Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Rapor için neler gerekiyormuş muane oldunuz mu peki
Ben semra hocaya gıttım ama çok ilgısız pek begenmedım daha sonra sansa yasın beyle gorustum muane olmadım elimdekı kagıtlara baktı sen alabılırsın dedı rapor eşin burda sperm örnegı versin dedı ben size yardımcı olmaya calısırım bnde gıtcem hastaneye sıZede sıra alırım

Ne zaman gitceksiniz teşekkür ederim sabah erken gidip mi sıra almak gerekiyormus o şekilde sıra vermiyorlarmış ama ınş olur

Perşembe günü gitcem inşAllah ben kadın doğumcu için sıra alırım 9 da da kaydınızı yaptırırsınız gelip

Bende Medical parka gitcem direk.rapor süreci epey uğraştırıyormuş.artık zaman kaybetmek istemiyorum

Bende tekrar medical parkta başlayacağım ama kararsızım doktorlar arasında.İki defa Hasan Tahsin’e yaptırdım ama olmadı.Tabi bu doktorun elimde olan bir şey değil ama bu defa belki Ufuk Yılmaz da yaptırırım.önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum.Ama yumurta sayıma baktırıp öyle başlamayı düşünüyorum çünkü her ay değişiyor sayı.Benimde rezerv az.

Yumurta sayısına ikinci gün mü bakıyorlar ona göre mi aşılama tüp bebek yaptırmak gerekir

Merhabalar kadın doğumcu iyi dr bayan olarak kimi önerıyorsunuz infertilede veya tüp bebek veya aşılama için önceden gidebılcem iyi bi dr

Histereskopi ücretlimiydi

Hangi dr üroloji dr trabzonda önerebilceğiniz var mı

Hangi dr üroloji dr trabzonda önerebilceğiniz var mı
Ben medical parkta yaptırdım.Dwvlette bayan bir tüp bebek doktoru var ama ben bilmiyorum.Ben rapor şartlarını taşımadığım için rapor çıkartmadım.Bu üçüncü denemem olacak kısmetse.Bu defa pgt de düşünüyorum.Bakalım.

Pgt pek çnermıyolar boşuna para dıyorlar ve iki dr da bunu yayınladılar ürolojı dr güner beye mi gıttınız

Eklentiler

• IMG_4661.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_4718.webp
    63 KB · Görüntüleme: 43
Pgt pek çnermıyolar boşuna para dıyorlar ve iki dr da bunu yayınladılar ürolojı dr güner beye mi gıttınız
Evet biz Güner beye gittik o eşime ameliyat dedi olduk iki sene geçti üstüne iki tüp bebek olmadı.Şöyle ki pgt yaptırınca zaten tutmayacak bir embriyoyu eliyorsunuz transfer olmuyorsunuz.Benim zaten rezerv az iki ya da üç toplama yapıp yani havuz yapıp deneyeceğiz.Bu defa denemediğim her şeyi denemek istiyorum çünkü artık gücüm de yok yorulduk.Bizim problem eşimdeydi .Sizde sorun ne?

Eşimde varıkosel 1grade ,siz ameliyat varıkoselmıydı , hız morfolojı sıkıntımız var yalnız bu durumu öğreneli 1,5 ay oldu daha önce stres yumurtlama denk getıremıyoruz dıye düşündük dr ikinizde de sorun yok dedı sadece bir sperm testıyle kadındoğumcu 1,5 senemi çaldı herserde bi hayır vardır güner beyden memnun kaldınız mı ben baska ürolojı dr du arastırıyorum

Arı sütü ve polen deneyin çok faydalıymış

Bende medikal de ufuk beye gittim yumurta sayıma herşeye baktı muane 150 amı 150 diğer testlerde aynı sayılır hepsini yapıyor zaten amh 0.25 çıkınca balık hapi verdi 200 tl bide başka vitaminler sonrası tüp bebek doktor iyi ama özel masraflı biraz tabi D Denizci0507 sizin amh kac önceki acaba

Evet bizde variliysek ameliyatı olduk bizim sayı vardı ama hız 0 dı.3 yıl oldu neredeyse bir sürü vitamin kullandık pek kar etmedi.Yazdan beri değerler düzelmeye başladı.Ama gene olmadı.Bende 3.tüp bebek macerama başlamayı düşünüyorum.Bu arada biz testleri hep tüp bebek merkezlerinde yaptırdık en doğru sonucu onlar varmıyor.

Ben hiç amh baktırmadım rezerv azlığı yaştan dolayı 37 yaşındayım.Ama önemli olan adetin ikinci ya da üçüncü günü bakılan yumurta sayısı bildiğim.Sizin kaç tane vardı yumurta.

Ben hiç amh baktırmadım rezerv azlığı yaştan dolayı 37 yaşındayım.Ama önemli olan adetin ikinci ya da üçüncü günü bakılan yumurta sayısı bildiğim.Sizin kaç tane vardı yumurta.
Tüp Bebek tedavisi düşünüyorum bende.önce gidip mune mi ediyor ufuk bey yoksa direk adet gününde mi gitmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…