- 27 Ağustos 2025
- 323
- 522
- 18
- 26
Kesinlikle sikayetinizi veri cekmeyin vidioyu da delil olarak kullanin şoför yaninda kini açık eder zaten siz merak etmeyin suc uzerine yikilacak diye ülke ne hale gelmiş yaKusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…
çok geçmiş olsun, çok üzücü olaylar gerçekleşmiş, bende çektiğiniz videoyu haber kanallarına vermeniz taraftarıyım ama şikayetçide olmuşsunuz, bi avukatınıza danışın yine de.Kusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…
Verdik arabadaydımsiz arabada değilmiydiniz?
videoyu avukatınıza verin ulaşırlar kadına.
ya ben bir keresinde ambulansa yol verirken kaza yapmıştım ambulansa tabii ki de yol veririm ama inanın o alan benim geri gidebileceğim bir alan değildi çünkü çok fazla yol gitmiştim yani bayağı geri gitmem gerekiyordu ve bu kazaya sebep olurdu o çok kısa bir mesafe gelmişti ve geri gitmesi beş saniye bile sürmezdi yoksa ben de istemezdim inatlaşmayı bu şekilde bitim zaten şiddet hak edilir bir durum değil ben bunun farkındayım sadece ne olursa olsun bana vuramaz benim beden bütünlüğüme dokunamaz böyle bir hakka sahip değil her ne olursa olsun ben geri gitmesem bile bunu yapamaz normal gelip bir tokat atıp gitme de diyorum ya yeri aldı beni saçlarımdan sürükledi ve defalarca tekme attıÖncelikle geçmiş olsun elinizdeki videodan kişiyi bulurlar endişe etmeyin, yeni sürücü olduğunuz için ilk hatayı arabadan inerek yapmışsınız,
böyle durumlarda direkt kapınızı kilitlemeniz ve polisi aramanız gerekiyor video çekeceksiniz araç içinden çekin. Ayrıca araç kamerası daha sağlıklı.
Bu arada kimse değinmemiş ama benim dikkatimi çekti, lütfen an azından bir kaç metre geri gitmeyi de bilelim trafikte bir zahmet, karşınıza ambulans itfaiye
çıkınca da ben geri gidemiyorum siz gidin diyemezsiniz bilirsiniz ki içerisinde hasta olan bir ambulans için saniyeler bile çok kıymetlidir.
Yanlış anladınız ben bu yaşanan olaydan bağımsız söyledim geri gitmeyi bilelim diye, zaten yaşadığınız olay korkunç ve karşınızdakiler insan değil tabi ki kimse size geri gitmediniz diye vuramaz hiç bir şartta vuramaz, ben yaşadığınız olaydan bağımsız söyledim trafikte her an her şey olabilir her türlüsünü kullanabilmeyi çözüm üretmeyi bilmemiz gerekir, diğer türlüsü hem kendimiz hem trafikteki diğer araçlar ve yayalar için tehlike oluşturur anlamında. Olaydakiler umarım gereken cezayı alırlar.Verdik arabadaydım
ya ben bir keresinde ambulansa yol verirken kaza yapmıştım ambulansa tabii ki de yol veririm ama inanın o alan benim geri gidebileceğim bir alan değildi çünkü çok fazla yol gitmiştim yani bayağı geri gitmem gerekiyordu ve bu kazaya sebep olurdu o çok kısa bir mesafe gelmişti ve geri gitmesi beş saniye bile sürmezdi yoksa ben de istemezdim inatlaşmayı bu şekilde bitim zaten şiddet hak edilir bir durum değil ben bunun farkındayım sadece ne olursa olsun bana vuramaz benim beden bütünlüğüme dokunamaz böyle bir hakka sahip değil her ne olursa olsun ben geri gitmesem bile bunu yapamaz normal gelip bir tokat atıp gitme de diyorum ya yeri aldı beni saçlarımdan sürükledi ve defalarca tekme attı
Kanalların whatsApp ihbar hatlarına videoyu atınmutlakaArkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyileşmeye çalışıyorum bugün de tekrar hastaneye gittim kulagimin içi kanamış yeni ilaçlar yazıldı vücudumda ağrı ve morluklar var hareket etmekte güçlük çekiyorum gerçekten geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim ama bana neden araban kilitli değildi neden öyleydin neden böyleydin inandırıcı değil vesairediyenler var ya da neden geri gitmedin diyenler var her ne olursa olsun ben bu şiddeti hak ettiğimi düşünmüyorum bu hakedilir bişey değil kavga etmek bağırmak ayrı bir şey ama benim beden bütünlüğüme zarar vermesi apayrı bir durum günlerdir bedensel ve ruhsal yaralarımı iyileştirmeye çalışıyorum ben buraya kocamla kavga ettim mesajı yazmadım ben burada gördüğüm şiddeti paylaştım destek istediğim için 1 2 kişinin yazdığı garip yorumlar beni çok şaşırttı kapıyı açsam da hiç kimsenin beni dövme hakkı olduğunu düşünmüyorum yol hakkı onun bile olsa beni dövme hakkı olduğunu düşünmüyorum bazı yorumlar beni demoralize etti ve kendimi daha kötü hissettim bazı Yorumlarda çok iyi geldi fakat demoralize edecek zaten ben de travma yaratmış bir şeyin üzerine garip garip şeyler yazacak kişiler lütfen hiçbir şey yazmasın ancak kendi başınıza ya da yakınınızdaki birinin başına gelince anlarsınız tekrar belirtiyorum ki ben buraya kocamla kavga ettim mesajı yazmadım ben buraya yaşadığım travmayı paylaştım belki biraz destek alırım hissiyle tekrardan bana destek olanlara teşekkür ederim ama benim dayak yememe haklı bulacak sebep arayanlara da aynı şeylerin başına gelmesini temenni ederim inandırıcı gelmedi diyenler bu işte bir şey var diyenler olmuş ben hasta bir insan değilim durduk yere buraya böyle bir şey yazayım bir şekilde eğer sonuç alamazsam başına yansıtacağım zaten bu konuyu MOBESE görüntülerini bekliyorum çünkü mobese görüntüleri benim için çok değerli ama inanmayan insanlar çok şanslı demek ki dünyanın bu kadar pis bir yer olduğunun hâlâ farkında değiller ne kadar psikopat insanların sokaklarda dolaştığının farkında değiller bu ülkede insanlar sinirlendiği için başka bir insanın canına kast edebiliyorlar konu arabayla geri gitseydin sen de den daha öte bir konu bence… bunu demekle mini etek giymeseydin o zaman tecavüze uğramazdın demek aynı şey hiçbir farkı yok yani ben arabayla geri gitmedim diye dayak yemeyi ve yerlerde sürüklenip ağzımın burnumun kırılmasını mı hakettim yani hırsız yine mi suçlu değil
Şehir eşkıyakarı doldu şehirler artık yolda okulda her yerdeler bu suçlar cezasız kaldığı sürece artmaya devam edecek malesef. Çok geçmiş olsun, umarım bulunur be cezasını çeker.Kusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…
Evet öyle malesef. Örneği çok varKimseye bir şey denmiyor,etraf manyak dolu.Gencecik insanlar manyak kurbanı oluyor bu ülkede.Çözümü susmak mı? asla değil ama yasalar mağduru korumaktan çok uzak ,adalet olmayınca ipini kıran terör estiriyor bizde ölmediğimiz için şükür etmekle yetiniyoruz....
Böyle manyaklar var ne yazık ki.Kusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?