Gününde gayet iyi cnm cumaya hayirli haberler alalım insallahbugün 10. gün canım
amin canım inşAllah senin kaçıncı gün bugünGününde gayet iyi cnm cumaya hayirli haberler alalım insallah
15.gün cnm bugünamin canım inşAllah senin kaçıncı gün bugün
hakkımızda hayırlısı canım bakalım cuma günü ne diyecek doktorlarımız15.gün cnm bugün
Aynen canim hayırlısıyla sonu güzel olsun kontrol günlerimizde ayni gidiyorhakkımızda hayırlısı canım bakalım cuma günü ne diyecek doktorlarımız
tranferimizde aynı gün olurmuş birdeAynen canim hayırlısıyla sonu güzel olsun kontrol günlerimizde ayni gidiyor
Olur mu olurtranferimizde aynı gün olurmuş birde
ay ne güzel olur vallahiOlur mu olur
Sonrasi 10 günü beraber bekleriz artık
Ben dayanıyorum bak bugün 2. Gün bttiay valla sorma ya o değilde transferden sonra 10 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum şimdi kara kara nasıl dayanıcam 10 gün
Transfer diyecek İnşAllah inanıyorumönümüzdeki cuma transfer yaparız büyük ihtimalle dedi doktorum anı bakalım bu cuma kontrole gidince ne diyecek
Evde test yapican mi düşünüyormusunBen dayanıyorum bak bugün 2. Gün btti
Düşünüyorum ama bilmiyorum yaparmıyım 12 nisan test günüm ne zaman yapsam acabaEvde test yapican mi düşünüyormusun
Ben sayılıyor diye biliyorum yaTransfer gününü sayma 6. Yada 7. Gün yap çıkar muhakkak
Bende sayılmıyor diye biliyorum belki ben yanlış biliyorumdurBen sayılıyor diye biliyorum ya
Baktım da evet sayılmıyor diyorlar canım ya tüh yani neyse yarın 2. Günüm olsunBende sayılmıyor diye biliyorum belki ben yanlış biliyorumdur
Ay inşAllah canım valla hem korku hem heyecan bir arada yine vakit yaklaştıkça korku sarıyoTransfer diyecek İnşAllah inanıyorum
bende diğer ikisinde dayandım bundada bir şekilde dayancam ama bu sefer olumlu olacak gibi bir his var içimde pozitifi görceğimi düşündüğüm için biraz zor geçecek gibiBen dayanıyorum bak bugün 2. Gün btti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?