O ne işe yarıyor o ?Kaç gün kullanacaksın prografi bisey dedimi
Benim doktorumda transfer sonrası veriyor prograf günde 2 tane
Vücut bebegi kabul etsin diye cnmO ne işe yarıyor o ?
Benmde günde 2 tane sabah akşam canım pozitif olana kadar kullan dedi eğer negatif se bırakcm zaten
Anladım kuzum çok teşekkür ederimVücut bebegi kabul etsin diye cnm
Mikrop zannedip atmasin diye bi nevi bağışıklık baskılayıcı ilk transferimde bende kullandım.
Yarın inşallah canım dua et banadaAnladım kuzum çok teşekkür ederim
Senn kontrl ne zaman dı
Ediyorum Canm haber ver mutlaka kaçta gideceksinYarın inşallah canım dua et banada
Günaydınn cnm 12,30 randevumEdiyorum Canm haber ver mutlaka kaçta gideceksin
evet canım öğlen gidicem bakalım transfer günü belli olacak mı? çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinYarin seninde kontrol var güzel hayırlı haberlerle gel canim
inşAllah evladın sana sıkı sıkı tutunur hayırlı sağlıklı bir evlat olur canım Rabbim evladına kavuşmayı nasip etsinSlm kizlar benimde bugün transferim benim icinde dua edin olurmu
Benimde öğlende inşallah transfer günümüz belli olur hakkımızda hayırlısı olsun güzel hayırlı haberler alalımevet canım öğlen gidicem bakalım transfer günü belli olacak mı? çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinSlm kizlar benimde bugün transferim benim icinde dua edin olurmu
Amin canım inşAllah bekliyorum güzel haberlerini :)Benimde öğlende inşallah transfer günümüz belli olur hakkımızda hayırlısı olsun güzel hayırlı haberler alalım❤
Merhaba cnam hadi bakalım güzel geçsin sennde İnşAllah bende dün oldum eve gelince detayları alalımSlm kizlar benimde bugün transferim benim icinde dua edin olurmu
Benimde öğlende inşallah transfer günümüz belli olur hakkımızda hayırlısı olsun güzel hayırlı haberler alalım❤
Gelince hemen yazGünaydınn cnm 12,30 randevum
Bekliyoruz canım sonuçları hayırlısı ile güzel haberleri al gelevet canım öğlen gidicem bakalım transfer günü belli olacak mı? çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
inşallah kuzum bakalım doğum günümde güzel haberi alabilecekmiyimBekliyoruz canım sonuçları hayırlısı ile güzel haberleri al gel
Cok tsklr canim güzel dileklerin icin amininşAllah evladın sana sıkı sıkı tutunur hayırlı sağlıklı bir evlat olur canım Rabbim evladına kavuşmayı nasip etsin
Insallh cnm benim bugün 1 de transferim sana öncesinde neden serum verdilerkiMerhaba cnam hadi bakalım güzel geçsin sennde İnşAllah bende dün oldum eve gelince detayları alalım
Insallah canm tskler heycan basti beniMerhaba cnam hadi bakalım güzel geçsin sennde İnşAllah bende dün oldum eve gelince detayları alalım
Yaa doğum günün mü bugüninşallah kuzum bakalım doğum günümde güzel haberi alabilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?