Evet düşünüyorumEvde test yapican mi
Hayırlısı inşallah p.tesi belli olur herşey
Ne zaman yapican cnmEvet düşünüyorum
Carsamba 9. Gün oluyor yada persembe diye düşünüyorumNe zaman yapican cnm
Ayyy cok heyecanlıCarsamba 9. Gün oluyor yada persembe diye düşünüyorum
Erken degil ben senin yerinde olsam yarin sabah yapardımerken mi sence ?
Hahaha yapan var ama evet biliyorum burda daha önce konustğm bi arkadaş vardı tek embryo transferi edildi. 6. Gün yaptı kan testi pozitif çıktı 8. Gün yaptı yükseldi vs devam etti öyle kontrle gitti vs sonra gttğnde sen gel o tek embryo bölün tek yumurta ikizi olErken degil ben senin yerinde olsam yarin sabah yapardım
Olur canım neden olmasınHahaha yapan var ama evet biliyorum burda daha önce konustğm bi arkadaş vardı tek embryo transferi edildi. 6. Gün yaptı kan testi pozitif çıktı 8. Gün yaptı yükseldi vs devam etti öyle kontrle gitti vs sonra gttğnde sen gel o tek embryo bölün tek yumurta ikizi ol
Bence kanda çıkar idrar da bazen değişiyormuş ya belirti 8. Günde beta hcg salgılanmaya başlıyormuş bi yerde okumuştum bak dur atıyım sana ama ben erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum evdeOlur canım neden olmasın
Kan testi için erken zaten daha ben evde idrar testi için dedim
Evet doğru kan testinde en iyi sonuç 10.gün zatenBence kanda çıkar idrar da bazen değişiyormuş ya belirti 8. Günde beta hcg salgılanmaya başlıyormuş bi yerde okumuştum bak dur atıyım sana ama ben erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum evde
Allah razı olsun canım Rabbim sanada sabr versinAllah emeklerinizi boşa goturmesin yazılarınızı okudim hem heyecanlandım hep panikledim hem dua ettim sizlere Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bende adet olunca ikinci veya üçüncü günü baslicam bu sürece Allah nasip ederse
Persembe yaparım dayanablrsemEvet doğru kan testinde en iyi sonuç 10.gün zaten
Erken gebelik testindede 6. günde muhakkak varsa çıkıyor
Amin inşallahAllah razı olsun canım Rabbim sanada sabr versin
Başlarsın 2. Günü hayırlısıyla
Merhaba cnam.
Canım hersey yoluna giriyor zamanla herkesin ilaç vs tevadi süreci farklı sen önce o zaman a gel destek olurum sanaAmin inşallahgerçekten çok acemi cok şaşkınım tedirginim hala inşallah baslicam ama napcam nasıl olacak diye de bir panik var aslında. İlaç kullanımında ve şuanda beslenmeleri iz nasıl öğrenebilir miyim acaba ayriyeten bişe tüketiyor musunuz
Konuyu uzaktan takip ediyorum hepinize dua da ediyorum. Nerde bi tüp bebek konusu var dayanamayıp okuyorum hepsiniMerhaba cnam.
29 martta oldum
Merhaba canım hosgeldin gel buyurKonuyu uzaktan takip ediyorum hepinize dua da ediyorum. Nerde bi tüp bebek konusu var dayanamayıp okuyorum hepsini
Rabbim önce pozitifleri, sonra sağlıkla devamını nasip etsin inşallah. Test konusu geçmiş yukarıda dayanamadım yazıyım dedim ben 5.gün dayanamayıp test yapmıştım üstelik ilk idrarla da değildi. Yükseldi sonrasında çok şükür yarın sabah çıkar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?