Ay inşAllah canım valla hem korku hem heyecan bir arada yine vakit yaklaştıkça korku sarıyo
Evet bütün duygular karışıyor benmde öyle olmustu kuzum senn yine önceden tecrübe edinmissn ama her durum ayrı heyecan orası da ayrıbende diğer ikisinde dayandım bundada bir şekilde dayancam ama bu sefer olumlu olacak gibi bir his var içimde pozitifi görceğimi düşündüğüm için biraz zor geçecek gibi
Amin canım inşAllah Rabbim isteyen uğraşan kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet bütün duygular karışıyor benmde öyle olmustu kuzum senn yine önceden tecrübe edinmissn ama her durum ayrı heyecan orası da ayrı
İnşAllah olumlu olur hepimizin ya
İnşAllah cnam henüz bi belirtim vs yok benmAmin canım inşAllah Rabbim isteyen uğraşan kimsenin kucağını boş bırakmasın
Belirti arayıp kendini strese sokma canım, belirti olsa bile kullandığın ilaçlardan kaynaklı oluyor geneldeİnşAllah cnam henüz bi belirtim vs yok benm
Haklısın cnam aman ne bilim yaBelirti arayıp kendini strese sokma canım, belirti olsa bile kullandığın ilaçlardan kaynaklı oluyor genelde
Gelecek bebişin inşAllah olumlu düşünelim olumlu olsunHaklısın cnam aman ne bilim ya
İnşAllah canım hepimizin olsun yaGelecek bebişin inşAllah olumlu düşünelim olumlu olsun
evet ilkinde hiç olmamıştı ikincide kasık ağrısı, bel ağrısı göğüs hassasiyeti aklına ne gelirse hepsini yaşadım ama ikiside olumsuz olduİnşAllah canım hepimizin olsun yasenn daha önce belirtin olmusmuydu?
Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip eder İnşAllah canımevet ilkinde hiç olmamıştı ikincide kasık ağrısı, bel ağrısı göğüs hassasiyeti aklına ne gelirse hepsini yaşadım ama ikiside olumsuz oldu
amin canım bu sefer olacak ama Allahın izniyle inanıyorumRabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip eder İnşAllah canım
sana tek embriyomu transfer edildi çift embriyomu canımRabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip eder İnşAllah canım
amin canım bu sefer olacak ama Allahın izniyle inanıyorumbu yıl bitmeden bebişlerimiz kucağımızda olacak
Yaa İnşAllah bende inanıyorumsana tek embriyomu transfer edildi çift embriyomu canım
Ay inşAllah ikiside sıkı sıkı tutunur annesine sağlıkla doğarlarYaa İnşAllah bende inanıyorum
Çift embryo transfer edildi kuzum
İnşAllah canım benimAy inşAllah ikiside sıkı sıkı tutunur annesine sağlıkla doğarlar
Kullandığımız ilaçlar regliyi baskılar büyük ihtimalle canımİnşAllah canım benim
Bu arada pazartesi regl günüm benm ya
Bilmem aşılama olduğum da tam günümde regl olmustum bastırmamıstıKullandığımız ilaçlar regliyi baskılar büyük ihtimalle canım
Endiselenme hafif agrilarin olur sadece ilac kullandigin için olmazsinBilmem aşılama olduğum da tam günümde regl olmustum bastırmamıstı
İlla regl olunmuyor mu anlamadım kiEndiselenme hafif agrilarin olur sadece ilac kullandigin için olmazsin
Ben 2 tedavimdede ilaçları kullanmayı bırakmadan regli olmadım hatta ikincide ilaçları bıraktıktan 3-4 gün sonra oldumİlla regl olunmuyor mu anlamadım ki
Anladım kuzum baktım az önce öyleymişBen 2 tedavimdede ilaçları kullanmayı bırakmadan regli olmadım hatta ikincide ilaçları bıraktıktan 3-4 gün sonra oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?