• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte bana edilen küfür ve eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
G... m.... ö.... arabanın kapısı kilitli olursa nasıl yapacak sana yapmışlarsa bilemiyoruö
Yok bebeğim ben arabayla kimsenin peşine anana koy demek için gitmediğimden öyle derin fanteziler yaşamıyorum

Yok gelir seni si... diye 🤣🤣
Eşin sana küfür eden motorcuyu bile iplememiş bunu mu ipleyecek ?
Ama hakaret davası açılırsa adına eh işte o zaman sana gün yüzüne çıkmamış küfürler edebilir ;)

@Mune konumu kapatır mısın beyinsizler doldu buraya
el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış gergin trabzonlu seni,trafikte senle denk gelsek dip gaz kaçıcan, gücün yetmediği yerde başka şeyler girer devreye unutma, bak senin gibi kocama da ağlamam he, sallıyon sabahtan beri millete edebini bil usul usul terket burayı

Yalnız farkettiysen bana hakaret wdene ediyorum sizin gibi ö...ler ondan anlıyor herkese anladığını dilden kpnuşurum
Sen sağa sola hakaret edeceğine önce çocuğunun güvenliğini düşün ya bırak bu işleri

G..m..ö nedir ya bir ben mi anlamadım ksksksksk
Ben de anlamadım iyi bir şey olmadıgı için sansürlemiş ben de iade ettim.
Şimdi peşime düşüp bana günümü göstersin diye bekliyorum :D

Dünya hassas kalpler için bir cehennem gerçekten :(

Ettiği küfrü anlamadım ya ben. Ananın... şeklinde küfür edebilecek insanın gerizekalı mal yazmasına ihtimal veremedim. Öyleyse bugün sakin ve kibar tarafından kalkmış.
Bende küfürü anlamadım genelde buradaki şeyleri anlamadığım için gerizekalı mal öküz diye kendim doldurdum bu sefer inşallah doğrudur 😀

Merhaba kızımla aracımla bir yere giderken yan taraftan geleni görmedim motordaki adam bana el kol hareketi ile bir şeyler dedi ben de ne var ya gibisinden el kol hareketi yaptım. Ama adamlar 2 dk sonra önüme çıktı bana a.. k. Dedi ben nir şey yapamadan gittiler. Ben de o kadar sinirlendim ki bulamayacağımı bile bile peişne takıldım o küfrü ona iade etmek için. Ama bulamadım. Eve geldik canım bayağı sıkıldı. Eşim anladı ne oldu diye sordu ben de anlattım gözlerim doldu ne dedi dedi. Ben de söyleyemedim hem gururuma dokundu hem utandım. Eşim de kızdı felan ama ha igidelim şikayey edelim felan demedi. Ve ben anlatırken önce güldü. Neden gülüyorsun dedim adamı takip etmeme gülmüş ben erkek halimşe takip etmem sen neden takip ediyorsun dedi ona da ayrıca sinirlendim. Neyse bir kaç gün sonra ben eşime adam bana böyle dedi dedim. O gün de polisi aradım polis de gelin şikayetçi olun kamera varsa buluruz dedi. Ama eşim hadi gidelim şikayet edelim felan demedi. Erkek olarak bu küfür pnun zoruna gitmesi gerekmiyor muydu. Ben kızdığım için şimdi aramış hadi gidelim diyor ben de gitmedim zaten 1 hafta geçti üzerinden eşime kızgınım sizce haksız mıyım
Trafikte her türlü insan mevcut, küfür, kavga hat safhada. Bu konuları uzatmak her zaman zarar getirir. Biri size küfür dahi etse cevap vermeyin, peşine takılmayın, ortalık manyak dolu. Eşinizin erkek olarak ben bile takip etmem demesinin sebebi bu. Millet kavga ediyor, ölen öldüğü ile kalıyor, caydırıcı bir cezada yok, böyle şeylerden olabildiğince uzak durmak en iyisi, eşinize kızacak bir durum yok

Kiz adam seni o kadar umursamiyor ki. Trafikte sana sovulmesini sallamamis, mahalle karisi gibi forumda ettigin kavgayi mi umursayacak sence :D
Herkes bir şeyler demiş eleştirmiş ama kabak benim beybilime patlamış ya hahahaha. Kız o değil de en son “kocam seni s.ker” küfrünü çingene kavgasında duymuştum donunu indirebilir her an koş kaçıp gidelim burdannnn😂😅

Merhaba kızımla aracımla bir yere giderken yan taraftan geleni görmedim motordaki adam bana el kol hareketi ile bir şeyler dedi ben de ne var ya gibisinden el kol hareketi yaptım. Ama adamlar 2 dk sonra önüme çıktı bana a.. k. Dedi ben nir şey yapamadan gittiler. Ben de o kadar sinirlendim ki bulamayacağımı bile bile peişne takıldım o küfrü ona iade etmek için. Ama bulamadım. Eve geldik canım bayağı sıkıldı. Eşim anladı ne oldu diye sordu ben de anlattım gözlerim doldu ne dedi dedi. Ben de söyleyemedim hem gururuma dokundu hem utandım. Eşim de kızdı felan ama ha igidelim şikayey edelim felan demedi. Ve ben anlatırken önce güldü. Neden gülüyorsun dedim adamı takip etmeme gülmüş ben erkek halimşe takip etmem sen neden takip ediyorsun dedi ona da ayrıca sinirlendim. Neyse bir kaç gün sonra ben eşime adam bana böyle dedi dedim. O gün de polisi aradım polis de gelin şikayetçi olun kamera varsa buluruz dedi. Ama eşim hadi gidelim şikayet edelim felan demedi. Erkek olarak bu küfür pnun zoruna gitmesi gerekmiyor muydu. Ben kızdığım için şimdi aramış hadi gidelim diyor ben de gitmedim zaten 1 hafta geçti üzerinden eşime kızgınım sizce haksız mıyım
Kizinizla aracinizdasiniz ve bir maganda takip etmeye durdunuz?

Inanilir gibi degil, cidden cok sorumsuz ve sorunlu bir hareket.

Gerizekalı mal öküz. Şahsınıza hakaret değildir cevaben yazdım üttfeeenn bana dava açmayın 😂
Valla o küfürü bana etmiş kendisi öyle olmasa bir erkeğe anana koy dedikten sonra o erkeğin olayı orada bırakmayacagını bilecek kadar ileri zekalı olmalı.

Konu kapanmadan yazayım da içimde kalmasın. Sizin zihniyetinizdeki insanlar adamın başını belaya sokar. İnşallahhhh bir an önce kocanız sizi boşar ve sizden kurtulur. İnşallah çocuğunuz büyüdüğünde sizin ne kadar sorunlu biri olduğunuzu farkedip sizden uzaklaşır. Lütfen bana da küfür edin. Mahallede baktığım çok fazla kedi var, ahir ömrünüzde bir sevap işlemiş olursunuz karınları birkaç seferlik de sizden doyar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X