evet haklısınnn, bi yere düşüp tekrar yükseliyoruz çok karışık duygular yaşıyoruzAmiiin insallahhh. Benim de muhtemelen 20 sinde olur diye tahmin ediyorum. Aşırı heyecanlıyımmm
Kalınlık bence gayet iyi sizin de. Normal olmasa doktor mutlaka söylerdi. Bunları düşünüp boş yere stres yapmayalım. Her şey olacağına varir
Kolay bir süreç değil her açıdanevet haklısınnn, bi yere düşüp tekrar yükseliyoruz çok karışık duygular yaşıyoruz
sizin doğal siklus sanırım dimi o yüzden tarih belli değil
Benim de ilaçlı hazırlıktı, anladım sizin daha erken olabilirrrrKolay bir süreç değil her açıdan
Ben evet yarı doğal gibi
Femara kullandim 5 gün
Yumurtam iyi durumda şuan büyüyor. Muhtemelen Pazar günü çatlatma iğnesi kullancam. Sizi buradan biliyorum ama sürecini hatırlayamadim, doğal mi yapay mi sizin
Evet hayırlı zamanda olur inşallahBenim de ilaçlı hazırlıktı, anladım sizin daha erken olabilirrrr
Çok az kalmıss. Benim de yarın belli olur hangi gün olacağıBenim de doğal siklustu kızlar hiç ilaç kullanmadım kendi kendine büyüdü 19 Kasım için transfer günü verildi dün progestan fitil kullanmaya başladım. Hep beraber bekleyelim çok heyecanlı
Şimdi transfer için zaman geçmiyor sonra da test günü için geçmez hep bi sabırsızlıkÇok az kalmıss. Benim de yarın belli olur hangi gün olacağı
Evet dex ile fitile bugün başladım benKızlar 14.gün progesteron baktırdıktan sonra fitil başlıyoruz ya. Buna ilave dex yapan var mı
Her gün dex var mı siz de ?Evet dex ile fitile bugün başladım ben
Bende yapiyorumKızlar 14.gün progesteron baktırdıktan sonra fitil başlıyoruz ya. Buna ilave dex yapan var mı
14.gün dediğiniz adetin 14.günü mü oluyorKızlar 14.gün progesteron baktırdıktan sonra fitil başlıyoruz ya. Buna ilave dex yapan var mı
Evet. 14.gün progesteron baktırıp 1 in altındaysa transfer günü veriliyor ya. Transfere kadar kullanıyor musunuz diye sordum. Benim doktorum transfer günü başlatıyor14.gün dediğiniz adetin 14.günü mü oluyor
evet günde 2 taneHer gün dex var mı siz de ?
Öyle mi ben net bilmiyorum. Bende transfer hazırlık sürecindeyim adetliyken gittim estrofem ve coraspirin kullanıyorum şuan sadece 13.gün kontrolüm var o zaman belli olacak demek ki. Önceki transferimde doğal siklusta yapılmıştı o yüzden bu şekilde ilerlememişti sürecim bu kez farklıEvet. 14.gün progesteron baktırıp 1 in altındaysa transfer günü veriliyor ya. Transfere kadar kullanıyor musunuz diye sordum. Benim doktorum transfer günü başlatıyor
Ben de şuanda corasprin ve estrofem kullanıyorum. Pazartesi kontrolüm benimde.Öyle mi ben net bilmiyorum. Bende transfer hazırlık sürecindeyim adetliyken gittim estrofem ve coraspirin kullanıyorum şuan sadece 13.gün kontrolüm var o zaman belli olacak demek ki. Önceki transferimde doğal siklusta yapılmıştı o yüzden bu şekilde ilerlememişti sürecim bu kez farklı
Cidden ya. Adet olayım diye gün sayıyordum şimdi transfer için. İnşallah hep birlikte doğuma gün sayarızŞimdi transfer için zaman geçmiyor sonra da test günü için geçmez hep bi sabırsızlıkRabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?