Trafikte şiddet gördüm

Geçmiş olsun.
Senelerdir araba kullanıyorum,kimseyle göz teması kurmuyorum,değil kavga etmek,arabadan inmek. Ortalıkta sinir stres sahibi,delirmiş gibi insanlar çok. Yanlış anlamayın sizi suçlamak amaçlı söylemedim bunu da,ama aklınızda olsun,kimseyle 2 kelime konuşmayın,değil cam açmak,arabadan inmek.
Geçen gün market otoparkında yandan bir araç çarptı bana,durdum inanın önce bir çarpan kişinin tipine baktım,genç bir kızdı tekti,ondan sonra indim arabadan. Hoş manyağın biri de çıkabilirdi ama neyseki aklı selim biriydi sadece acemiydi. Konuştuk yolumuza devam ettik.
Yerinizde olsam elimdeki videoyu tüm haber kanallarına gönderirdim,x'de yazmakta bir çözüm. İllaki bulunur ceza alır tepki çekerse.

Kesinlikle sikayetinizi veri cekmeyin vidioyu da delil olarak kullanin şoför yaninda kini açık eder zaten siz merak etmeyin suc uzerine yikilacak diye ülke ne hale gelmiş ya ben gitmeyeli

Gerçekten artık insanlarla uğraşmak çok zor, çok geçmiş olsun. Trafik de uğraşmak daha da zor elinizdeki kayıtlardan bulunur araç sahibi ifadeye almak için çağırdıklarında yanındaki kişinin kim olduğunu korkuyla söyler zaten.

Ah canım çok üzüldüm inan pislik resmen travma oluşturmuş üstünde. Süründürün maddi manevi tazminat davası açın
Yukarıda arkadaşın da dediği gibi Show habere gönder. Yanlarına kalmasın.
Ya ben anlamıyorum gerçekten insanlar kafayı yedi suç işlemek bu kadar kolay olmamalı gözü hemen dönüyor insanların

Kesinlikle sikayetinizi veri cekmeyin vidioyu da delil olarak kullanin şoför yaninda kini açık eder zaten siz merak etmeyin suc uzerine yikilacak diye ülke ne hale gelmiş ya ben gitmeyeli
Yok asla şikayetimi geri çekmeyi düşünmüyorum öyle ya da böyle cezasını çeksin istiyorum ben uyuyamıyorum vücut ağrılarımdan psikolojik ağrılarımdan o da uyumasıN istihorum

Vala burası Türkiye olduğu için nasıl sonuçlanır kimse bilemez bence. Basit suçlardan onlarca yıl hapiste yatan da var adam öldürüp serbest bırakılan da. Geçmiş olsun. Trafikte herkese tamam haklısın diyip geçin lütfen, mutsuz ve katil ruhlu insanlar saldıracak yer arıyorlar.

Aynı soylediginiz şeyi eşim de söyledi bana ama o anda neden kilitlenmedi ne oldu inanın hiçbir bilgim yok hatırlamıyorum ben belki o arbede de heyecan yapıp açtım bilmiyorum belki kadın açtı bilmiyorum mobeseden çıkacak

Bilmiyordum ben de yeni ehliyet aldım iki yıl falan oldu ben nereden bileyim gelip bana vuracağını asla tahmin edemezdim koskoca kadın neden gelip bana vursun nitekim oldu işte evet kapıları kilitlemek gerekiyormuş eşim gelir yanmaz bunu söyledi zaten kapılarını kitleyeceksin camı kapatacaksın video kaydını alacaksın diye

Mağdur mu suçlu şimdi bu durumda?
Aynen öyle ben bir hatam suçum olduğunu düşünmüyorum tek hatam kapimi kilitlememiş olmak veya açmış olmak ama videoda da görünüyor ben arabanın içerisindeyken kadın benim arabama doğru yaklaştı videoya evet çektim ama başlangıçta çekmedim kadın arabadan indiği zaman çekmeye başladım çünkü bana bir şey yapacağını düşündüm ve hemen kayıt almak istedim iyi ki de almışım kayıt aldığım için pişman değilim kayıt aldım diye dayalı da hak ettiğimi düşünmüyorum çünkü öncesinde bana hakaret edilip küfür edildi defalarca umarım Mobese görüntüleri çıkar tek istediğim şey bu

Geçmiş olsun, çektiğiniz videoda eşkali belli değil mi? Verin haber kanalına rezil olsunlar

Hayır sözlü olarak sen geri git hayır ben geri gideceğim hayır sen gideceksin tartışması oldu ve kadın aşırı derecede sinirlendi bu duruma ve arabadan inmeye başladığı anda hemen telefonumu çıkarıp kadını çekmeye başladım o sırada arabamın kapısı açık mıydı bilmiyorum ama videoda da görünüyor ki kadın benim arabama doğru geliyor yani arabamın kapısını o açıp bana vuruyor Kapim yarım açık olabilir belki o kısımları tam olarak hatırlayamıyorum travesti değildi normal kadındı 40 yaşlarında 45 yaşlarında kilolu bir kadındı ben de tahmin edemedim bana vuracağını sadece sözlü tartışma oldu onun sonrasında bana vurmaya başladı ve ben kameraya çektiğim için telefonumu elimden almaya çalıştı vs

Siciline bile işlenmesi benim için yeterli eğer mobese görüntüleri çıkarsa da onu paylaşacağım sosyal medyada mahkemeyle uğraşması bile yeterli belki eşin falan tutar da ben de ona vururum biraz ne bileyim

çok geçmiş olsun, çok üzücü olaylar gerçekleşmiş, bende çektiğiniz videoyu haber kanallarına vermeniz taraftarıyım ama şikayetçide olmuşsunuz, bi avukatınıza danışın yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…