- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
İl dışı nereden geleceksin canım? Ameliyat konusunda rize devlet hastanesinde çok iyi bir doktor var Evren bey. Tavsiye ederim.Canim cok tesekkurler yorum yaptigin icin.suleyman bey emekli olmus.simdi ben ilk defa gidicem farabiye nasil muayene olunuyo atiyorum erken gidip sirayami girmek gerekli randevu sistemimi hic bi bilgim sehit disindan gelcegim icin cok sıkıntı.benim bide cerrahi mudahalem var.sag tupumde sivi var o hasarli tupumun alinmasi gerekli o yuzden oncelikli tercihim ktü.iki ay sonra tup bebek tedavisine baslayabilirmisim.universitede daha mi ekonomik olur tup bebek.medikalde bugun hasan hocayla yazistim 7+3000 gibi ilaclar masraf dedi.operasyonada 2000 3000 gibi dedi.malum maddi yonude cok onemli bu işlerin
Merhaba arkadasim.iste bende tam bundan korkuyorum.beninde sag tupumde sivi var tupun alinmasi gerekiyo diyo dojtorlar.ama bu ameliyat nedeniylede yumurta rezervleri azaliyo diyo duymustum.olsan bi dert olmasam tup bebek bile tutmaya ikir eger rahime su sızıyorsa.kafayi yemek uzereyim.olduguna pismanmisinMrb bende cikolata kisti hastasıyım 12 sene oldu çocuğum olmadı,1 kist ameliyatı 1 de sıvıdan dolayı tüp ameliyatı oldum sol tüpüm alındı ama keşke diyorum ameliyat olmasaydım çünkü yumurta rezervim 0.25 cıktı medikal ufuk beye başladım bana yumurtanı toplayalım sonra tekrar sağ tüp ve kist ameliyatı yapcak sonra transfer olcak
Rapor çıkartan varmi acaba aranızda zor mu çıkıyor şartları neler acaba
Rizede hic bi hastaneyi onermiyolar.ama hakli olabilirsin bi arastiriyim canim.sagolİl dışı nereden geleceksin canım? Ameliyat konusunda rize devlet hastanesinde çok iyi bir doktor var Evren bey. Tavsiye ederim.
Söylediğim doktor çok daha ağır ameliyatlr yapıyor. Evren akmut adı. İl dışından gelen birçok hastası var. Hem ktü nün kalabalığına girmezsin hem de ücretsiz. Araştır tabi. Hayırlısı olsunRizede hic bi hastaneyi onermiyolar.ama hakli olabilirsin bi arastiriyim canim.sagol
Basit bir ameliyat hatta ben giresun kadın doğumda oldum rahim filmimde doktor gördü karın emarı çektik orda çıktı sonra ben hemen ameliyat oldum deli gibi sol tüpüm alındı ama ameliyatım kolaydı kapalıydı sonra bendeki 3 cm kist 8 cm oldu şimdi ama olamam tüpe başlayıp yumurtam dondurulucak ondan sonra ameliyat çok pişmanım 2 kere ameliyat oldum için siz nerde oturuyosunuz kimde başladınız tedaviye bence tüp bebek doktoruna git amh bakıyorlar acele etme hemenMerhaba arkadasim.iste bende tam bundan korkuyorum.beninde sag tupumde sivi var tupun alinmasi gerekiyo diyo dojtorlar.ama bu ameliyat nedeniylede yumurta rezervleri azaliyo diyo duymustum.olsan bi dert olmasam tup bebek bile tutmaya ikir eger rahime su sızıyorsa.kafayi yemek uzereyim.olduguna pismanmisin
Tatlim amh ekimde bakildi en son.oda1.97 idi.simdi dusmustur tabi her ay azaliyo yastan dolayi.senin amh ameliyattan once kacti sonra kac oldu.bide hidrosalpinks ameliyatindan dolayimi dustu yunurta sayin.bu detaylar cok onemli benim icin.dedigim gibi yasimdan dolayi zamanla yarisiyorum.Basit bir ameliyat hatta ben giresun kadın doğumda oldum rahim filmimde doktor gördü karın emarı çektik orda çıktı sonra ben hemen ameliyat oldum deli gibi sol tüpüm alındı ama ameliyatım kolaydı kapalıydı sonra bendeki 3 cm kist 8 cm oldu şimdi ama olamam tüpe başlayıp yumurtam dondurulucak ondan sonra ameliyat çok pişmanım 2 kere ameliyat oldum için siz nerde oturuyosunuz kimde başladınız tedaviye bence tüp bebek doktoruna git amh bakıyorlar acele etme hemen
Haklisin canim zaten bir lira fazla vercek maddi durumum yokSöylediğim doktor çok daha ağır ameliyatlr yapıyor. Evren akmut adı. İl dışından gelen birçok hastası var. Hem ktü nün kalabalığına girmezsin hem de ücretsiz. Araştır tabi. Hayırlısı olsun
Valla bana hiç amı bayılmamıştı deli gibi bilmeden oldum ameliyat şimdi ufuk bey baktı amh 0.25 cıktı baya düşük doğrusu sen de bence ameliyat olmadan yumurtanı dondur öyle kapalı ameliyat oldum kolaydı trabzonda mi yaşıyorsun hangi doktor dedi sana pekiTatlim amh ekimde bakildi en son.oda1.97 idi.simdi dusmustur tabi her ay azaliyo yastan dolayi.senin amh ameliyattan once kacti sonra kac oldu.bide hidrosalpinks ameliyatindan dolayimi dustu yunurta sayin.bu detaylar cok onemli benim icin.dedigim gibi yasimdan dolayi zamanla yarisiyorum.
Valla bana hiç amı bayılmamıştı deli gibi bilmeden oldum ameliyat şimdi ufuk bey baktı amh 0.25 cıktı baya düşük doğrusu sen de bence ameliyat olmadan yumurtanı dondur öyle kapalı ameliyat oldum kolaydı trabzonda mi yaşıyorsun hangi doktor dedi sana peki
Senin ameliyattan once amh bakilmamis yani degerinnkac oldugu bilinmiyodu.doktor neye sadece tahmin yapmis ameliyattan sonra yunurta rezervin dusmus diye.evet bunu bende cok arastirdim ama belkide senin dusuktu zaten amh demi tatlim bilemeyiz.yumurtalari dondurup ameliyat keske olabilsem.ama univetsite hastanesinde oyle bisey yapcaklarini hic zannetmiyom.ozelde olsam kesinlikle dedigin gibi yapardim.off cok zor durumdayim.cok uzuluyorum moral bu surecte en gerekli sey.ama oda bende yok isteValla bana hiç amı bayılmamıştı deli gibi bilmeden oldum ameliyat şimdi ufuk bey baktı amh 0.25 cıktı baya düşük doğrusu sen de bence ameliyat olmadan yumurtanı dondur öyle kapalı ameliyat oldum kolaydı trabzonda mi yaşıyorsun hangi doktor dedi sana peki
Canim farabideki seda hocami yapti tup bebegini acaba.bilgi verirsen cok sevinirimBende ilk asilamami sade hanima yaptirdim hersey guzel gecti ama negatif sonuçlandı. Aranizda genetik test yaptiran varmi kizlar düşük olmadan yaparmi genetik bölümü
Evet canim seda hanim tedavimi yapti daha oncesi benim olamayan asilamam vardi rahme giris olmadi iki asilama bosa gitti ne agrilar cektim ben sonra tedaviyi biraktim seda hanima gittim bana hemen histereskopi yapcam seni dedi ve iyikide oldum perde vardi alindi sonrada asilama oldumCanim farabideki seda hocami yapti tup bebegini acaba.bilgi verirsen cok sevinirim
Tup raporu icin once iki tane raporlu asilama gerekli oldunuzmuTüp bebek için rapor alan var mi acaba nasıl alabiliriz
Sende aşılamaya gerek yok dedi doktor verirler bu değerlerle dedi siz çıkardınız mi acabaTup raporu icin once iki tane raporlu asilama gerekli oldunuzmu
Hayır bakılmadı canım ben 2 ameliyat olduğum.icin yumurta rezervim azalmış bidaha yaparsak aynı şekilde kalmaz yumurta dedi ama fakültede siz tüp bebeğe başlasanız hocalar sizede böyle der belki rapora başvurdunuz mu bende rapor için başvurmayı düşünüyorum ciksaydi özel hastanede de geçiyor çok iyi olcak senin ilk ameliyatın değil mi kistinde var mi peki tam medikale ufuk beye git 150 tl muane ucreti bakalım ne der sana daSenin ameliyattan once amh bakilmamis yani degerinnkac oldugu bilinmiyodu.doktor neye sadece tahmin yapmis ameliyattan sonra yunurta rezervin dusmus diye.evet bunu bende cok arastirdim ama belkide senin dusuktu zaten amh demi tatlim bilemeyiz.yumurtalari dondurup ameliyat keske olabilsem.ama univetsite hastanesinde oyle bisey yapcaklarini hic zannetmiyom.ozelde olsam kesinlikle dedigin gibi yapardim.off cok zor durumdayim.cok uzuluyorum moral bu surecte en gerekli sey.ama oda bende yok iste
3.5 cm lik miyomum var bide.rapor cikarmak icin sartlarin hepsi uymuyo.ama tuplerde sikinti var diye cikarabilirsem bi ihtimal.medikalde hasan beyle konustum ama muayene olmadim.iste medikal cok masrafli olcak bizim icinHayır bakılmadı canım ben 2 ameliyat olduğum.icin yumurta rezervim azalmış bidaha yaparsak aynı şekilde kalmaz yumurta dedi ama fakültede siz tüp bebeğe başlasanız hocalar sizede böyle der belki rapora başvurdunuz mu bende rapor için başvurmayı düşünüyorum ciksaydi özel hastanede de geçiyor çok iyi olcak senin ilk ameliyatın değil mi kistinde var mi peki tam medikale ufuk beye git 150 tl muane ucreti bakalım ne der sana da
Evet masraflı medikal ama bi on görüşme yapabilirsin sen hangi doktora gittin ameliyat dedi peki3.5 cm lik miyomum var bide.rapor cikarmak icin sartlarin hepsi uymuyo.ama tuplerde sikinti var diye cikarabilirsem bi ihtimal.medikalde hasan beyle konustum ama muayene olmadim.iste medikal cok masrafli olcak bizim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?