- Emoji Skoru
- 15.866
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Trabzonlu60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bebeğim ben arabayla kimsenin peşine anana koy demek için gitmediğimden öyle derin fanteziler yaşamıyorumG... m.... ö.... arabanın kapısı kilitli olursa nasıl yapacak sana yapmışlarsa bilemiyoruö
g...m...ö sensin deyip kaçayım da benim de peşime düşYalnız farkettiysen bana hakaret wdene ediyorum sizin gibi ö...ler ondan anlıyor herkese anladığını dilden kpnuşurum
Eşin sana küfür eden motorcuyu bile iplememiş bunu mu ipleyecek ?Yok gelir seni si... diye![]()
el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış gergin trabzonlu seni,trafikte senle denk gelsek dip gaz kaçıcan, gücün yetmediği yerde başka şeyler girer devreye unutma, bak senin gibi kocama da ağlamam he, sallıyon sabahtan beri millete edebini bil usul usul terket burayı@Mune konumu kapatır mısın beyinsizler doldu buraya
Sen sağa sola hakaret edeceğine önce çocuğunun güvenliğini düşün ya bırak bu işleriYalnız farkettiysen bana hakaret wdene ediyorum sizin gibi ö...ler ondan anlıyor herkese anladığını dilden kpnuşurum
Hanımefendi herkes sizi eleştirdi ama kimse hakaret veya küfür etmedi kime ne açıyorsun? Herkes senin gibi öfke kontrolsüz dürtüsel mi?Ben de bana edenlere açarım sorun yok
Ne diyelim tencere Kapak olmuslarGerçekten aklı başındaysa bu saçmalıklara uzun süre katlanmaz. Konu sahibi de farkında ki adam kıskanmıyor diye panikle ne yapacağını şaşırmış artık.
G..m..ö nedir ya bir ben mi anlamadım kskskskskg...m...ö sensin deyip kaçayım da benim de peşime düş
Ben de anlamadım iyi bir şey olmadıgı için sansürlemiş ben de iade ettim.G..m..ö nedir ya bir ben mi anlamadım ksksksksk
Çok gizemliG..m..ö nedir ya bir ben mi anlamadım ksksksksk
Bende küfürü anlamadım genelde buradaki şeyleri anlamadığım için gerizekalı mal öküz diye kendim doldurdum bu sefer inşallah doğrudurDünya hassas kalpler için bir cehennem gerçekten
Ettiği küfrü anlamadım ya ben. Ananın... şeklinde küfür edebilecek insanın gerizekalı mal yazmasına ihtimal veremedim. Öyleyse bugün sakin ve kibar tarafından kalkmış.
Trafikte her türlü insan mevcut, küfür, kavga hat safhada. Bu konuları uzatmak her zaman zarar getirir. Biri size küfür dahi etse cevap vermeyin, peşine takılmayın, ortalık manyak dolu. Eşinizin erkek olarak ben bile takip etmem demesinin sebebi bu. Millet kavga ediyor, ölen öldüğü ile kalıyor, caydırıcı bir cezada yok, böyle şeylerden olabildiğince uzak durmak en iyisi, eşinize kızacak bir durum yokMerhaba kızımla aracımla bir yere giderken yan taraftan geleni görmedim motordaki adam bana el kol hareketi ile bir şeyler dedi ben de ne var ya gibisinden el kol hareketi yaptım. Ama adamlar 2 dk sonra önüme çıktı bana a.. k. Dedi ben nir şey yapamadan gittiler. Ben de o kadar sinirlendim ki bulamayacağımı bile bile peişne takıldım o küfrü ona iade etmek için. Ama bulamadım. Eve geldik canım bayağı sıkıldı. Eşim anladı ne oldu diye sordu ben de anlattım gözlerim doldu ne dedi dedi. Ben de söyleyemedim hem gururuma dokundu hem utandım. Eşim de kızdı felan ama ha igidelim şikayey edelim felan demedi. Ve ben anlatırken önce güldü. Neden gülüyorsun dedim adamı takip etmeme gülmüş ben erkek halimşe takip etmem sen neden takip ediyorsun dedi ona da ayrıca sinirlendim. Neyse bir kaç gün sonra ben eşime adam bana böyle dedi dedim. O gün de polisi aradım polis de gelin şikayetçi olun kamera varsa buluruz dedi. Ama eşim hadi gidelim şikayet edelim felan demedi. Erkek olarak bu küfür pnun zoruna gitmesi gerekmiyor muydu. Ben kızdığım için şimdi aramış hadi gidelim diyor ben de gitmedim zaten 1 hafta geçti üzerinden eşime kızgınım sizce haksız mıyım
Herkes bir şeyler demiş eleştirmiş ama kabak benim beybilime patlamış ya hahahaha. Kız o değil de en son “kocam seni s.ker” küfrünü çingene kavgasında duymuştum donunu indirebilir her an koş kaçıp gidelim burdannnnKiz adam seni o kadar umursamiyor ki. Trafikte sana sovulmesini sallamamis, mahalle karisi gibi forumda ettigin kavgayi mi umursayacak sence![]()
G…m….ö nün açılımı nedirG... m.... ö.... arabanın kapısı kilitli olursa nasıl yapacak sana yapmışlarsa bilemiyoruö
Kizinizla aracinizdasiniz ve bir maganda takip etmeye durdunuz?Merhaba kızımla aracımla bir yere giderken yan taraftan geleni görmedim motordaki adam bana el kol hareketi ile bir şeyler dedi ben de ne var ya gibisinden el kol hareketi yaptım. Ama adamlar 2 dk sonra önüme çıktı bana a.. k. Dedi ben nir şey yapamadan gittiler. Ben de o kadar sinirlendim ki bulamayacağımı bile bile peişne takıldım o küfrü ona iade etmek için. Ama bulamadım. Eve geldik canım bayağı sıkıldı. Eşim anladı ne oldu diye sordu ben de anlattım gözlerim doldu ne dedi dedi. Ben de söyleyemedim hem gururuma dokundu hem utandım. Eşim de kızdı felan ama ha igidelim şikayey edelim felan demedi. Ve ben anlatırken önce güldü. Neden gülüyorsun dedim adamı takip etmeme gülmüş ben erkek halimşe takip etmem sen neden takip ediyorsun dedi ona da ayrıca sinirlendim. Neyse bir kaç gün sonra ben eşime adam bana böyle dedi dedim. O gün de polisi aradım polis de gelin şikayetçi olun kamera varsa buluruz dedi. Ama eşim hadi gidelim şikayet edelim felan demedi. Erkek olarak bu küfür pnun zoruna gitmesi gerekmiyor muydu. Ben kızdığım için şimdi aramış hadi gidelim diyor ben de gitmedim zaten 1 hafta geçti üzerinden eşime kızgınım sizce haksız mıyım
Gerizekalı mal öküz. Şahsınıza hakaret değildir cevaben yazdım üttfeeenn bana dava açmayınG…m….ö nün açılımı nedir
Valla o küfürü bana etmiş kendisi öyle olmasa bir erkeğe anana koy dedikten sonra o erkeğin olayı orada bırakmayacagını bilecek kadar ileri zekalı olmalı.Gerizekalı mal öküz. Şahsınıza hakaret değildir cevaben yazdım üttfeeenn bana dava açmayın![]()