- 6 Aralık 2017
- 6.408
- 6.551
- 198
Anladım kuzum bi kaçı benmde aynı hadi bakalım yarın büyük gün
Beta yükseldği için çıkıyor aynen bende yapmıştım kopkoyu idiAynen canim bu aksam su ucuz testlerden yaptim yine oda pozitif cikti baya koyu hemde
Yarın büyük gün bakalim kan sonucu kac cikacak canimBeta yükseldği için çıkıyor aynen bende yapmıştım kopkoyu idi
Yaz hemenYarın büyük gün bakalim kan sonucu kac cikacak canim
Yaaaa gözün aydın cok cok sevindim rabbik saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahKan değerim 907 kizlarrrrrrrr
Amin canim Allah razi olsun darisi isteyen bekleyen herkeseYaaaa gözün aydın cok cok sevindim rabbik saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤❤
Çok şükür canım gözün AydınKan değerim 907 kizlarrrrrrrr
Çok şükür canım gözün Aydın
Aminn İnşAllah kuzumTeşekkür ederim kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende bugün aklımdan geçirdim kızların hic sesi çıkmıyor diyeKızlar günaydın nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor burada
Ben birsey sorucam size transfer sonrası pozitif sonuc alanlar normal hayatinizq döndünüz mü neler yapiyosunuz nelere dikkat ediyosunuz
Valla yemek bulaşık toz alma falan ufak seyler yapiyorum ev sil süpür yapmıyorum ama bazen unutup kendimi kaptırıyorumBende bugün aklımdan geçirdim kızların hic sesi çıkmıyor diye
Kendini yormadan ufak ufak isler yapabilirsin canim
Yaaa dikkat et cnm daha çok yeni ağır kaldırma ani hareket yapma bu arada ne zaman kese görmeye gidiyosun inşallahValla yemek bulaşık toz alma falan ufak seyler yapiyorum ev sil süpür yapmıyorum ama bazen unutup kendimi kaptırıyorum
Hic bilmiyorum canim vallahi yarin 2. Kan testine gidecem ondan sonra belli olur herhalde ne zaman keseye gideceğim herkes 2 gunde bir kan veriyor ben 5 gunde vallahi catlicam artikYaaa dikkat et cnm daha çok yeni ağır kaldırma ani hareket yapma bu arada ne zaman kese görmeye gidiyosun inşallah
Normal kan testi gününden 2 gun sonra tekrar istiyo doktor senden istemedi miHic bilmiyorum canim vallahi yarin 2. Kan testine gidecem ondan sonra belli olur herhalde ne zaman keseye gideceğim herkes 2 gunde bir kan veriyor ben 5 gunde vallahi catlicam artik
Hayir canim pazartesi ver dedi araya 23 nisan hafta sonu falan girdi ya ondan herhaldeNormal kan testi gününden 2 gun sonra tekrar istiyo doktor senden istemedi mi
Yarin guzel haberler alırız inşallah kat kat artmıştır değerinHayir canim pazartesi ver dedi araya 23 nisan hafta sonu falan girdi ya ondan herhalde
Amin canim insAllah valla icim icimi yedi carsambadan beriYarin guzel haberler alırız inşallah kat kat artmıştır değerin
Dayandın vallaAmin canim insAllah valla icim icimi yedi carsambadan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?