klinikten gelir gelmez buradayım
Hergün ediyorumdualarda unutmayalım birbirimizi canım
Ya çok güzel 1 haftan kaldı desene tey teykızlar kızlar cuma günü transferim var Allah'ın izniyle
Ooo maşallah canim kaç geldi kalınlık?kızlar kızlar cuma günü transferim var Allah'ın izniyle
8 milim olmus canim doktor estrofeme va bantı kullanmaya devam et bant iyi gelmis sana dediOoo maşallah canim kaç geldi kalınlık?
Benim pazartesi tekrar kontrol
Ay evet valla kuzum heyecan basti simdidenYa çok güzel 1 haftan kaldı desene tey tey
Masallah canım çok iyi8 milim olmus canim doktor estrofeme va bantı kullanmaya devam et bant iyi gelmis sana dedi
Keske sanada bant verseydi kuzum baya etkili birşey baksana 3 gunde artırmış kalınlığıMasallah canım çok iyi
Benim bugünde 8 geldi ilac dozunu yükseltti P.tesi tekrar çağırdi
Pazartesi bakalim ne dicek yine artış olmazsa o zaman söylerim bant kullanalım mı diyeKeske sanada bant verseydi kuzum baya etkili birşey baksana 3 gunde artırmış kalınlığı
Sennde o gün gün verir kuzumOoo maşallah canim kaç geldi kalınlık?
Benim pazartesi tekrar kontrol
Hayirli vakitte olsun kuzum sıkma canını senin kac milimdi bugünPazartesi bakalim ne dicek yine artış olmazsa o zaman söylerim bant kullanalım mı diye
Insallah canim p.tesi son kontrol diye umut ediyorum son kontrol diye diye sona gelemedikSennde o gün gün verir kuzum
8 geldi cnm bugündeHayirli vakitte olsun kuzum sıkma canını senin kac milimdi bugün
Insallah canim p.tesi son kontrol diye umut ediyorum son kontrol diye diye sona gelemedik
Olsun elbet geleceğiz
Seninde olur önümüzdeki hafta kuzum bence belki ayni gün oluruzInsallah canim p.tesi son kontrol diye umut ediyorum son kontrol diye diye sona gelemedik
8 geldi cnm bugünde
Hayırlısı inşallah p.tesi belli olur herşeySeninde olur önümüzdeki hafta kuzum bence belki ayni gün oluruz
Amin İnşAllah yavrumInsallah hayırlısı bakalım gec olsunda sonu güzel olsun.
Sen nasılsın bu arada kaçıncı gün oldu bugun
delidunya
Evde test yapican miAmin İnşAllah yavrum
Bugün 5. Günüm transfer gününü saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?