Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Ay iyi dusunuyom benimle bebisim canim bana sukadar hucreli vesaire hic bisi demedi konya novafertilde yaptirdim 8 yumurya toplandi 3 olgun tumurtam varmis 2 si dollenmis cok iyi kaliteli gelişimleride gayet iyi dedi 2 taneside koyulacakti ama biri bozuldu transfer esnasinda digeri cok iyi bunu koyuyom dedi doktorum ode benomle cok sukir isallah sali gunu daha detayli bilgi veririm sizee

2 gün sonra aynı saatte ve aynı yaptırdığın yerde testi tekrarla inşallah güzel artışın olur hayırlı olsun canım

merhaba sperm dna hasarı düştükten sonra sonuç aldınız mı

Progeston kullanırken idrarda yağlı gibi görüntü ve koku oluyormu

Canim ben lekelenme falan hic girmedim 9 gune kadar kaein kasik agrisi vardi 9 gun adet sancisi gibi agrin oldu 1 gun onceside aksam hicbir belirtim yok die evde hungur hungur aglamis biriyim esimde sen iyoce karalar Bağlıcan yarin test yaptircaz dedi moralimi yuksek tutmaya cakisti acikcasi 9 gun kan degerim 35.06 dusuktu biraz buseferde taaki dune kadar degerim artmismidir bebegim benimlemidir die dusunutosun cok sukur dunde 3 katı artmis 126.09 oldu degerim simdi cuma yi bekkiom dahada armismi die gebelik testi yaptim 2tane 2sindede sikik ikinci cizgi cikti cok sukur pazar gunu bi acilde kan ver derim yada bekkicem sali diosan sen bilirsin tatlim

Çok sağol inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

Adet olacakmış gibi duruyorum belim ağrıyor acaba bunu neye yormalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…