- 6 Aralık 2017
- 6.445
- 6.568
- 198
Bugün verseydin carsamba orda verirdin zaten 2 günde 2 kat artması gerekiyor ya denk gelirdi kuzum bence ver ama sen blrsn
Evde test yapmıştım bende pozitifi görünce dayandım tam test günümde kan vermiştimYaaa bende vazgeçtim kan vermekten carsamba günü tedavi olduğum yerde vericem bu kadar dayandim 2 gün daha dayanayım
Öyle yap mademAy yok yok carsamba vericem
Aynen canim bende oyle yapicamEvde test yapmıştım bende pozitifi görünce dayandım tam test günümde kan vermiştim
Öyle yap madem
Ateş bende de olmustu şmdi ayaklarım yanıyor ni üşüyorum bi yanıyorumdün aksamdan beri ates basiyo kiz birde sirt agrım var perisan ediyor beni
Ay her aşaması cok guzel yaAteş bende de olmustu şmdi ayaklarım yanıyor ni üşüyorum bi yanıyorum
Stres yapma kuzum hayırlısıyla güzel haberi alacaksın testte gayet koyu çıkmıştı kanda da güzel sonuc alicaz inşallah.Aynen canim bende oyle yapicamkandada pozitif cikmisti demi valla korkuuorum idrar testi yaniltir falan diye
Yaaa cok heycanliyim valla son 1 gun kaldi yavrumun benle olduğunu doktordan duymayaStres yapma kuzum hayırlısıyla güzel haberi alacaksın testte gayet koyu çıkmıştı kanda da güzel sonuc alicaz inşallah.
Bu arada benimde kanda çıkmıştı
Hayir kuzum yarın test günüm inat ettim test gününü bekliyorum ama icim icimi yiyorCanim naptın gittin mi doktorapapatyakokankadin
Ben bugün kontrole gidiceksin zannediyorum aklımda öyle kalmışHayir kuzum yarın test günüm inat ettim test gününü bekliyorum ama icim icimi yiyor
Yok canim yarin gidicem aksam bir idrar testi daha yapicam kan testi yaptirmayip idrar testi yapiyormBen bugün kontrole gidiceksin zannediyorum aklımda öyle kalmış
Iyice koyulasir valla yap bende hep yapmıştım pozitifi görünceYok canim yarin gidicem aksam bir idrar testi daha yapicam kan testi yaptirmayip idrar testi yapiyormbir değisiyim valla
Kiz vallahi o testte pozitifi gördüm ama hala cok korkuyorum ya aksam test yapcam mesela ya pozitif cikmazsa diyorum kendi kendimeIyice koyulasir valla yap bende hep yapmıştım pozitifi görünce
Hic endiselenme yarın güzel haberler alicaz inşallahKiz vallahi o testte pozitifi gördüm ama hala cok korkuyorum ya aksam test yapcam mesela ya pozitif cikmazsa diyorum kendi kendime
InsAllah canim insAllah test sonucum gelir gelmez yazicam size o testte o kadar koyu çıkması biraz güven veriyo ama bilemiyorum tabi olmasa 8. Gunde o kadar koyu cikmazdi diyorumHic endiselenme yarın güzel haberler alicaz inşallah
Neyse az kaldı sabrettin walla iyiInsAllah canim insAllah test sonucum gelir gelmez yazicam size o testte o kadar koyu çıkması biraz güven veriyo ama bilemiyorum tabi olmasa 8. Gunde o kadar koyu cikmazdi diyorum
Sabrettim valla canim bende şaşırıyorumNeyse az kaldı sabrettin walla iyisuan ne ilaçları kullanıyorsun sen kuzum ?
Anladım kuzum bi kaçı benmde aynı hadi bakalım yarın büyük günSabrettim valla canim bende şaşırıyorum
Kuzum kullandığım ilaçlar
Falbiol
I mom
Endol
Progestan fitil
D vitamini
Estrofem
Prednol
Climare forte (kol bandı rahim kalinlastirmak icin)
Ve oksapar kan sulandırıcı
Birde proluton igne kullanıyorum 4 gunde bir kalcadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?