Umutcn Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2023 904 En iyi cevaplar 1 405 33 Bugün 10:33 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #61 Tugce9242 .!.: Baya bi çok ilacınız varmış. Bende muayene oldum 9.3 rahim duvarı kalınlığı kan sonuçlarımı bekliyorum ona göre belli olacak bakalım transfer günü Genişletmek için tıkla... Transferden önceki kontrolde benim de aynı böyleydi transfere kadar daha da kalınlaşıyor 2 mm falan
Tugce9242 .!.: Baya bi çok ilacınız varmış. Bende muayene oldum 9.3 rahim duvarı kalınlığı kan sonuçlarımı bekliyorum ona göre belli olacak bakalım transfer günü Genişletmek için tıkla... Transferden önceki kontrolde benim de aynı böyleydi transfere kadar daha da kalınlaşıyor 2 mm falan
T Tugce9242 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 2.712 400 53 27 Bugün 10:41 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #62 Umutcn .!.: Transferden önceki kontrolde benim de aynı böyleydi transfere kadar daha da kalınlaşıyor 2 mm falan Genişletmek için tıkla... Çok iyi tekrar bakmadılar o zaman sizinde. Kan sonuçlarınız nasıl çıkmıştı sizin
Umutcn .!.: Transferden önceki kontrolde benim de aynı böyleydi transfere kadar daha da kalınlaşıyor 2 mm falan Genişletmek için tıkla... Çok iyi tekrar bakmadılar o zaman sizinde. Kan sonuçlarınız nasıl çıkmıştı sizin
Umutcn Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2023 904 En iyi cevaplar 1 405 33 Bugün 10:54 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #63 Transferde baktılar. Benim ilaçlı hazırlıktı sizin doğal mıydı farklı kanlara bakıyorlar sanırım
Umutcn Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2023 904 En iyi cevaplar 1 405 33 Bugün 10:55 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #64 İlaçlıymış sizin de transferden 1 gün önce progesteron baktılar. Ondan önce de e2 progesteron baktılar her kontrolde
İlaçlıymış sizin de transferden 1 gün önce progesteron baktılar. Ondan önce de e2 progesteron baktılar her kontrolde
T Tugce9242 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 2.712 400 53 27 Bugün 12:00 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebruha #65 Umutcn .!.: İlaçlıymış sizin de transferden 1 gün önce progesteron baktılar. Ondan önce de e2 progesteron baktılar her kontrolde Genişletmek için tıkla... Evet ilaçlı. Bugün bakıldı benim hepsine doktorum normal dedi. Bi daha çağırmadı kontrole haftaya çarşamba transfer olacak. Progesteron ve prolutex iğne başladı ekstra olarak bakalım inşallah güzel olur her şey
Umutcn .!.: İlaçlıymış sizin de transferden 1 gün önce progesteron baktılar. Ondan önce de e2 progesteron baktılar her kontrolde Genişletmek için tıkla... Evet ilaçlı. Bugün bakıldı benim hepsine doktorum normal dedi. Bi daha çağırmadı kontrole haftaya çarşamba transfer olacak. Progesteron ve prolutex iğne başladı ekstra olarak bakalım inşallah güzel olur her şey