- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
Rapor için neler gerekli biliyormusunEvet masraflı medikal ama bi on görüşme yapabilirsin sen hangi doktora gittin ameliyat dedi peki
İzmirdeki doktorum dedi.artvinde yasadigim icin izmirde tedavim imkansiz gidip gelmek acisindan.en yakin trabzon olcakEvet masraflı medikal ama bi on görüşme yapabilirsin sen hangi doktora gittin ameliyat dedi peki
Iki tane raporlu asilama yapmak 23-40 yas arasi olmak 3 yil evlilik sarti bildiklerim bunlar tatlimRapor için neler gerekli biliyormusun
Bence sen trabzonda bi doktora git onlardan fikir al kaç yaşındasınız rapora başvurun medikal de bence doktora gidin yada ünv hocalara gitceksin 400 tl muane ucreti sordum bende tabiki maddiyat çok önemli 2 ayda 1800 harcadım doğrusu 2 ilaç verdi 480 tl 150 amh ücreti 150 muaneIki tane raporlu asilama yapmak 23-40 yas arasi olmak 3 yil evlilik sarti bildiklerim bunlar tatlim
Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım canım. Öncelikle 3 yıl evli olma, senin ya da eşinin başka evlilikten dahi çocuğunun olmaması, 39 yaşından gün almamak lazım diye biliyorum. Sonra raporun kadın mı erkek faktöründen mi çıkartılacağı önemli. Eşinin sperm sayısı düşükse erkek faktöründen çıkarabilirsin. Senin amh yani yumurta rezervin azsa ya da iki tüpün de olmaması durumunda kadın faktöründen çıkartabilirsin. İkisi de normalse sebepsiz infertiliteden çıkartabilirisin. Bunun için iki iğneli yani gonal f kullanarak aşılama yaptırmış olmak gerekiyor. Başka belgeler de var tabi sgkdan alınıyor onların listesi veriliyor zaten. İnşallah açıklayabilimişimdir.Rapor çıkartan nasıl çıkardınız ne yapmam gerekli lütfen bilen yardımcı olabilir mi
Amin cnm.ayni durumdayiz valla.guya saglik guvencemiz var ne ise yariyo.evlat sahibi olmak icin harcanan paralara bakBence sen trabzonda bi doktora git onlardan fikir al kaç yaşındasınız rapora başvurun medikal de bence doktora gidin yada ünv hocalara gitceksin 400 tl muane ucreti sordum bende tabiki maddiyat çok önemli 2 ayda 1800 harcadım doğrusu 2 ilaç verdi 480 tl 150 amh ücreti 150 muane
120 3. Gün adetin testleri öyle cnm masraflı
7000 hastane 4000 ilaç 2 bin dondurma masrafı sonrası da var tabi trasfer ameliyat 5 bulur Valla kaç gündür düşünüyorum napcam diye rapor için basvurucan giresun ilçede Oturyrm 3 saat yol.git gel rabbim hepimize yardım etsin ınş
Tsk.cnm ,Sen yaptırdın mi cnm benden kaynaklı amh düşük tüp yok ,farabi ye gitcem keske gitmeden evraklari tamamlayip teslum edebilsem uzakyatim git gel hep masraf ama ilgilenilermi acaba nasıl kolay olurmu of valla çok sıkılıyorumBildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım canım. Öncelikle 3 yıl evli olma, senin ya da eşinin başka evlilikten dahi çocuğunun olmaması, 39 yaşından gün almamak lazım diye biliyorum. Sonra raporun kadın mı erkek faktöründen mi çıkartılacağı önemli. Eşinin sperm sayısı düşükse erkek faktöründen çıkarabilirsin. Senin amh yani yumurta rezervin azsa ya da iki tüpün de olmaması durumunda kadın faktöründen çıkartabilirsin. İkisi de normalse sebepsiz infertiliteden çıkartabilirisin. Bunun için iki iğneli yani gonal f kullanarak aşılama yaptırmış olmak gerekiyor. Başka belgeler de var tabi sgkdan alınıyor onların listesi veriliyor zaten. İnşallah açıklayabilimişimdir.
şansın varsa birgünde tamamlayabilirsin canım. biz hallettik bi günde. kadın faktöründen çıkacak bence halledersin. ama çok erken gidip sıra almalısın. saat 7 gibi.Tsk.cnm ,Sen yaptırdın mi cnm benden kaynaklı amh düşük tüp yok ,farabi ye gitcem keske gitmeden evraklari tamamlayip teslum edebilsem uzakyatim git gel hep masraf ama ilgilenilermi acaba nasıl kolay olurmu of valla çok sıkılıyorum
sana evrak kağıdını verip tamamlamanı istiyorlar. çoğunu orda yaptırıyorsun zaten. sgk dan alınacak bir döküm var. gelirken yanında vesikalık fotoğraf evlilik cüzdanı nüfus kayıt örneği getir. amh sonucunu getir. hatırladıklarım bunlar. haftaya evde evrak listesi vardı fotosunu atabilirim. halledilmeyecek bişey değil ben de çok büyütmüştüm canını sıkma zor değil. bir haftada çıkıyor zaten. ha bir de yaklaşık 200 tl bi ödemesi oluyor.Tsk.cnm ,Sen yaptırdın mi cnm benden kaynaklı amh düşük tüp yok ,farabi ye gitcem keske gitmeden evraklari tamamlayip teslum edebilsem uzakyatim git gel hep masraf ama ilgilenilermi acaba nasıl kolay olurmu of valla çok sıkılıyorum
eksik yazdım fotoğraf ve nüfus kayıt örneği hem eşinin hem senin olmalı.sana evrak kağıdını verip tamamlamanı istiyorlar. çoğunu orda yaptırıyorsun zaten. sgk dan alınacak bir döküm var. gelirken yanında vesikalık fotoğraf evlilik cüzdanı nüfus kayıt örneği getir. amh sonucunu getir. hatırladıklarım bunlar. haftaya evde evrak listesi vardı fotosunu atabilirim. halledilmeyecek bişey değil ben de çok büyütmüştüm canını sıkma zor değil. bir haftada çıkıyor zaten. ha bir de yaklaşık 200 tl bi ödemesi oluyor.
Ben daha ilk asilamami oldum sira 2.deSende aşılamaya gerek yok dedi doktor verirler bu değerlerle dedi siz çıkardınız mi acaba
Siz cikardınız mi canım,randevuylami oluyor bende uzaktayım 7 gidememki arip sorim randevu için sgk hizmet dökümünü nufus kagiti e devletten alabilirmiyiz doktormu bakıyor bize hafta ici gitmem lazım gece gündüz bunu düşünüyorum allah razı olsun canımeksik yazdım fotoğraf ve nüfus kayıt örneği hem eşinin hem senin olmalı.
Aşılamayı kime yaptırdınız rapor için uygun değilmisiniz,Rabbim isteyen herkese nasip etsin insBen daha ilk asilamami oldum sira 2.desu an icin bi sorun yok ama yinede olmuyor
nüfus kayıt örneğini çıkarabilirsin ama sgk dökümü için gitmen lazım canım. orada onaylıyorlar.Siz cikardınız mi canım,randevuylami oluyor bende uzaktayım 7 gidememki arip sorim randevu için sgk hizmet dökümünü nufus kagiti e devletten alabilirmiyiz doktormu bakıyor bize hafta ici gitmem lazım gece gündüz bunu düşünüyorum allah razı olsun canım
Tüp bebek yaptırmak için rapor çıkartacaksan önce ktü ye gitmen gerek canım. Ücretli yaptırırsan medicalpark a gidebilirsin. Üzülme böyle Allah dermansız dert vermesin. Zor süreçler ama çaresi var çok şükürKizlar merhaba .rizede yasiyorum.3 yillik evliyiz esimin toplam sperm sayisi 7 milyon.morfoloji boziklugi vat dedi doktor.bugün agla agla bi hal oldum .trabzonda once ktuye mi gitmek gerek .nasil islemler yapiliyor oyle uzgunum ki ..bana yardinci olun. Karadenizli degilim ailem uzakta bi eskm bi ben kaldik boule sorunlarla ortada
Direkt tüp bebek birimine başvuracaksınız canım. Ordan yönlendirecekler sizi. Prof seda hanım var ona görünebilirsiniz. Süleyman bey emekli oldu galiba.Tabi tedavisi var sukur ama kolay degil doktorlar da cok acimasiz.pat diye soyledi esim kaskati kesildi.cok caresiz bi andi.rapor cikartmak lazım onerdiginiz doktor varmi ?esimin de orda muane olmaso mi gerekiyor .kadin doguma mi basvurcaz yoksa direk tup bebek bolumune mi
Mrb cnm evrak listesi rica etsem atabilirmisinsana evrak kağıdını verip tamamlamanı istiyorlar. çoğunu orda yaptırıyorsun zaten. sgk dan alınacak bir döküm var. gelirken yanında vesikalık fotoğraf evlilik cüzdanı nüfus kayıt örneği getir. amh sonucunu getir. hatırladıklarım bunlar. haftaya evde evrak listesi vardı fotosunu atabilirim. halledilmeyecek bişey değil ben de çok büyütmüştüm canını sıkma zor değil. bir haftada çıkıyor zaten. ha bir de yaklaşık 200 tl bi ödemesi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?