Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Trabzon da aşılama yapan sadece ufuk hoca hadan tahsin seda hanım mı var baska yok mu acaba

Evet cnm ins paramı denklestirim medikal de ufuk beyde ınş ama yunurta rezervim düşük yunurtaliklarim olurmu ondan da korkuyorum biesterol ve astalife verdi doktor pahalli ama kullanıyorum başka ne yapsam acaba
C life var ondan al internette .Yumurtlamaya iyi geliyor.Önemli olan sayıdan ziyade kalitesi.

Ktü de hsg cektiren varmi acaba arkadaslar.narkozlumu narkazsuzmu cekiyolar diye sorcaktim.şarda cektirmistim cok kolaydi anesteziyle .simdi tekrar cektirmek istiyorum ama ktü de bu sefer.

Ktü de hsg cektiren varmi acaba arkadaslar.narkozlumu narkazsuzmu cekiyolar diye sorcaktim.şarda cektirmistim cok kolaydi anesteziyle .simdi tekrar cektirmek istiyorum ama ktü de bu sefer.
Bildiğim kadar devlet hastanelerinde anestezili çekilmiyor.Rize de Elif hanım var yeni bir Makinesi varmış ağrısız anestesisiz.Ama pahalı 800 diye hatırlıyorum.Bir arkadaş çektirdikten sonra hamile kaldı.

Arkadaslar size ktü tup bebek fiyatlari hakkinda bilgi vereyim taze taze.bu bilgi raporsuz.bize rapor sartlari uymuyo cunki.3.750 hastane aliyo doktor secilince + 2500 lira ilaclarda 4000 lira civariymus.yani toplam 10 gibi.rapor olunca yariya dusuyormus.medikalin guncel fiyatini bilende paylassin lutfen.universitemi medikalmi mukayese edelim arkadaslarim ne dersiniz

Arkadaşlar merhaba ben geldim size kısaca hikayemi anlatayım. Kasım da tüp bebek yaptıracaktık ama ben doğal yoldan hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı. Aylardır aklımda medikal vardı fakat raporumuz olmasına rağmen çok pahalı geldi. 4500 hastaneye ödecek+ilaç parası 1500-2000 arası oluyormuş+mikroçip isterseniz 1500+muayene tahlis v.s yaklaşık 500 TL. Yaklaşık 8 bin oluyor. Embriyo dondurma ücreti de 2 bin lira. İlk yıl kira bedeli yok sonraki yıllarda 300 dolar kira ücreti oluyo embriyolar için. Haftaya başlayacağız tedaviye ama fiyatlar beni düşündürüyor ne yapsam bilemedim.

Ben mdikalden soyle bilgi aldim.7000 hastane ilaclarda 3000 bin arti ekstra filan11 bin 12 bin dediler.benim anlamadigim rapor icin ugrasdur 8000.dort binlira icinmi.resmen insanlarin magduriyetini kullaniyor hastaneler.univrrsite hastanesi uygun olur dedim oda onbin asagi yukari.bende ne yapcagimi bilmiyorum

Aynen öyle insanların mağduriyetini kullanıyorlar. Dediğiniz gibi rapor için o kadar uğraştık ama çok da anlamı yok yani. Trabzon'da alternatif olmamasını kullanıyorlar. Şimdiye kadar hep medikal diyordum ama kararsız kaldım şimdi, birkaç gün içinde karar vermemiz lazım ne yapacağım bilmiyorum. Bu arada fakültede Gülseren Hoca ya giden var mı?

Fakultede tek seda hanm var biliyö ben gülseren hanımm soyadı ne ve prf mu asistan mi

Asistan değil O da hoca ama soyadını ve unvanını bilmiyorum. Bugün aradım fakülteyi, Cavit Hoca, Seda Hoca, Gülseren Hoca yapıyor dediler.
Bunu bilmem çk iyi oldu cavit hocann hastasyla görüşmüştüm daha önce ufuga gtmiş bebiş hep düşüyomuş cavt hoca ck arastrymuş ve çkta iymiş ve bebişi tutundu ona ama işte bnim eşim erkek dr istemyr bayan sedaya gittim alel acele neye ugradima şaşrdim gülseren hocay arastraym bn sagolun

Gülseren dinç o da erkek miş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…