Aaay maşallah çok güzel. Hadi aralık annelerinde bekliyorum seni.Kuzum bugün verdim 9. Günüm 85 çıktı değerim
Cok teşekkür ederimKüçük iğne canım
Aaay maşallah çok güzel. Hadi aralık annelerinde bekliyorum seni.
Amin rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin bizede inşallahÜmitsizlik etme hayırlı zamanda hayırlısı ile olsn diye dua et
Etiketlesene canımAaay maşallah çok güzel. Hadi aralık annelerinde bekliyorum seni.
Hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizade bol bol dua etEtiketlesene canım
Ediyorum canım benim İnşAllah aminnnHayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizade bol bol dua et
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşAllah :) transfer sonrası neler yaptın nelere dikkat ettin biraz bahset bize :)Ediyorum canım benim İnşAllah aminnn
Günaydınn canim hadi hayırlısı rabbim hayırlısıyla saglikla pozitifi görmeyi nasip etsin nşallah dualarım seninle yarın kaçta transferinkızlar günaydın hepimiz için güzel bir gün olsun inşAllahAllah'ın izniyle yarın transferim olacak benimde lütfen bugün dualarınıza benide katın
Allah razı olsun canım saat 10:30 da hastande olucam evrak işleri falan olacakmış saat 11-12 gibi olur herhalde transferGünaydınn canim hadi hayırlısı rabbim hayırlısıyla saglikla pozitifi görmeyi nasip etsin nşallah dualarım seninle yarın kaçta transferin
Benim testim negatif çıktı bugün de gebelik yok bi dahaki ay tekrar deniycezEdiyorum canım benim İnşAllah aminnn
Hadi hayırlısı canim Rabbim kolaylik versin yarin al bebisini gel inşallah eve gelince yaz mutlakaAllah razı olsun canım saat 10:30 da hastande olucam evrak işleri falan olacakmış saat 11-12 gibi olur herhalde transfer
Hakkında hayırlısı olsun rabbim saglikla en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallahBenim testim negatif çıktı bugün de gebelik yok bi dahaki ay tekrar deniycez
Ay tabiki kuzum yazarimHadi hayırlısı canim Rabbim kolaylik versin yarin al bebisini gel inşallah eve gelince yaz mutlaka
Canım üzülme nasip değilmiş öyle düşün hayırlı zaman da olsun İnşAllahBenim testim negatif çıktı bugün de gebelik yok bi dahaki ay tekrar deniycez
Canım msjı okudum ama yazmamısım yakızlar günaydın hepimiz için güzel bir gün olsun inşAllahAllah'ın izniyle yarın transferim olacak benimde lütfen bugün dualarınıza benide katın
Amin İnşAllah canım benmCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşAllah :) transfer sonrası neler yaptın nelere dikkat ettin biraz bahset bize :)
Canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim gelişmelereAmin İnşAllah canım benm
İlk 2 gün yattım tuvalet dışında kalkmadım. Sonra normal yaşantıma devam ettim (temizlik yapmadım annem geliyordu yardıma) kısa yürüyüş yaptım sende yap bol su kabak çekirdeği vs yedim gazlı içecek kahve vs tüketmedim yumurta kahvltıda mutlaka ye ilaçlarmı saatinde almaya çalıştım hepsinin alrmını kurdum eve geldiğimde hastaneden ve hala devam ediyor öyle özenmedim bunlar bilindik şeyler zaten gerisini Rabbime bıraktımyarın 2. Kan testimi vericem bende heyecanlıyım stresliyim İnşAllah artırmıştır
Çok teşekkür ederim kuzum bugün benimde trasnferim var dua et ne olur, banada nasip olsun pozitif haberi vermekAmin İnşAllah canım benm
İlk 2 gün yattım tuvalet dışında kalkmadım. Sonra normal yaşantıma devam ettim (temizlik yapmadım annem geliyordu yardıma) kısa yürüyüş yaptım sende yap bol su kabak çekirdeği vs yedim gazlı içecek kahve vs tüketmedim yumurta kahvltıda mutlaka ye ilaçlarmı saatinde almaya çalıştım hepsinin alrmını kurdum eve geldiğimde hastaneden ve hala devam ediyor öyle özenmedim bunlar bilindik şeyler zaten gerisini Rabbime bıraktımyarın 2. Kan testimi vericem bende heyecanlıyım stresliyim İnşAllah artırmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?