz?
Amh 0.8 olunca rapor çıktı bize hemen. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırız.Arı sütünü aksu vitalden aldık internette de var aktarlarda da oluyor. Biz önceki tedavide raporsuzduk gerçekten çok fark ediyor. En uygun meydanda nuran eczanesi var orda bulduk. Bu yıl da yine ordan aldık raporlu. Hazırda olmuyor genelde yarım saate getirtiyorlar. Yine de sorun başka yerlere de belki bulunur. İnşallah raporunuz vardır. İlaçlar çok pahalı çünkü
Hep beraber hayırlı haberler alalım inşallah. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutluAmh 0.8 olunca rapor çıktı bize hemen. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırız.
Merhaba. Umarım tedavinin olumlu sonuçlanır ve hayırlısıyla kucağına bebeğini alabilirsin. Tüp bebek raporu alırsan iki hastane arasında fazla fiyat farkı olmaz sanıyorum. Ben tekrarlayan düşüklerden sonra ktu de tüp bebek yaptırdım Süleyman güven e ama tutmadı. Bu biraz da şans kısmet işi. Tekrar doğal yolla hamile kalınca Medicalpark da ufuk yilmaza gittim. Yaklaşımı çok olumluydu.simdi oğlum neredeyse 10 aylık olacak. Ufuk beyden çok memnunum. Tavsiye ederim. Tabi herşey kısmetArkadaslar merhaba topik en son kasımda kalmiş ama belki yardimci olabilecek cikar.tup bebek tedavisine baslicam iki secenegim var ya ktü ya medikal.ilk onceligim ktü.cunku hasarli sağ tupumun hidrosalpinksden dolayi alinmasi gerekiyo.bu iki secenekteki tecrubesi olan arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim ne gibi bir surec beni bekliyor.acikcasi moral ihtiyacim olan.bu surec maddi manevi cok yipratcak gibi bizi
Canim cok tesekkurler yorum yaptigin icin.suleyman bey emekli olmus.simdi ben ilk defa gidicem farabiye nasil muayene olunuyo atiyorum erken gidip sirayami girmek gerekli randevu sistemimi hic bi bilgim sehit disindan gelcegim icin cok sıkıntı.benim bide cerrahi mudahalem var.sag tupumde sivi var o hasarli tupumun alinmasi gerekli o yuzden oncelikli tercihim ktü.iki ay sonra tup bebek tedavisine baslayabilirmisim.universitede daha mi ekonomik olur tup bebek.medikalde bugun hasan hocayla yazistim 7+3000 gibi ilaclar masraf dedi.operasyonada 2000 3000 gibi dedi.malum maddi yonude cok onemli bu işlerinMerhaba. Umarım tedavinin olumlu sonuçlanır ve hayırlısıyla kucağına bebeğini alabilirsin. Tüp bebek raporu alırsan iki hastane arasında fazla fiyat farkı olmaz sanıyorum. Ben tekrarlayan düşüklerden sonra ktu de tüp bebek yaptırdım Süleyman güven e ama tutmadı. Bu biraz da şans kısmet işi. Tekrar doğal yolla hamile kalınca Medicalpark da ufuk yilmaza gittim. Yaklaşımı çok olumluydu.simdi oğlum neredeyse 10 aylık olacak. Ufuk beyden çok memnunum. Tavsiye ederim. Tabi herşey kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?