- 6 Aralık 2017
- 6.408
- 6.551
- 198
evet canımYaa doğum günün mü bugün
Canım yeni yaşın sağlık mutluluk huzur yuvanıza boy boy minnoslar getirsinevet canım
Alırsın İnşAllah hayırlısı ise canıminşallah kuzum bakalım doğum günümde güzel haberi alabilecekmiyim
Nice sağlıklı yıllara olsun canım yeni hayat eklensin hepimize yeni bebişlerimiz olsunevet canım
Canım her doktorun tedevi şekli her hastanın tedavisi de farklı normal serum değil beyaz renkte yumurtalklar yumurta için vitamin vs gibi düşün içeriniği tam bilmiyorum öğrenince yazarımInsallh cnm benim bugün 1 de transferim sana öncesinde neden serum verdilerki
Bunlar güzel şeylerInsallah canm tskler heycan basti beni
Hadi gözümüz Aydın kuzumKızlar kontrolüm güzel geçti kalınlıkta gayet güzel simdilik cuma son kez görmek istedi o zaman karar vericek cok şükür hersey yolunda
Cok şükür canım sağolHadi gözümüz Aydın kuzum
kuzum gözün aydın öncelikle, benim kontrolümde güzel geçti ama doktorum rahim kalınlığı yeterli değil henüz dedi, cum agünü tekrar göreyim dedi, bir de bant yapıştırdılar bir tane rahim tabakasının kalınlaşmasına yardımcı olacakmış.
amin canım benim çok teşekkür ederim bebiş haberleriyşe dolu bir topic olsun burası :)Nice sağlıklı yıllara olsun canım yeni hayat eklensin hepimize yeni bebişlerimiz olsun
ahh canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu yıl hepimize minnoşlarımızı getirsin inşAllahCanım yeni yaşın sağlık mutluluk huzur yuvanıza boy boy minnoslar getirsin
Sevdiklerin ve ailenle nice huzurlu yıllara inşallah
Benimde cuma kontrol var hayırlısı bakalimkuzum gözün aydın öncelikle, benim kontrolümde güzel geçti ama doktorum rahim kalınlığı yeterli değil henüz dedi, cum agünü tekrar göreyim dedi, bir de bant yapıştırdılar bir tane rahim tabakasının kalınlaşmasına yardımcı olacakmış.
6 milim civarındaymış şuanda canım en az 8 milim olması lazımmış transfer için, seninki kaç milimmişBenimde cuma kontrol var hayırlısı bakalim
Evet bant duymustum sifa olsun iyi gelir cnm
Bugun ölçü kac geldi söyledi mi doktor
Ya şimdiden heyecan bastıamin canım benim çok teşekkür ederim bebiş haberleriyşe dolu bir topic olsun burası :)
Olsun kuzum cuma günü kalınlaşır bant yapıstrıyorlar duyuyorum görüyorum fayda eder merak etmekuzum gözün aydın öncelikle, benim kontrolümde güzel geçti ama doktorum rahim kalınlığı yeterli değil henüz dedi, cum agünü tekrar göreyim dedi, bir de bant yapıştırdılar bir tane rahim tabakasının kalınlaşmasına yardımcı olacakmış.
Bugün kaçıncı günün?6 milim civarındaymış şuanda canım en az 8 milim olması lazımmış transfer için, seninki kaç milimmiş
bugün 10. gün canımBugün kaçıncı günün?
Bant çok etkili cumaya kadar kalınlaşır güzelce
Benim bugün 8di
önümüzdeki cuma transfer yaparız büyük ihtimalle dedi doktorum anı bakalım bu cuma kontrole gidince ne diyecekOlsun kuzum cuma günü kalınlaşır bant yapıstrıyorlar duyuyorum görüyorum fayda eder merak etme
ay valla sorma ya o değilde transferden sonra 10 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum şimdi kara kara nasıl dayanıcam 10 günYa şimdiden heyecan bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?