- 11 Mayıs 2022
- 2.845
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.396
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sahsen bu radde yaralanmana üzülüp sinirlendigim icin yazdim. Olabilir tabi yaşanmıştır bunda uydurulacak bir sey yok ve tabiki kimsenin sana zarar vermeye hakki yok orda sen aracta bayilmis da olabilirsin bi nedenden dolayi yol da kapanabilir bu kadar gozlerini döndürecek bisey degil bu ama benim kizdigim nokta sagda solda bu videoya alma isini cok görüyoruz ve bisey olacak saniyoruz bu bi adalet arama arayışı olmamali. Sanki videoya cekme ugruna dayak yemissin gibi duruyor. Belki hic bu ise kalkismasan bu kadar kudurmazdi karsidaki de. Ben de defalarca dayak yemis bi insan olarak söylüyorum :) en guzeli sivismaktir her zaman döven sen olunca da baska dertler acilio başa. En guzeli muhatap olmamak efendi gibi yoluna gitmek. Gecmis olsun cok. Canina degil mala gelsin.Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyileşmeye çalışıyorum bugün de tekrar hastaneye gittim kulagimin içi kanamış yeni ilaçlar yazıldı vücudumda ağrı ve morluklar var hareket etmekte güçlük çekiyorum gerçekten geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim ama bana neden araban kilitli değildi neden öyleydin neden böyleydin inandırıcı değil vesairediyenler var ya da neden geri gitmedin diyenler var her ne olursa olsun ben bu şiddeti hak ettiğimi düşünmüyorum bu hakedilir bişey değil kavga etmek bağırmak ayrı bir şey ama benim beden bütünlüğüme zarar vermesi apayrı bir durum günlerdir bedensel ve ruhsal yaralarımı iyileştirmeye çalışıyorum ben buraya kocamla kavga ettim mesajı yazmadım ben burada gördüğüm şiddeti paylaştım destek istediğim için 1 2 kişinin yazdığı garip yorumlar beni çok şaşırttı kapıyı açsam da hiç kimsenin beni dövme hakkı olduğunu düşünmüyorum yol hakkı onun bile olsa beni dövme hakkı olduğunu düşünmüyorum bazı yorumlar beni demoralize etti ve kendimi daha kötü hissettim bazı Yorumlarda çok iyi geldi fakat demoralize edecek zaten ben de travma yaratmış bir şeyin üzerine garip garip şeyler yazacak kişiler lütfen hiçbir şey yazmasın ancak kendi başınıza ya da yakınınızdaki birinin başına gelince anlarsınız tekrar belirtiyorum ki ben buraya kocamla kavga ettim mesajı yazmadım ben buraya yaşadığım travmayı paylaştım belki biraz destek alırım hissiyle tekrardan bana destek olanlara teşekkür ederim ama benim dayak yememe haklı bulacak sebep arayanlara da aynı şeylerin başına gelmesini temenni ederim inandırıcı gelmedi diyenler bu işte bir şey var diyenler olmuş ben hasta bir insan değilim durduk yere buraya böyle bir şey yazayım bir şekilde eğer sonuç alamazsam başına yansıtacağım zaten bu konuyu MOBESE görüntülerini bekliyorum çünkü mobese görüntüleri benim için çok değerli ama inanmayan insanlar çok şanslı demek ki dünyanın bu kadar pis bir yer olduğunun hâlâ farkında değiller ne kadar psikopat insanların sokaklarda dolaştığının farkında değiller bu ülkede insanlar sinirlendiği için başka bir insanın canına kast edebiliyorlar konu arabayla geri gitseydin sen de den daha öte bir konu bence… bunu demekle mini etek giymeseydin o zaman tecavüze uğramazdın demek aynı şey hiçbir farkı yok yani ben arabayla geri gitmedim diye dayak yemeyi ve yerlerde sürüklenip ağzımın burnumun kırılmasını mı hakettim yani hırsız yine mi suçlu değil
Böyle bir erkek inat etti, sonra yanda boşluk oluşunca ben o boşluğa girerek yol verdim.Böyle manyaklar var ne yazık ki.
Ben de hamileyim hastaneye kontrole gidiyorum aynı sizin dediğiniz gibi bir yola girmiştim. Yolun sonuna geldim, bir kadın döndü. Geri çıkabilir misiniz ben mecburen bu yola girdim otoparka koyacağım hemen dedim. Hayır sen çıkacaksın dedi.
Arabadan indim, hamile olduğumu gördü hanımefendi bakın ben geri geri birsürü yol çıkacağım, yolda çok dar siz yeni girdiniz az geri çekseniz hemen dönerim dedim.
Hayır geri gitmiyorum sen gideceksin dedi. Bir tane esnaf adam geldi, bana ablacım böyleleriyle muhattap olma dur ben arabamı çıkarayım geri geri gideyim sen buraya gir o da geçsin dedi.
Sağolsun adam bana yardımcı oldu ama kadın öyle cinsti ki asla laftan anlamıyor.
Kadın, kadının düşmanı ne yazık ki...
Ve özellikle kadınlarda ruh hastası okadar çok ki.
Erkek olsaydı eminim geri çekerdi.
Size de çok geçmiş olsun.
Arabadan inmeseydiniz dayak yemezdiniz, en fazla mala zarar verirlerdi. Siz masrafı sigortaya ödetirdiniz sigorta da onlardan söke söke alırdı. Kimse sizi suçlamıyor, tedbirsiz davranmışsınız diyor. Bunlar kadın değil erkek de olabilirdi, beyzbol sopası bıçak taşıyor olabilirlerdi. Sakat kalabilirdiniz hatta öldürülebilirdiniz. Hamile kadına saldırdılar arabanın içinde. Teke tek de değil 2 kişi var karşınızda. Sizde de hata var, kabul edin etmeyin. Ne yapalım ah vah diyip diz dövelim, faydası var mı? Ben trafikte biriyle takışsam kesseler inmem arabadan, cam hele asla açmam, polisi beklerim.Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyileşmeye çalışıyorum bugün de tekrar hastaneye gittim kulagimin içi kanamış yeni ilaçlar yazıldı vücudumda ağrı ve morluklar var hareket etmekte güçlük çekiyorum gerçekten geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim ama bana neden araban kilitli değildi neden öyleydin neden böyleydin inandırıcı değil vesairediyenler var ya da neden geri gitmedin diyenler var her ne olursa olsun ben bu şiddeti hak ettiğimi düşünmüyorum bu hakedilir bişey değil kavga etmek bağırmak ayrı bir şey ama benim beden bütünlüğüme zarar vermesi apayrı bir durum günlerdir bedensel ve ruhsal yaralarımı iyileştirmeye çalışıyorum ben buraya kocamla kavga ettim mesajı yazmadım ben burada gördüğüm şiddeti paylaştım destek istediğim için 1 2 kişinin yazdığı garip yorumlar beni çok şaşırttı kapıyı açsam da hiç kimsenin beni dövme hakkı olduğunu düşünmüyorum yol hakkı onun bile olsa beni dövme hakkı olduğunu düşünmüyorum bazı yorumlar beni demoralize etti ve kendimi daha kötü hissettim bazı Yorumlarda çok iyi geldi fakat demoralize edecek zaten ben de travma yaratmış bir şeyin üzerine garip garip şeyler yazacak kişiler lütfen hiçbir şey yazmasın ancak kendi başınıza ya da yakınınızdaki birinin başına gelince anlarsınız tekrar belirtiyorum ki ben buraya kocamla kavga ettim mesajı yazmadım ben buraya yaşadığım travmayı paylaştım belki biraz destek alırım hissiyle tekrardan bana destek olanlara teşekkür ederim ama benim dayak yememe haklı bulacak sebep arayanlara da aynı şeylerin başına gelmesini temenni ederim inandırıcı gelmedi diyenler bu işte bir şey var diyenler olmuş ben hasta bir insan değilim durduk yere buraya böyle bir şey yazayım bir şekilde eğer sonuç alamazsam başına yansıtacağım zaten bu konuyu MOBESE görüntülerini bekliyorum çünkü mobese görüntüleri benim için çok değerli ama inanmayan insanlar çok şanslı demek ki dünyanın bu kadar pis bir yer olduğunun hâlâ farkında değiller ne kadar psikopat insanların sokaklarda dolaştığının farkında değiller bu ülkede insanlar sinirlendiği için başka bir insanın canına kast edebiliyorlar konu arabayla geri gitseydin sen de den daha öte bir konu bence… bunu demekle mini etek giymeseydin o zaman tecavüze uğramazdın demek aynı şey hiçbir farkı yok yani ben arabayla geri gitmedim diye dayak yemeyi ve yerlerde sürüklenip ağzımın burnumun kırılmasını mı hakettim yani hırsız yine mi suçlu değil
Ben o kadını dovmeden bir yerini koparmadan duramazdim video çekmek yerine tekme atsaydiniz kabadayılara bak sen sinir oldum siz sakinsiniz keşke böyle olsam sanırım hapse atılan ben olurdum bu hikayedeKimseye bir şey denmiyor,etraf manyak dolu.Gencecik insanlar manyak kurbanı oluyor bu ülkede.Çözümü susmak mı? asla değil ama yasalar mağduru korumaktan çok uzak ,adalet olmayınca ipini kıran terör estiriyor bizde ölmediğimiz için şükür etmekle yetiniyoruz....
Bak kardesim sonuna kadar hakli olsan bile sana bi sofor tavsiyesi, asla ama asla munakasaya girme trafikte, haklisin kardesim de yuru git.Kusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…
O zaman sorulara cevap ver. Kadın sana neden gelip vurdu? Tamam sen ters yöne girmiştin. Sen ona ne yaptın ki geldi sana bu kadar vurdu? Durup dururken mi yaptı? Sen küfür mü ettin? Üstlerine arabayı inadına ezer gibi mi sürdün?Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyileşmeye çalışıyorum bugün de tekrar hastaneye gittim kulagimin içi kanamış yeni ilaçlar yazıldı vücudumda ağrı ve morluklar var hareket etmekte güçlük çekiyorum gerçekten geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim ama bana neden araban kilitli değildi neden öyleydin neden böyleydin inandırıcı değil vesairediyenler var ya da neden geri gitmedin diyenler var her ne olursa olsun ben bu şiddeti hak ettiğimi düşünmüyorum bu hakedilir bişey değil kavga etmek bağırmak ayrı bir şey ama benim beden bütünlüğüme zarar vermesi apayrı bir durum günlerdir bedensel ve ruhsal yaralarımı iyileştirmeye çalışıyorum ben buraya kocamla kavga ettim mesajı yazmadım ben burada gördüğüm şiddeti paylaştım destek istediğim için 1 2 kişinin yazdığı garip yorumlar beni çok şaşırttı kapıyı açsam da hiç kimsenin beni dövme hakkı olduğunu düşünmüyorum yol hakkı onun bile olsa beni dövme hakkı olduğunu düşünmüyorum bazı yorumlar beni demoralize etti ve kendimi daha kötü hissettim bazı Yorumlarda çok iyi geldi fakat demoralize edecek zaten ben de travma yaratmış bir şeyin üzerine garip garip şeyler yazacak kişiler lütfen hiçbir şey yazmasın ancak kendi başınıza ya da yakınınızdaki birinin başına gelince anlarsınız tekrar belirtiyorum ki ben buraya kocamla kavga ettim mesajı yazmadım ben buraya yaşadığım travmayı paylaştım belki biraz destek alırım hissiyle tekrardan bana destek olanlara teşekkür ederim ama benim dayak yememe haklı bulacak sebep arayanlara da aynı şeylerin başına gelmesini temenni ederim inandırıcı gelmedi diyenler bu işte bir şey var diyenler olmuş ben hasta bir insan değilim durduk yere buraya böyle bir şey yazayım bir şekilde eğer sonuç alamazsam başına yansıtacağım zaten bu konuyu MOBESE görüntülerini bekliyorum çünkü mobese görüntüleri benim için çok değerli ama inanmayan insanlar çok şanslı demek ki dünyanın bu kadar pis bir yer olduğunun hâlâ farkında değiller ne kadar psikopat insanların sokaklarda dolaştığının farkında değiller bu ülkede insanlar sinirlendiği için başka bir insanın canına kast edebiliyorlar konu arabayla geri gitseydin sen de den daha öte bir konu bence… bunu demekle mini etek giymeseydin o zaman tecavüze uğramazdın demek aynı şey hiçbir farkı yok yani ben arabayla geri gitmedim diye dayak yemeyi ve yerlerde sürüklenip ağzımın burnumun kırılmasını mı hakettim yani hırsız yine mi suçlu değil
Bazen insana kal gelebiliyor,ben de cazgırım böyle durumlarda ama insan bazen karakterinin tersi davranıp öylece kalabiliyor...Ben o kadını dovmeden bir yerini koparmadan duramazdim video çekmek yerine tekme atsaydiniz kabadayılara bak sen sinir oldum siz sakinsiniz keşke böyle olsam sanırım hapse atılan ben olurdum bu hikayede
Tabiki kimse yapmasın şiddet iyi birşey değil fakat konuşmak yerine böyle saldırmak nedir kim sağduyuyu koruyabilir nereye kadar koruyabilir sen birine bıçakla gidersen o da beyzbol sopasını indirir suratına bilemezsin yani can havli ile napar o insan o kadında şuursuzmuş zaten böyleleri hep naif insanları bulur .Fakat her insanın bilinmeyen bir yüzü daha vardır a ne kadar naif dersin olmadık anlarda içinden kimbilir ne çıkar .Yani durum ne kadar üzücü kadına nasıl saldırmış inanılır gibi değil bencede şok olmuş konu sahibi yalnız o saldıran kadına fena bilendim rahatlığa bak o kadını bulması lazım iğne deliğine girse o kadın bulunacak olmalı ve bu yanına birakilmamali fikrim buBazen insana kal gelebiliyor,ben de cazgırım böyle durumlarda ama insan bazen karakterinin tersi davranıp öylece kalabiliyor...
Aman kuzu bulsa ne olacak ? Konu dışı ama Ahmet'in davasındaki son durum bende hayal kırıklığı yarattı enerjimi çekti aldı.Bu dünya kötülerin için cennet... onların düzeni ,onların kanunu ,onların hakları bizde öylesine ortalarda dolanıyoruz, konu sahibi arayıp bulsa ne olacak?Tabiki kimse yapmasın şiddet iyi birşey değil fakat konuşmak yerine böyle saldırmak nedir kim sağduyuyu koruyabilir nereye kadar koruyabilir sen birine bıçakla gidersen o da beyzbol sopasını indirir suratına bilemezsin yani can havli ile napar o insan o kadında şuursuzmuş zaten böyleleri hep naif insanları bulur .Fakat her insanın bilinmeyen bir yüzü daha vardır a ne kadar naif dersin olmadık anlarda içinden kimbilir ne çıkar .Yani durum ne kadar üzücü kadına nasıl saldırmış inanılır gibi değil bencede şok olmuş konu sahibi yalnız o saldıran kadına fena bilendim rahatlığa bak o kadını bulması lazım iğne deliğine girse o kadın bulunacak olmalı ve bu yanına birakilmamali fikrim bu
Biliyorum hiç yorum yapamıyorum bende çok üzgünüm .Allah hepimize sağduyu versin akıl versin empati yeteneği versin hiç bişey diyemiyorum.vah gidene ne diyeyimAman kuzu bulsa ne olacak ? Konu dışı ama Ahmet'in davasındaki son durum bende hayal kırıklığı yarattı enerjimi çekti aldı.Bu dünya kötülerin için cennet... onların düzeni ,onların kanunu ,onların hakları bizde öylesine ortalarda dolanıyoruz, konu sahibi arayıp bulsa ne olacak?
Üstelik hamile olmanıza rağmen ya gerçekten şaka gibi o kadın bana vururken ben de defalarca şeker hastasıyım dedim ama durmadı tabiBöyle manyaklar var ne yazık ki.
Ben de hamileyim hastaneye kontrole gidiyorum aynı sizin dediğiniz gibi bir yola girmiştim. Yolun sonuna geldim, bir kadın döndü. Geri çıkabilir misiniz ben mecburen bu yola girdim otoparka koyacağım hemen dedim. Hayır sen çıkacaksın dedi.
Arabadan indim, hamile olduğumu gördü hanımefendi bakın ben geri geri birsürü yol çıkacağım, yolda çok dar siz yeni girdiniz az geri çekseniz hemen dönerim dedim.
Hayır geri gitmiyorum sen gideceksin dedi. Bir tane esnaf adam geldi, bana ablacım böyleleriyle muhattap olma dur ben arabamı çıkarayım geri geri gideyim sen buraya gir o da geçsin dedi.
Sağolsun adam bana yardımcı oldu ama kadın öyle cinsti ki asla laftan anlamıyor.
Kadın, kadının düşmanı ne yazık ki...
Ve özellikle kadınlarda ruh hastası okadar çok ki.
Erkek olsaydı eminim geri çekerdi.
Size de çok geçmiş olsun.
Aman kuzu bulsa ne olacak ? Konu dışı ama Ahmet'in davasındaki son durum bende hayal kırıklığı yarattı enerjimi çekti aldı.Bu dünya kötülerin için cennet... onların düzeni ,onların kanunu ,onların hakları bizde öylesine ortalarda dolanıyoruz, konu sahibi arayıp bulsa ne olacak?
Teşekkür ederim.. ben şoförden de şikayetçi oldum zaten yanındaki kişiden de şikayetçi oldum diğer kadın bana vururken şoför kadında bak canım işte böyle olur videoya çekmeyecektin sil videoyu dayak yemekten kurtulursun falan diyordu bunun hepsinin ses kayıtları var o yüzden ondan da şikayetçiyim.. vallahi ben iki yıldır falan araba kullanıyorum sizin kadar profesyonel değilim bilmiyordum eşim de dedi camları kapacaksın diye gerekirse camlar kapalı videoya çekeceksin sana saldıryosa en azından arabaya saldırır sana dokunamaz dedi ama ben bilmiyordum gelip beni döveceğini zaten tahmin bile edemedim ki sonuçta koskoca insanlarız neden böyle şeyler olsun yani bir yol tartışması yüzünden aklıma gelmezdiGeçmiş olsun sadece sizin çektiğiniz video değil etraftaki işletmelerin kameralarını sordurabilirsiniz. Sizin videoda kimin yaptığı görünüyordur zaten ama ifadenizde de araçtaki kişilerden birinin saldırısına uğradığınızı yazdığınızda aracın şoförü o kişinin kim olduğunu söylemek zorunda kalır. Trafik stres yuvası. Senelerdir araç kullanıyorum imkanım olduğunca tartışmaya girmiyorum tartışma başlarsa camlarımı kapatıyorum kapılar zaten bindiğim andan beri kilitli oluyor. En azından silah vs çıkarmadıkları sürece güvende oluyorum.
Evet görüntüsü var görseniz çok korkarsınız o kadar korkunç ki resmen korku filmi gibi hani katil bebek chucky var ya ona benziyorGeçmiş olsun, çektiğiniz videoda eşkali belli değil mi? Verin haber kanalına rezil olsunlar
hayır arabayı üzerine sürüp küfür etmedim. Yol verme tartışması oldu sadece ben gidemem dedim benim yolum uzun dedim bundan dolayı.O zaman sorulara cevap ver. Kadın sana neden gelip vurdu? Tamam sen ters yöne girmiştin. Sen ona ne yaptın ki geldi sana bu kadar vurdu? Durup dururken mi yaptı? Sen küfür mü ettin? Üstlerine arabayı inadına ezer gibi mi sürdün?
Evet kolay bi şey yaşamamışsın evet ne yaşarsan yaşa tabi ki kimse asla sana vuramaz. Buradaki her yorum lay lay lom olamaz, her tür fikri öğrenmeniz lazım ki olur da dava sürecine girerse hiç olmazsa hazırlıklı olursunuz.