Trafikte şiddet gördüm

Videoya çekince ne oluyor? Sikayet edince ne olacagini saniyorsun ki basit yaralamayla en fazla? Elin armut gibi duracagina iki tane de sen patlatsaydin ya. Aractan niye iniyorsun ayrica. Seni nasi koltuktan indirip yerlerde sürüklüyor bi kadin? Bi kere benzer durumda bi adam gelip benim camima vurdu defalarca kiramadi uzerine surerek gectim gittim, sen de geriye takip kacsaydin en kotu baska arabalara carpardin kendin bu hale gelmezdin. Birilerini ifsa edicem diye dayak yenir mi gözünü seveyim ya.

Geçmiş olsun. İnsanlarda ki bu sinir nedir ya?? Tamam el kol yaparsın küfür edersin gözün döner falanda şiddet nedir hemde öldüresiye of off

Ben sahsen bu radde yaralanmana üzülüp sinirlendigim icin yazdim. Olabilir tabi yaşanmıştır bunda uydurulacak bir sey yok ve tabiki kimsenin sana zarar vermeye hakki yok orda sen aracta bayilmis da olabilirsin bi nedenden dolayi yol da kapanabilir bu kadar gozlerini döndürecek bisey degil bu ama benim kizdigim nokta sagda solda bu videoya alma isini cok görüyoruz ve bisey olacak saniyoruz bu bi adalet arama arayışı olmamali. Sanki videoya cekme ugruna dayak yemissin gibi duruyor. Belki hic bu ise kalkismasan bu kadar kudurmazdi karsidaki de. Ben de defalarca dayak yemis bi insan olarak söylüyorum :) en guzeli sivismaktir her zaman döven sen olunca da baska dertler acilio başa. En guzeli muhatap olmamak efendi gibi yoluna gitmek. Gecmis olsun cok. Canina degil mala gelsin.

Böyle bir erkek inat etti, sonra yanda boşluk oluşunca ben o boşluğa girerek yol verdim.
Yine de bütün yolu bana geri geri götürtemediği için hırslanmış, girdiğimiz mağazaya kadar bizi takip edip gelip hesap sormuştu.
Allah’tan iş kavgaya dönmedi.

O günden sonra diyorum ki 1 km de olsa geri giderim yeter ki manyaklarla muhatap olmayayım

Çok geçmiş olsun ama, şiddet geliyorum diyorsa kendinizi savunma sanatını ögrenmeniz gerekiyor.
Arabanıza kamera taktırın.

ay allah kahretsin valla o kadar çok ruh hastası var ki, öldürebilirdi de kadın dayaktan seni. araçtan inmek büyük hata. olan olmuş artık, elbet ceza alır kadın ama senin yaşadıkların travmatik olmuş.

Arabadan inmeseydiniz dayak yemezdiniz, en fazla mala zarar verirlerdi. Siz masrafı sigortaya ödetirdiniz sigorta da onlardan söke söke alırdı. Kimse sizi suçlamıyor, tedbirsiz davranmışsınız diyor. Bunlar kadın değil erkek de olabilirdi, beyzbol sopası bıçak taşıyor olabilirlerdi. Sakat kalabilirdiniz hatta öldürülebilirdiniz. Hamile kadına saldırdılar arabanın içinde. Teke tek de değil 2 kişi var karşınızda. Sizde de hata var, kabul edin etmeyin. Ne yapalım ah vah diyip diz dövelim, faydası var mı? Ben trafikte biriyle takışsam kesseler inmem arabadan, cam hele asla açmam, polisi beklerim.

Ben o kadını dovmeden bir yerini koparmadan duramazdim video çekmek yerine tekme atsaydiniz kabadayılara bak sen sinir oldum siz sakinsiniz keşke böyle olsam sanırım hapse atılan ben olurdum bu hikayede

Asla peşini bırakmayın. Maddi maneviyat tazmınatı açın. Çok geçmiş olsun umarım travmayı atlatırsın. Anlamadığım şofor koltuğu napıyordu hiç mi durdurmadı? İkisini de şikayet et tazminat talep et ikisine de.

Söz falan tartışma kavga tamamda şiddet ne demek nefsi müdafaa diye düşünür saldırının ya onlar beni paralar ya ben onları tabi olay kötü yerlere de gidebilir genede kesinlikle yerden kalkamayacak hale getirmeleri gerekirki bir şey yapamayın aksi taktirde bence hiç kimse saldirmadan duramaz belki mantığı çok çok yüksek olanlar fakat ben öfkemi kontrol edebilecegimi hiç sanmıyorum fiziki zarar bambaşka bir boyut Allah ne verdiyse kim kimi yere sererse boyutuna gelmiş iş o sırada polis kanun gibi şeyleri düşünmek çok zor

Bak kardesim sonuna kadar hakli olsan bile sana bi sofor tavsiyesi, asla ama asla munakasaya girme trafikte, haklisin kardesim de yuru git.

Elalemin cani degerli degil, omru degerli degil, hapse girmekten cekinmeyen bi ulke dolusu insan var ulkede.

Cok geçmiş olsun, dilerim bir daha yasamazsiniz.

O zaman sorulara cevap ver. Kadın sana neden gelip vurdu? Tamam sen ters yöne girmiştin. Sen ona ne yaptın ki geldi sana bu kadar vurdu? Durup dururken mi yaptı? Sen küfür mü ettin? Üstlerine arabayı inadına ezer gibi mi sürdün?
Evet kolay bi şey yaşamamışsın evet ne yaşarsan yaşa tabi ki kimse asla sana vuramaz. Buradaki her yorum lay lay lom olamaz, her tür fikri öğrenmeniz lazım ki olur da dava sürecine girerse hiç olmazsa hazırlıklı olursunuz.

Ben o kadını dovmeden bir yerini koparmadan duramazdim video çekmek yerine tekme atsaydiniz kabadayılara bak sen sinir oldum siz sakinsiniz keşke böyle olsam sanırım hapse atılan ben olurdum bu hikayede
Bazen insana kal gelebiliyor,ben de cazgırım böyle durumlarda ama insan bazen karakterinin tersi davranıp öylece kalabiliyor...

Bazen insana kal gelebiliyor,ben de cazgırım böyle durumlarda ama insan bazen karakterinin tersi davranıp öylece kalabiliyor...
Tabiki kimse yapmasın şiddet iyi birşey değil fakat konuşmak yerine böyle saldırmak nedir kim sağduyuyu koruyabilir nereye kadar koruyabilir sen birine bıçakla gidersen o da beyzbol sopasını indirir suratına bilemezsin yani can havli ile napar o insan o kadında şuursuzmuş zaten böyleleri hep naif insanları bulur .Fakat her insanın bilinmeyen bir yüzü daha vardır a ne kadar naif dersin olmadık anlarda içinden kimbilir ne çıkar .Yani durum ne kadar üzücü kadına nasıl saldırmış inanılır gibi değil bencede şok olmuş konu sahibi yalnız o saldıran kadına fena bilendim rahatlığa bak o kadını bulması lazım iğne deliğine girse o kadın bulunacak olmalı ve bu yanına birakilmamali fikrim bu

Aman kuzu bulsa ne olacak ? Konu dışı ama Ahmet'in davasındaki son durum bende hayal kırıklığı yarattı enerjimi çekti aldı.Bu dünya kötülerin için cennet... onların düzeni ,onların kanunu ,onların hakları bizde öylesine ortalarda dolanıyoruz, konu sahibi arayıp bulsa ne olacak?

Biliyorum hiç yorum yapamıyorum bende çok üzgünüm .Allah hepimize sağduyu versin akıl versin empati yeteneği versin hiç bişey diyemiyorum.vah gidene ne diyeyim

Gerçekten ruh hastası bunlar ya hiç insanlık kalmamış gerçekten

Niye inersiniz ki arabadan.Cevval bir insanım ama trafikte korkarım kavgadan.Hangi manyak çıkar karşımıza belli mi?.Kapıyı kilitleyip bekleseydin.

Cok uzuldum cok gecmis olsun. Burada olmus bitmis bir olay var artik şöyle yapsaydın siddet görmezdin denmesi saçma. Kadin dışarı çıkamıyorum diyor bunlar arabanın kapısını açma bir dahaki sefere diyor. Tebrikler Einstein, bunu o kadin hiç düşünmedi hiç keşke demedi. Yahu kadin korkudan evden bile çıkamıyor, bir daha trafikte kavga etmesi kapı açması mümkün mü? Burada kurban kişiyi suçlamak moda olmuş. Dava süreciyle ilgili bir bilgin varsa paylaş yoksa geçmiş olsun de geç. Neden kavga çıktı, kimbilir ne yaptın ne dedin de alevlendi gibi sözlere gerek yok avukati biliyordur bunları, ses kaydında da vardır. Tekrar cok geçmiş olsun, umarım kısa sürede iyilesebilirsiniz.. Ben mesela en az bir kaç ay kendime gelemezdim, ama siz daha güçlü olun.

Hakim misiniz yoksa savcı mı?
Bu nasıl üslup ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…