Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Yüklendi herhalde canım. Soran başka arkadaşlar da vardı burdan bakabilirler. Benim sebepsiz infertilite olduğu için işaretli belgeleri verdim sadece.

Yüklendi herhalde canım. Soran başka arkadaşlar da vardı burdan bakabilirler. Benim sebepsiz infertilite olduğu için işaretli belgeleri verdim sadece.
Cnm allah razı olsun çok teşekkürler, hangi doktora sıra aldınız acaba kaç günde çıkardınız raporu

Allh razı olsun canım bilgilendirdiğin için. Bu Belgeleri başka hastanede yaptırsak olur mu. Birde Rahim Filmi Nasıl Çekiliyor

Cnm allah razı olsun çok teşekkürler, hangi doktora sıra aldınız acaba kaç günde çıkardınız raporu
Allh razı olsun canım bilgilendirdiğin için. Bu Belgeleri başka hastanede yaptırsak olur mu. Birde Rahim Filmi Nasıl Çekiliyor
Seda hanımdan almıştık. Biz bir günde belgeli tamamldık. 2 haftaya çıkıyor rapor. Sanırsam 140 lira gibi bi ücret yatırmıştık. Rahim filmi anestezili çektimiştim ben rizede özel bir hastanede. Devlette de çekiliyor bildiğim kadarıyla ücretsiz. Ama anestezisiz çekiyorlar galiba devlette. Başka hastaneden tahlil de olabilir bence ama adetli gidin yine de bence.

ne kadar yıpratıcı aşamalar .Sizin denemeleriniz sonuç verdi mi

ne kadar yıpratıcı aşamalar .Sizin denemeleriniz sonuç verdi mi
Ben 2017 de medicalde yaptırdım negatif oldu. Geçtiğimiz yaz yine medicalde yaptırdım ancak henüz transfer olamadım. Rahim kalınlığım yetersiz. Bakalım zor süreçler evet sonu hayırlısıyla gelsin de.

Butun sartlarin uymasi kesinlikle sartmi arkadsslar devlet destegi almak icin.uc yil evlilik sarti uymuyo bize.hic sansimiz yok mu yani.rapor cikartamazsak ktu de ne kadara mal olur bize tup bebek.bilen arkadsslar cevaplarsa sevinirim

Bir de randevuda prof ücreti veriyorsunuz aklıma şimdi geldi kızlar. 120 tl gibi bişeydi galiba. Raporu kafanıza takmayın halledilebilecek bişey. Ben de çok büyütmüştüm gözümde.

Butun sartlarin uymasi kesinlikle sartmi arkadsslar devlet destegi almak icin.uc yil evlilik sarti uymuyo bize.hic sansimiz yok mu yani.rapor cikartamazsak ktu de ne kadara mal olur bize tup bebek.bilen arkadsslar cevaplarsa sevinirim
raporsuz olcaksa özelde yaptır daha iyi bence medikal parkta ufuk beyi istiyorum ben.inşallah o aşamalara gelebilirsek

Üç yıl evlilik olmazsa rapor çıkmaz. Formdaki telefonu arayıp sor istersen

@canım sabah erkenden normel doktordan randevu alınca da paramı ödüyoruz,farabide tanıdık olsa keşke erken randevu alabilirdi

eşinizin sperm sayısı azsa 3 seney beklemeye gerek yok ve amh değeriniz düşükse diye biliyorum ktüde ürojıno semih bey ile görüştüm alabilceğimin bilgisini verdi çok ilgili tek tek anlatıyr herseyı , seda hanımdan pek memnun kalmadım ben çok hzlıca davranıyor neye uğradığımı şaşırdm

Benimde 1 tupum yok cikolata kisti hastasiyim amh 0.25 rapora basvurucam
Nasıl oluyormuş rapor acaba ,nasıl randevu aldınız rica etsem biraz anlatırmısınız

Rapor için bilgi almaya gittim , ktüden tüp bebek bölümü bni hmn yn tarafında bi odaya yönlendirdiler orda bayan sıze acıklama yapıyor liste veriyor yalnız tam detaylı bilmiyor gibi geldi bana ve kadındoğum polikinliğin hemen orda ürojinekolik bölümünde yasin semih dr var şansa ona rastgeldim ve eşinin sayısı azsa amh düşükse rapor alınabılır dedı ve eşin bi kerede burda sperm testi versin dedı illa3 yıl olmasınagerek yok dedı, siz orda elinide eşinizin sperm sonucu sızın amh değelerınız ne var ne yok yasin beyi bulun o size yardımcı olur çok iyi yardımsever bi doktor ,sizin sıkıntı neydi

12 yillik evliyum 1 kist 1 de tüp ameliyatı oldum yine 8 cm kıstım var medikal de ufuk beye başladım oda yumurtanı dondurup tekrar kist ameliyatı olup ondan sonra trasfer yapariz dedi balık hapi verdi amh çok düşük bu ay doktora gidemedim paramız yok çok.zor durumdayım yaşım 34 oldu hep bi ertelemek zorunda kaldım o kadar cikmazdayimki trabzondan randevu almak için 7 de gidip sıra almak gerekirmiş ben ilçedeyim 2 saat sürüyor ama en erken 9 da ancak gidebilirim ben napim sizce randevusuz gitsem ne yaparlar bana bi akıl verirmisin litfen bu raporu bir an önce almam lazım hep tek mücedele etmekten yoruldum ama amh düşük beklemek istemiyrm artık çok çaresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…