Rahim filmi çektim temiz çıktı ama 3 kere aşılamada negatif olunca ümidimi kaybettim araştırınca acaba bende o varmıdır diye düşündümEvet canım neden
yhaaa hayırlısı buymuş demekki kuzum bir dahaki ay kavuşacaksın inşAllah meleklerine :)Kalınlık yeterli gelmedi 8 cikti ama tabaka ince oldugu için uygun görmedi cift transfer olacağı içinde yeterli değil dedi
Insallah Amin cnm Allah razı olsunyhaaa hayırlısı buymuş demekki kuzum bir dahaki ay kavuşacaksın inşAllah meleklerine :)
Insallah Amin cnm Allah razı olsun
Doktorun anlardı diye düşünüyorumRahim filmi çektim temiz çıktı ama 3 kere aşılamada negatif olunca ümidimi kaybettim araştırınca acaba bende o varmıdır diye düşündüm
Asilama ve tup bebek cook farkli seyler canim tup bebekle olma sansin cok yuksek oyle birsey olsa gorunurdu cnm icin rahat olsunRahim filmi çektim temiz çıktı ama 3 kere aşılamada negatif olunca ümidimi kaybettim araştırınca acaba bende o varmıdır diye düşündüm
Evet öyle ama ne bileyim belirtim falan hiç olmadı olmazsa çok üzülürüm ama iki tane yumurtamda var donmuş bilmiyorum kafam çok karışıkAsilama ve tup bebek cook farkli seyler canim tup bebekle olma sansin cok yuksek oyle birsey olsa gorunurdu cnm icin rahat olsun
Kacinci gundesin inslalah hayirli sonuclar olurEvet öyle ama ne bileyim belirtim falan hiç olmadı olmazsa çok üzülürüm ama iki tane yumurtamda var donmuş bilmiyorum kafam çok karışık
Bugün 8 günümKacinci gundesin inslalah hayirli sonuclar olur
Test gunu ne zaman az kalmis hayirli sonuclar insallahhBugün 8 günüm
Dün kan verdim negatif çıktı doktorum erken vermişsin 3 gün embriyosu hemen kana yansımaz dedi ama ümidimi kaybettimTest gunu ne zaman az kalmis hayirli sonuclar insallahh
Bu arada transfer yapıldığı gün sayılmıyormuş yani dün 7. Gündü yaptım negatif çıktıTest gunu ne zaman az kalmis hayirli sonuclar insallahh
Canım üzülme gününü bekle az daha dayan hakkında hayırlısı ne ise o olsun İnşAllahDün kan verdim negatif çıktı doktorum erken vermişsin 3 gün embriyosu hemen kana yansımaz dedi ama ümidimi kaybettim
Kuzum bugün verdim 9. Günüm 85 çıktı değerimKan verince beni de etiketle. Sonra aralık annelerinde takılalım beraber.
Masallah canim gözün aydın kat kat artsin değerin iki gün sonra tekrar vereceksin dimiKuzum bugün verdim 9. Günüm 85 çıktı değerim
Evet kuzum cuma günü veririm İnşAllah artarMasallah canim gözün aydın kat kat artsin değerin iki gün sonra tekrar vereceksin dimi
Ya o kadar nagtif görüşmeli bu güne kadar hiç pozitife dönmedi o yüzden yine ümidim yokCanım üzülme gününü bekle az daha dayan hakkında hayırlısı ne ise o olsun İnşAllah
Ümitsizlik etme hayırlı zamanda hayırlısı ile olsn diye dua etYa o kadar nagtif görüşmeli bu güne kadar hiç pozitife dönmedi o yüzden yine ümidim yok
Küçük iğne canımKizlar tüp bebek tedavisinde kullanilan igneler nasıl iğne yani ucu kalın ignelerdenmi yoksa catlatma ignesinin ucu gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?