- 6 Aralık 2017
- 6.408
- 6.551
- 198
Ne demek canim insAllah guzel haberini alırızİnsallah bende okuyayım çok güzel oldu bu bilgiler çok teşekkür ederimhersey gönlünce güzel olsun insallah
Bebeğim geç gördüm kusura bakma aramıza hosgeldinEki Görüntüle 2827954 kuzun bir bak ne olur ay kalbim duracak bugün 8. Gun şimdi yaptim testi
Yaaaa maşallah canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2827954 kuzun bir bak ne olur ay kalbim duracak bugün 8. Gun şimdi yaptim testi
Allah razı olsun canim evet baya koyu ilk 2 dk icinde koyulastı darısı başına insAllahYaaaa maşallah canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayy kiz maşallah nasılda koyu çıkmış
geliyor minnoslar
Saol kuzumBebeğim geç gördüm kusura bakma aramıza hosgeldinya çok mutlu oldum canım benm ne zaman kan vereceksin dur sakin ol
Haber ver canım hemen değerin cıkıncaSaol kuzumpazartesi vericem
Mutlaka canım benim bugün çok bel agrim var kuzum seninde varmi?Haber ver canım hemen değerin cıkınca
Yok canım benm karnıma ağrı girmişti gecen günlerde sonra geçti aynı regl olckmısm gibydi suan bi sıkıntım yok herkes de aynı olmuyor işte septomlarMutlaka canım benim bugün çok bel agrim var kuzum seninde varmi?
Var tabiki canim olmazmiYok canım benm karnıma ağrı girmişti gecen günlerde sonra geçti aynı regl olckmısm gibydi suan bi sıkıntım yok herkes de aynı olmuyor işte septomlarheyecan var mı ?
Bende persembe günü kalp atışı için gideceğim İnşAllah duyarım
Birde sen normal hayatina döndün mu hala dikkat ediyomusun canimYok canım benm karnıma ağrı girmişti gecen günlerde sonra geçti aynı regl olckmısm gibydi suan bi sıkıntım yok herkes de aynı olmuyor işte septomlarheyecan var mı ?
Bende persembe günü kalp atışı için gideceğim İnşAllah duyarım
Var tabiki canim olmazmikeseyi gördün mü sen tek kesemi cift kesemi kuzum
Gecen hafta gttm işte tekdi sonradan çıkarsa bilemem 7. Haftada çıkan da oluyormus sonradan yani bilmiyorum artıkBirde sen normal hayatina döndün mu hala dikkat ediyomusun canim
Ya cok heycanlı surecler kuzum saglikla gelsin tek olsun bizim olsunGecen hafta gttm işte tekdi sonradan çıkarsa bilemem 7. Haftada çıkan da oluyormus sonradan yani bilmiyorum artık
Evet ediyorum doktorum evde iş yapma dedi ben sadece yemek çamaşır vs
Aynen kuzum İnşAllahYa cok heycanlı surecler kuzum saglikla gelsin tek olsun bizim olsunkac haftalik sayiliyorsun sen simdi
Son adet tarihinden hesaplanıyor demi kuzum normal gebelik gibiAynen kuzum İnşAllahbugün 5+5
Evet son adet tarihinin ilk günüSon adet tarihinden hesaplanıyor demi kuzum normal gebelik gibi
Evet cnm son adet tarihinden bu arada tüp bebek gebelik hesaplama var ordan da bakabilirsinSon adet tarihinden hesaplanıyor demi kuzum normal gebelik gibi
Yaaa bende vazgeçtim kan vermekten carsamba günü tedavi olduğum yerde vericem bu kadar dayandim 2 gün daha dayanayımEvet cnm son adet tarihinden bu arada tüp bebek gebelik hesaplama var ordan da bakabilirsin
Benim ki şuan 4+4 günlük o zamanEvet son adet tarihinin ilk günü
Bugün verseydin carsamba orda verirdin zaten 2 günde 2 kat artması gerekiyor ya denk gelirdi kuzum bence ver ama sen blrsnYaaa bende vazgeçtim kan vermekten carsamba günü tedavi olduğum yerde vericem bu kadar dayandim 2 gün daha dayanayım
Ya ne tatlıBenim ki şuan 4+4 günlük o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?