Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Tüp Bebek tedavisi düşünüyorum bende.önce gidip mune mi ediyor ufuk bey yoksa direk adet gününde mi gitmeliyim.
Ben şöyle yapıyorum adetin 2.günü başka bir doktora görünüp öyle gitmeyi düşünüyorum.Çünkü her ay yumurta sayısı farklı ve ben en çok olduğu ay başlamayı düşünüyorum.Eğer çok olursa 3.gün gidip başlamayı düşünüyorum.Geçen yıl tüp yaparken 5 yumurtam vardı doktor bekleyelim dedi üç ay gittim geldim artmadı bizde başladık tutmadı sonraki ay gene baktırdım kendim başka bir yere bu defa 8-10 arası çoktu.Bir yumurta bile çok değerli ama tabi önemli olan sayıdan ziyade kalitesi.

Ben hiç amh baktırmadım rezerv azlığı yaştan dolayı 37 yaşındayım.Ama önemli olan adetin ikinci ya da üçüncü günü bakılan yumurta sayısı bildiğim.Sizin kaç tane vardı yumurta.
Ben ilk defa baktırdim yumurta sayısı falan demedi ki amh değerim gözüküyor bi tek siz adetin 3 günü eğer merkezdeyseniz gidip devlette tahlile baktırın sonra doktora gidersiniz medikal de hormon testi 110 devlette bedava boşa para ya ben adet olmadan gitmiştim amh değeri istedi bi baktı o kadar sonuçların çıkınca konuşuruz dedi amh 1 hafta sonra çıktı sonra adetin 3. Gunu gel dedi ozaman da değerime baktı amh çok.dusuk dedi balık hapi vitamin verdi 500 tl sonra bidaki aya gel tüp yapalım dedi bende rapor için ara verdim

Ben hiç amh baktırmadım rezerv azlığı yaştan dolayı 37 yaşındayım.Ama önemli olan adetin ikinci ya da üçüncü günü bakılan yumurta sayısı bildiğim.Sizin kaç tane vardı yumurta.
Benim amh 0.25 okadar kactane yunurta olduğu demedi o nasıl bakılıyor fsh 12 çokmu umutsuz sizce

Devlette amh bakılıyor mu acaba kaç yunurta olduna o ne değeri hiç bisi bilmiyorum ya

bende o şekilde düşünüyorum ama illa kendi laboratuvarlarında istiyorlar.Bence. Sizde takip ettirin fazla olduğu ay başlayın.Ben Mart’ta baktırıp başlamayı düşünüyorum çoksa.olmazsa bana havuz yapacak galiba.

Devlette amh bakılıyor mu acaba kaç yunurta olduna o ne değeri hiç bisi bilmiyorum ya
Devlette bakılır bence araştırma hastanesinde bakılıyor.fsh benimde bir ara 9 du.Bence çok yüksek değil.amh ye adetlikten baktırmak daha iyi galiba öyle duydum.Adetliyken bir baktırın yumurta sayınızı.Her ay sayı da kalite de değişiyormuş.

Başka dr dediğiniz kime gittiniz trabzonda bayan kadın doğumcu ıyı önerebilceğiniz kim vR

Tşkederim ,Pgt yı artık pek önermiyolar

Eklentiler

• IMG_4661.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_4718.webp
    63 KB · Görüntüleme: 34
Şimdi ben aditin 3 günü medicale gitsem 2 günüde rizedeki bir kadındoğumcuyu gitsem çoğu tahlili yapıyor mu? 1 günde verir mi tahlilleri

Şimdi ben aditin 3 günü medicale gitsem 2 günüde rizedeki bir kadındoğumcuyu gitsem çoğu tahlili yapıyor mu? 1 günde verir mi tahlilleri
Evet Rize’de bir doktora gidip ikinci günü tahlil istiyorum derseniz yapar hemde yumurta sayıma baktırmak istiyorum dersiniz.Ona göre gidersiniz.Ama medical tahlilleri kabul eder mi bilmiyorum tam.

Evet Rize’de bir doktora gidip ikinci günü tahlil istiyorum derseniz yapar hemde yumurta sayıma baktırmak istiyorum dersiniz.Ona göre gidersiniz.Ama medical tahlilleri kabul eder mi bilmiyorum tam.
keşke kabul etse.Bende ilk kez böyle bir işe girişcem tedirgin ve acemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…