- 6 Aralık 2016
- 618
- 478
- 103
Adetinizin 2. Günü gidin hormon vs uygunsa başlıyor tedaviyi.Tüp Bebek tedavisi düşünüyorum bende.önce gidip mune mi ediyor ufuk bey yoksa direk adet gününde mi gitmeliyim.
Rapor çok da uğraştırıcı değil canım. Aşılama şartın yoksa diğer belgeleri bir günde en fazla iki günde tamamlarsın. Ücret yarı yarıya değişiyor.Bende Medical parka gitcem direk.rapor süreci epey uğraştırıyormuş.artık zaman kaybetmek istemiyorum
Ben şöyle yapıyorum adetin 2.günü başka bir doktora görünüp öyle gitmeyi düşünüyorum.Çünkü her ay yumurta sayısı farklı ve ben en çok olduğu ay başlamayı düşünüyorum.Eğer çok olursa 3.gün gidip başlamayı düşünüyorum.Geçen yıl tüp yaparken 5 yumurtam vardı doktor bekleyelim dedi üç ay gittim geldim artmadı bizde başladık tutmadı sonraki ay gene baktırdım kendim başka bir yere bu defa 8-10 arası çoktu.Bir yumurta bile çok değerli ama tabi önemli olan sayıdan ziyade kalitesi.Tüp Bebek tedavisi düşünüyorum bende.önce gidip mune mi ediyor ufuk bey yoksa direk adet gününde mi gitmeliyim.
Sen Trabzon’da mı yaptırdın tüp bebeği.Adetinizin 2. Günü gidin hormon vs uygunsa başlıyor tedaviyi.
Ben ilk defa baktırdim yumurta sayısı falan demedi ki amh değerim gözüküyor bi tek siz adetin 3 günü eğer merkezdeyseniz gidip devlette tahlile baktırın sonra doktora gidersiniz medikal de hormon testi 110 devlette bedava boşa para ya ben adet olmadan gitmiştim amh değeri istedi bi baktı o kadar sonuçların çıkınca konuşuruz dedi amh 1 hafta sonra çıktı sonra adetin 3. Gunu gel dedi ozaman da değerime baktı amh çok.dusuk dedi balık hapi vitamin verdi 500 tl sonra bidaki aya gel tüp yapalım dedi bende rapor için ara verdimBen hiç amh baktırmadım rezerv azlığı yaştan dolayı 37 yaşındayım.Ama önemli olan adetin ikinci ya da üçüncü günü bakılan yumurta sayısı bildiğim.Sizin kaç tane vardı yumurta.
Benim amh 0.25 okadar kactane yunurta olduğu demedi o nasıl bakılıyor fsh 12 çokmu umutsuz sizceBen hiç amh baktırmadım rezerv azlığı yaştan dolayı 37 yaşındayım.Ama önemli olan adetin ikinci ya da üçüncü günü bakılan yumurta sayısı bildiğim.Sizin kaç tane vardı yumurta.
bende o şekilde düşünüyorum ama illa kendi laboratuvarlarında istiyorlar.Bence. Sizde takip ettirin fazla olduğu ay başlayın.Ben Mart’ta baktırıp başlamayı düşünüyorum çoksa.olmazsa bana havuz yapacak galiba.Ben ilk defa baktırdim yumurta sayısı falan demedi ki amh değerim gözüküyor bi tek siz adetin 3 günü eğer merkezdeyseniz gidip devlette tahlile baktırın sonra doktora gidersiniz medikal de hormon testi 110 devlette bedava boşa para ya ben adet olmadan gitmiştim amh değeri istedi bi baktı o kadar sonuçların çıkınca konuşuruz dedi amh 1 hafta sonra çıktı sonra adetin 3. Gunu gel dedi ozaman da değerime baktı amh çok.dusuk dedi balık hapi vitamin verdi 500 tl sonra bidaki aya gel tüp yapalım dedi bende rapor için ara verdim
Devlette bakılır bence araştırma hastanesinde bakılıyor.fsh benimde bir ara 9 du.Bence çok yüksek değil.amh ye adetlikten baktırmak daha iyi galiba öyle duydum.Adetliyken bir baktırın yumurta sayınızı.Her ay sayı da kalite de değişiyormuş.Devlette amh bakılıyor mu acaba kaç yunurta olduna o ne değeri hiç bisi bilmiyorum ya
Başka dr dediğiniz kime gittiniz trabzonda bayan kadın doğumcu ıyı önerebilceğiniz kim vRBen şöyle yapıyorum adetin 2.günü başka bir doktora görünüp öyle gitmeyi düşünüyorum.Çünkü her ay yumurta sayısı farklı ve ben en çok olduğu ay başlamayı düşünüyorum.Eğer çok olursa 3.gün gidip başlamayı düşünüyorum.Geçen yıl tüp yaparken 5 yumurtam vardı doktor bekleyelim dedi üç ay gittim geldim artmadı bizde başladık tutmadı sonraki ay gene baktırdım kendim başka bir yere bu defa 8-10 arası çoktu.Bir yumurta bile çok değerli ama tabi önemli olan sayıdan ziyade kalitesi.
Yok ben rizedeyim burda herhangi bir kadın doğumcuya gidip yumurta sayıma baktırıyorum.Başka dr dediğiniz kime gittiniz trabzonda bayan kadın doğumcu ıyı önerebilceğiniz kim vR
İkinci günmü gidiyorsunuzYok ben rizedeyim burda herhangi bir kadın doğumcuya gidip yumurta sayıma baktırıyorum.
Evet ikinci gün gidip baktırıyorum çoksa başlamayı düşünüyorum azsa bir sonraki ay bir daha baktırıcam.Kısmet.Saedece pgt konusunda kararsızım yaptırıp yaptırmamak arasında.Bakalım zaten bakılacak embriyo kalacak mıİkinci günmü gidiyorsunuz
Tşkederim ,Pgt yı artık pek önermiyolarEvet ikinci gün gidip baktırıyorum çoksa başlamayı düşünüyorum azsa bir sonraki ay bir daha baktırıcam.Kısmet.Saedece pgt konusunda kararsızım yaptırıp yaptırmamak arasında.Bakalım zaten bakılacak embriyo kalacak mı
Evet okudum aslında bende biraz kararsızım doktorla konuşacağım bu defa Ufuk Yılmaz’a düşünüyorum.Tşkederim ,Pgt yı artık pek önermiyolar
Evet Rize’de bir doktora gidip ikinci günü tahlil istiyorum derseniz yapar hemde yumurta sayıma baktırmak istiyorum dersiniz.Ona göre gidersiniz.Ama medical tahlilleri kabul eder mi bilmiyorum tam.Şimdi ben aditin 3 günü medicale gitsem 2 günüde rizedeki bir kadındoğumcuyu gitsem çoğu tahlili yapıyor mu? 1 günde verir mi tahlilleri
keşke kabul etse.Bende ilk kez böyle bir işe girişcem tedirgin ve acemiyimEvet Rize’de bir doktora gidip ikinci günü tahlil istiyorum derseniz yapar hemde yumurta sayıma baktırmak istiyorum dersiniz.Ona göre gidersiniz.Ama medical tahlilleri kabul eder mi bilmiyorum tam.
Ben 3 yıldır işin içinde olunca acemilik kalmadı.İstediğinizi sorabilirsiniz.keşke kabul etse.Bende ilk kez böyle bir işe girişcem tedirgin ve acemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?