- 6 Aralık 2016
- 618
- 478
- 103
Cnm allah razı olsun çok teşekkürler, hangi doktora sıra aldınız acaba kaç günde çıkardınız raporuYüklendi herhalde canım. Soran başka arkadaşlar da vardı burdan bakabilirler. Benim sebepsiz infertilite olduğu için işaretli belgeleri verdim sadece.
Cnm allah razı olsun çok teşekkürler, hangi doktora sıra aldınız acaba kaç günde çıkardınız raporu
Seda hanımdan almıştık. Biz bir günde belgeli tamamldık. 2 haftaya çıkıyor rapor. Sanırsam 140 lira gibi bi ücret yatırmıştık. Rahim filmi anestezili çektimiştim ben rizede özel bir hastanede. Devlette de çekiliyor bildiğim kadarıyla ücretsiz. Ama anestezisiz çekiyorlar galiba devlette. Başka hastaneden tahlil de olabilir bence ama adetli gidin yine de bence.Allh razı olsun canım bilgilendirdiğin için. Bu Belgeleri başka hastanede yaptırsak olur mu. Birde Rahim Filmi Nasıl Çekiliyor
ne kadar yıpratıcı aşamalar .Sizin denemeleriniz sonuç verdi miSeda hanımdan almıştık. Biz bir günde belgeli tamamldık. 2 haftaya çıkıyor rapor. Sanırsam 140 lira gibi bi ücret yatırmıştık. Rahim filmi anestezili çektimiştim ben rizede özel bir hastanede. Devlette de çekiliyor bildiğim kadarıyla ücretsiz. Ama anestezisiz çekiyorlar galiba devlette. Başka hastaneden tahlil de olabilir bence ama adetli gidin yine de bence.
Ben 2017 de medicalde yaptırdım negatif oldu. Geçtiğimiz yaz yine medicalde yaptırdım ancak henüz transfer olamadım. Rahim kalınlığım yetersiz. Bakalım zor süreçler evet sonu hayırlısıyla gelsin de.ne kadar yıpratıcı aşamalar .Sizin denemeleriniz sonuç verdi mi
raporsuz olcaksa özelde yaptır daha iyi bence medikal parkta ufuk beyi istiyorum ben.inşallah o aşamalara gelebilirsekButun sartlarin uymasi kesinlikle sartmi arkadsslar devlet destegi almak icin.uc yil evlilik sarti uymuyo bize.hic sansimiz yok mu yani.rapor cikartamazsak ktu de ne kadara mal olur bize tup bebek.bilen arkadsslar cevaplarsa sevinirim
Üç yıl evlilik olmazsa rapor çıkmaz. Formdaki telefonu arayıp sor istersenButun sartlarin uymasi kesinlikle sartmi arkadsslar devlet destegi almak icin.uc yil evlilik sarti uymuyo bize.hic sansimiz yok mu yani.rapor cikartamazsak ktu de ne kadara mal olur bize tup bebek.bilen arkadsslar cevaplarsa sevinirim
Normal doktorda vermiyorsun ancak rapor tüp biriminden çıkıyor. Orda mecbur prof ücreti veriliyor.@canım sabah erkenden normel doktordan randevu alınca da paramı ödüyoruz,farabide tanıdık olsa keşke erken randevu alabilirdi
Benimde 1 tupum yok cikolata kisti hastasiyim amh 0.25 rapora basvurucameşinizin sperm sayısı azsa 3 seney beklemeye gerek yok ve amh değeriniz düşükse diye biliyorum ktüde ürojıno semih bey ile görüştüm alabilceğimin bilgisini verdi çok ilgili tek tek anlatıyr herseyı , seda hanımdan pek memnun kalmadım ben çok hzlıca davranıyor neye uğradığımı şaşırdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?