Benim 4.denemem 3 negatif varBanada 2 embriyo transfer edildi bu ikinci denemem.. 5. Gün embriyosu..
Test tarihim 8 temmuz..
Hayırlısı olsun hakkımızda bekleyip göreceğiz bakalım...
Bende ara ara adet sancısı oluyor..
Bel ağrısı ve bacaklarım çekiliyor..
Bide çok çabuk yoruluyorum...
Ben de 9temmuz u bekliyorum :)Isallah kicagina almayi allah nasip eder banada iki transfer olacakti fakat son dk kada biri bozulduu 9 tehmuzu iole cekiorumm yaaa
Hayırlı olsun ilaçlar baş ağrısı yapıyır endişelenme benimde oldu regl ağrısı gibi ağrılarım oldu kasık ve karında yani aslında bu ağrılar her iki durumdada oluyormuş çünki tam regl dönemi bende çok stresli atlattım o dönemi şimdi iyiyşz çok şükür sende rahat olmaya çalış şansın bol olsunMerhaba kızlar,transferimin bugün 8. Günü.Dün başlayan baş ağrım hala devam ediyor.Normal periyodumda da regl olmadan 2-3 gün önce baş ağrılarım başlar.Bu nedenle ümitlerim azaldı açıkçası, sanırım regl olacağım.Benim gibi olup, pozitif sonuç olan arkadaşlar var mı?
Teşekkür ederim inşallah hepimiz pozitifi görürüzziyi şanslar
Benimde sabah regl agrısı gibi agrım vardı , karnım agrıyordu çok.. Geceleri cok rahat uyuyamıyorum çok dönüyorum yatakta, sabaha karşı agrıyla uyandım..Hayır olsun inşallah diye dua ediyorum..Hayırlı olsun ilaçlar baş ağrısı yapıyır endişelenme benimde oldu regl ağrısı gibi ağrılarım oldu kasık ve karında yani aslında bu ağrılar her iki durumdada oluyormuş çünki tam regl dönemi bende çok stresli atlattım o dönemi şimdi iyiyşz çok şükür sende rahat olmaya çalış şansın bol olsun
Merhaba cevabın için teşekkür ederim.Söylediğin gibi ilaçlar ilk etapta çok baş ağrısı yapıyor ama alıştıktan sonra devam etmiyor.Benim yukarıda söylediğim regl günüm yaklaştığında başlayan baş ağrısı idi.Çünkü benim her zaman regl olmadan 2-3 gün önce başım ağrır.O günde endişe etmiştim.Endişemlerimde haklı çıktım.Transferin 8. Günüydü kan verdim ve <1.20 sonucunu aldım.Doktorum ilaçları bırakmamı söyledi.Böylelikle 2. Tüp bebek denemem de negatifle sonuçlandı.Şimdilik bu sürece bir nokta koydum.Devam eden tüm arkadaşlar için bol şans diliyorum.Sevgiler.Hayırlı olsun ilaçlar baş ağrısı yapıyır endişelenme benimde oldu regl ağrısı gibi ağrılarım oldu kasık ve karında yani aslında bu ağrılar her iki durumdada oluyormuş çünki tam regl dönemi bende çok stresli atlattım o dönemi şimdi iyiyşz çok şükür sende rahat olmaya çalış şansın bol olsun
Üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim hayırlısı olsun diyebiliyor insan sadece...ne kadar anlamı olur bilmiyorum ama ben 39 yaşındayım bu yaşıma kadar yaşadığım tüm sıkıntılarda olmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır dedim arkama dönüp bakmadım üzüntülerimiz elbet bizim yok sayamayız onlarıda sonuna kadar yaşayacağız ancak umut etmekten ve yoluma devam etmekden asla vazgeçmedim .umut herzaman var yoksa yaşayamayız. Sen de herzaman umuduna sarıl.unutma kadınız biz güçlüyüzMerhaba cevabın için teşekkür ederim.Söylediğin gibi ilaçlar ilk etapta çok baş ağrısı yapıyor ama alıştıktan sonra devam etmiyor.Benim yukarıda söylediğim regl günüm yaklaştığında başlayan baş ağrısı idi.Çünkü benim her zaman regl olmadan 2-3 gün önce başım ağrır.O günde endişe etmiştim.Endişemlerimde haklı çıktım.Transferin 8. Günüydü kan verdim ve <1.20 sonucunu aldım.Doktorum ilaçları bırakmamı söyledi.Böylelikle 2. Tüp bebek denemem de negatifle sonuçlandı.Şimdilik bu sürece bir nokta koydum.Devam eden tüm arkadaşlar için bol şans diliyorum.Sevgiler.
Sizi cok iyi anliyorum benimdeMerhaba cevabın için teşekkür ederim.Söylediğin gibi ilaçlar ilk etapta çok baş ağrısı yapıyor ama alıştıktan sonra devam etmiyor.Benim yukarıda söylediğim regl günüm yaklaştığında başlayan baş ağrısı idi.Çünkü benim her zaman regl olmadan 2-3 gün önce başım ağrır.O günde endişe etmiştim.Endişemlerimde haklı çıktım.Transferin 8. Günüydü kan verdim ve <1.20 sonucunu aldım.Doktorum ilaçları bırakmamı söyledi.Böylelikle 2. Tüp bebek denemem de negatifle sonuçlandı.Şimdilik bu sürece bir nokta koydum.Devam eden tüm arkadaşlar için bol şans diliyorum.Sevgiler.
Teşekkür ederim destekleriniz için.Yaşım 33.Amh değerim 0.94,eşimin sperm sayısı çok iyi fakat morfoloji %1.Biz bir sene dolmadan tüp bebek yapmaya kararı verdik başka bir hastalığım çıktığı için bir an önce hamile kalmam gerekiyordu.2 ay içinde iki deneme yaptık.Kısmet değilmiş.Doktorların özellikle ve ciddiyetle söyledikleri bir sorunumuz yok.Doğal kürleri denemeyi düşünüyorum.Bu konuda bilginiz varsa faydalanmak isterim.Teşekkür ederim.Sizi cok iyi anliyorum benimde
3 negatifim var umutla bekliyorsun hayaller kuruyorsun sonuç en başa dönmek uzulmemek elde değil neler çektiğimizi yasadigimizi sadece biz biliyoruz
ama umudunu kaybetme asla
Yaşını bilmiyorum ama tüp bebek olabilme imkanin var iken sonuna kadar devam et birakma annelik herşeye değer
Yaşınız küçükmüş amh degeriniz düşükTeşekkür ederim destekleriniz için.Yaşım 33.Amh değerim 0.94,eşimin sperm sayısı çok iyi fakat morfoloji %1.Biz bir sene dolmadan tüp bebek yapmaya kararı verdik başka bir hastalığım çıktığı için bir an önce hamile kalmam gerekiyordu.2 ay içinde iki deneme yaptık.Kısmet değilmiş.Doktorların özellikle ve ciddiyetle söyledikleri bir sorunumuz yok.Doğal kürleri denemeyi düşünüyorum.Bu konuda bilginiz varsa faydalanmak isterim.Teşekkür ederim.
Doktorum başarısı çok yüksek ve Ankara’da tanınmış bir doktor,başa dönsem belki müdahale edeceğim yerler olabilirdi ama neticede kısmet değilmiş.Uzun protokelle 13 yumurtam olmuştu değerine göre yumurta sayın çok iyi demişti.Belki o yüzden uygulamadı ekstra bir tedavi bilemiyorum.Biz de İncir ve keçiboynuzu deneyeceğiz ne kaybederiz diye düşündük.Sonrası için hazır hissettiğimde belki yeniden deneriz.Yaşınız küçükmüş amh degeriniz düşük
2 ay icinde nasil iki transfer oldun doktorunuzu cok iyi secmelisiniz benim doktorum amh değeri düşük olanlara 4 veya 6 ay ilac tedavisi uyguluyor
bizimde onemli bir sorun yok doktorlar hep doğal yollarla olbilirsin dedi yillarca dogal kür kullandik eşimle ama olmadimi olmuyor
benim yumurtaliklarim cok fazla onun için kullandim kür yumuryalik az olan için pek bilgim yok maalesef sadece incir kurunu duymuştum
Yarın tekrar yapsam değişiklik olur muKızlar bugün transferden sonra 10.gündü doktorum test yapmamı söyledi yaptım negatif çıktı 0.2 yükselme ihtimali var mı bu durumu yaşayan sonra yükselen
Olmaz diye birşey yok tabi ki geç döllenme olabilir doktoruna haber verseydin o ne diyor? Ona göre hareket ederdinKızlar bugün transferden sonra 10.gündü doktorum test yapmamı söyledi yaptım negatif çıktı 0.2 yükselme ihtimali var mı bu durumu yaşayan sonra yükselen
10.gün test gününündü artık olmaz diyor ilaçlarımı kesti adet olmayı bekliyorum içimde bir umut belki olur diyeOlmaz diye birşey yok tabi ki geç döllenme olabilir doktoruna haber verseydin o ne diyor? Ona göre hareket ederdin
Anladım canım10.gün test gününündü artık olmaz diyor ilaçlarımı kesti adet olmayı bekliyorum içimde bir umut belki olur diye
İnşallah hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına alırsın rabbim tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinAnladım canımbenimde ilk denemem olumsuz olmuştu bu tedavide başarı şansı %100 değil bunu bilip aslında psikolojimizi ona göre hazırlamak gerekiyor.Bu yüzden hemen 2.denemeye başladım ve şuan pozitif umarım tez zamanda kavuşursun güçlü ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?