Bi topikte kısa bi muhabbetimiz olmuştu evetMerhaba canım hosgeldin gel buyur
Amin İnşAllahçok sevindim senin adına çok şükür seni daha önce topiklerden hatırlıyor gibiyim ismin yabancı gelmedi
Ya çıkar mı cidden birde çıkmazsa erkense diye tırsıyorum yarın 7. Günüm belirtim yok dünden beri kasıklarıma hafifi sızı giriyor bişiler oynuyor gibi sadece o kadar
Evet doğru hatırlamışımBi topikte kısa bi muhabbetimiz olmuştu evet
5.gün transferiyse çıkar en kötü silik çıkarçıkmazsa ertesi gün bi daha yaparsın nolcak.
Genelde belirtisiz ilerliyor zaten çift embriyo transfer edilmişti dimi sana
Inşallah pozitif olsun inşallah çift olsunEvet doğru hatırlamışım
Evet 5. Gün çift embryo transferi edildi
Çok fena kanıma giriyorsun suan
Çift istiyoruz canım nasip kısmet bakalımInşallah pozitif olsun inşallah çift olsun
Var mı gönlünden geçen tek çift?
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitf sonuçlanırMerhaba cnam.
29 martta oldum
Ya İnşAllah canım sen cıkmısmıydı testte?Hayırlısı olsun canım inşallah pozitf sonuçlanırbende ilk 8. Gün evde test yapmıştım çünkü benım ki 3. Gün embriyosuydu erken yapmak istememiştim
Benim de çift 5.gün embriyosuydu hiç belirtim olmamıştı. Hatta tutmadı kesin dedim 5.gunun akşamı yaptım testi ona da inanmadım. Ikisinin de kalp atışını duyunca ikna oldumÇift istiyoruz canım nasip kısmet bakalım
Senn kaçıncı gün embryosuydu belirti vs olmus muydu ?
Hayırlı olsun tedaviniz Rabbim dualarınızı kabul etsinAllah emeklerinizi boşa goturmesin yazılarınızı okudim hem heyecanlandım hep panikledim hem dua ettim sizlere Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bende adet olunca ikinci veya üçüncü günü baslicam bu sürece Allah nasip ederse
Yaaa inanmıyorum senin ikizmi ikiside mi tuttu oy Rabbime hamdolsn yaBenim de çift 5.gün embriyosuydu hiç belirtim olmamıştı. Hatta tutmadı kesin dedim 5.gunun akşamı yaptım testi ona da inanmadım. Ikisinin de kalp atışını duyunca ikna oldum
Rabbim gönlüne göre versin ama ikisi de tutsun hayırlı evlat olsunlar
Test yapınca beni de etiketle. Hayırlı haberlerin olsun inşallahYaaa inanmıyorum senin ikizmi ikiside mi tuttu oy Rabbime hamdolsn ya
Bende o modadayım belirti olmayınca tutmadı diye düşünüyor insan.
Amin İnşAllah canım benim
Etiketlerim canım yaparsamTest yapınca beni de etiketle. Hayırlı haberlerin olsun inşallah
Evet canım 8. Gün çıktı ama Erken gebelik testiydi benımYa İnşAllah canım sen cıkmısmıydı testte?
Benm 5.gün embryosu yarında 7. Günüm çıkar mu acaba
Bende erken gebelik testi yaparım dolu var evdeEvet canım 8. Gün çıktı ama Erken gebelik testiydi benım
Benım sıcak basması olmuştu böyle saç diplerim terliyordu normal de öyle terleyen birisi değildim ama doktor buna da gebelikten değil kullandığın ilaçlardan oluyor demişti canım bilmiyorum yani belirti aramamak lazımBende erken gebelik testi yaparım dolu var evde
Senin belirtin olmusmuydu
Haklısın canımBenım sıcak basması olmuştu böyle saç diplerim terliyordu normal de öyle terleyen birisi değildim ama doktor buna da gebelikten değil kullandığın ilaçlardan oluyor demişti canım bilmiyorum yani belirti aramamak lazım
yhaaa evet resmen ikinci çizgi var kuzum hergün tekrarla testi inşAllah koyulaşarak devam ederNosking Ssevincli papatyakokankadin Ahsen555
Canımlarrr1 saat önce yaptım dün kanıma giren Nosking cimm sağolsun
Bugün 7. Günüm hemşireme yazdım çok erken yapmssn yanlış çıkar dedi moralimi bozdu ama olsun İnşAllah vardır 3 yıl sonra ilk defa çift çizgi gördüm hamdolsn Rabbime
İnşAllah kuzum benmyhaaa evet resmen ikinci çizgi var kuzum hergün tekrarla testi inşAllah koyulaşarak devam eder
Yaaaa canım gözün aydın cok sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahNosking Ssevincli papatyakokankadin Ahsen555
Canımlarrr1 saat önce yaptım dün kanıma giren Nosking cimm sağolsun
Bugün 7. Günüm hemşireme yazdım çok erken yapmssn yanlış çıkar dedi moralimi bozdu ama olsun İnşAllah vardır 3 yıl sonra ilk defa çift çizgi gördüm hamdolsn Rabbime
İnşAllah Canm benm çok sağol bakalım kan da falan çıkacak mı güzel ilerleyecek mi ay çok heyecan var değişik saskınım durgunumYaaaa canım gözün aydın cok sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?