Mağdur mu suçlu şimdi bu durumda?Medyaya vermeyecekseniz neden video çekersiniz? Belli ki videonuz onları sinirlendirdi. Kaybedecek bir şeyi olmayandan korkacaksın
Kesinlikle sikayetinizi veri cekmeyin vidioyu da delil olarak kullanin şoför yaninda kini açık eder zaten siz merak etmeyin suc uzerine yikilacak diye ülke ne hale gelmiş yaKusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…
Yok asla şikayetimi geri çekmeyi düşünmüyorum öyle ya da böyle cezasını çeksin istiyorum ben uyuyamıyorum vücut ağrılarımdan psikolojik ağrılarımdan o da uyumasıN istihorumKesinlikle sikayetinizi veri cekmeyin vidioyu da delil olarak kullanin şoför yaninda kini açık eder zaten siz merak etmeyin suc uzerine yikilacak diye ülke ne hale gelmiş yaben gitmeyeli
Aynı soylediginiz şeyi eşim de söyledi bana ama o anda neden kilitlenmedi ne oldu inanın hiçbir bilgim yok hatırlamıyorum ben belki o arbede de heyecan yapıp açtım bilmiyorum belki kadın açtı bilmiyorum mobeseden çıkacakKapıyı pencereyi niye hemen kitlemediniz? Yanlış bilmiyorsam bütün arabalarda otomatik kilit var, belli hıza ulaşınca kapılar kilitleniyor. Arabaya zarar verirdi ama size dokunamazdı. Lütfen araç içi kamera taktırın.
Bilmiyordum ben de yeni ehliyet aldım iki yıl falan oldu ben nereden bileyim gelip bana vuracağını asla tahmin edemezdim koskoca kadın neden gelip bana vursun nitekim oldu işte evet kapıları kilitlemek gerekiyormuş eşim gelir yanmaz bunu söyledi zaten kapılarını kitleyeceksin camı kapatacaksın video kaydını alacaksın diyeGeçmiş olsun.
Senelerdir araba kullanıyorum,kimseyle göz teması kurmuyorum,değil kavga etmek,arabadan inmek. Ortalıkta sinir stres sahibi,delirmiş gibi insanlar çok. Yanlış anlamayın sizi suçlamak amaçlı söylemedim bunu da,ama aklınızda olsun,kimseyle 2 kelime konuşmayın,değil cam açmak,arabadan inmek.
Geçen gün market otoparkında yandan bir araç çarptı bana,durdum inanın önce bir çarpan kişinin tipine baktım,genç bir kızdı tekti,ondan sonra indim arabadan. Hoş manyağın biri de çıkabilirdi ama neyseki aklı selim biriydi sadece acemiydi. Konuştuk yolumuza devam ettik.
Yerinizde olsam elimdeki videoyu tüm haber kanallarına gönderirdim,x'de yazmakta bir çözüm. İllaki bulunur ceza alır tepki çekerse.
Aynen öyle ben bir hatam suçum olduğunu düşünmüyorum tek hatam kapimi kilitlememiş olmak veya açmış olmak ama videoda da görünüyor ben arabanın içerisindeyken kadın benim arabama doğru yaklaştı videoya evet çektim ama başlangıçta çekmedim kadın arabadan indiği zaman çekmeye başladım çünkü bana bir şey yapacağını düşündüm ve hemen kayıt almak istedim iyi ki de almışım kayıt aldığım için pişman değilim kayıt aldım diye dayalı da hak ettiğimi düşünmüyorum çünkü öncesinde bana hakaret edilip küfür edildi defalarca umarım Mobese görüntüleri çıkar tek istediğim şey buMağdur mu suçlu şimdi bu durumda?
Hayır sözlü olarak sen geri git hayır ben geri gideceğim hayır sen gideceksin tartışması oldu ve kadın aşırı derecede sinirlendi bu duruma ve arabadan inmeye başladığı anda hemen telefonumu çıkarıp kadını çekmeye başladım o sırada arabamın kapısı açık mıydı bilmiyorum ama videoda da görünüyor ki kadın benim arabama doğru geliyor yani arabamın kapısını o açıp bana vuruyor Kapim yarım açık olabilir belki o kısımları tam olarak hatırlayamıyorum travesti değildi normal kadındı 40 yaşlarında 45 yaşlarında kilolu bir kadındı ben de tahmin edemedim bana vuracağını sadece sözlü tartışma oldu onun sonrasında bana vurmaya başladı ve ben kameraya çektiğim için telefonumu elimden almaya çalıştı vsKadının size nasıl ne şekilde şiddet uyguladığınu anlamadım, arabadan mı inmiştiniz? Acaba kadın değil trvesti falan mıydı nasıl bu kadar güçlü? Hayret ettim vallahi şok oldum. Ben olsam o kadını bulur aynılarını yapardım valla
Siciline bile işlenmesi benim için yeterli eğer mobese görüntüleri çıkarsa da onu paylaşacağım sosyal medyada mahkemeyle uğraşması bile yeterli belki eşin falan tutar da ben de ona vururum biraz ne bileyimÇok geçmiş olsun. Benim de en büyük korkularımdan biri böyle bir durumla karşılaşmak. Muhtemelen kim olduğu tespit edilecek, bulunacak, yakalanacak ve serbest bırakılacak. İnsanların bu yüzden adalete zerre güveni kalmadı zaten. Umarım siz peşini bırakmazsınız ve ben yanılırım.
çok geçmiş olsun, çok üzücü olaylar gerçekleşmiş, bende çektiğiniz videoyu haber kanallarına vermeniz taraftarıyım ama şikayetçide olmuşsunuz, bi avukatınıza danışın yine de.Kusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?