• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte bana edilen küfür ve eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gereksiz bilgi geçiyorum🤣 o kavgalara polis gelirse de altlarına s.çıyorlarmış. polis ekip arabasına bindirmesin diye😁
Yalnız istediği an altına s*çabilmek tam bir süper güç değil mi? Bize yap deseler yapamayız tahlil verirken dışkı testi isterler diye ödüm kopuyor yapamam öyle ha deyince🥲

Yalnız istediği an altına s*çabilmek tam bir süper güç değil mi? Bize yap deseler yapamayız tahlil verirken dışkı testi isterler diye ödüm kopuyor yapamam öyle ha deyince🥲
Ay kendimden şüphe ettim. Benim de genlerde var mı acaba🤣 ben de öyle böyle yaparım gibi çünkü ahahah🤣

Ben çiş kabını dolduramıyorum test yapılırken elimde küçük şişe su içip bekliyorum bdbdb değil işeyip al sana diye milletin kafasına atıcam

Rezalet bir ağzın var. Bir de kız annesisin. Trafikte kızın varken elin adamların peşine takılman da ayrı rezalet. Kızına üzüldüm

O.... ponçiği sen saatlik yattığın adamlarla uğraş bırak benim kpnumu hepinizin konularına baksam bir b... olmaz sizden

Hiç utanmadınız mı şunu yazarken ? Yada hiç mi düşünmediniz aklınızca!! bel altı vurdum diye düşündüğünüz iddianızdan vurulursunuz, sınanırsınız diye ? Bu kadar mı kendinizi düzgün cümlelerle savunmaktan acizsiniz ve çocuk yetiştiriyorsunuz bu cahillikle yazık o yavruya, yazık o kafanıza.

Dava açsa hakaret ettiğiniz kişi, eşiniz şurada yazdıklarınızı okusa bir davada o açar hem boşanır sizden hem çocuğunuzun velayetini alır. Bu kadar eş kıskandırma sevdasına algınızı kapalı tutmayın. Günün sonunda elinizde kıskandıracağınız ne eş kalır nede gözünüzün hırsınızdan göremediği evladınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X