Hayırlı olsun bu tedavi sürecinde sorularımız hiç bitmiyor ne yazık kiMerhaba kızlar. Dün 3. Gün embriyosu transferim oldu. 2 embriyo 10 hücreliler ama 1. Kalite değil sanırım. Fragmantasyon başlangıcı varmış sanırım ama embriyolog 1. Kaliteli yakın dedi. Umutlanmalımıyım bilmiyorum. Önceki denememde 3. Gün 8 hücreli 2. Kalite tutmuştu gerçi en iyi örnek kendimim ama yinede endişeleniyorum.
Bence acele etme ben 9 gün evde öğrendim bekledim beklemesem hcg düşük cikcakti ve stres olacaktim beklemesi zor ama sabret derim hakkında hayırlısı olsunSlm kizlar dayanamayip kan vericem bugun 9 gun ve cok heycanliyim karin agrim ve adet olacakmisim gibi sancim var kasiklarimda cok agriyor aslinda bikmiorum hakkimda hayirlisi isallah benim gibi durumda olupta pozitifgoren varmiki acabaaa ay cok gerginim yaaisallah guzEl sonuc alirim askinda 9 tehmuz 12 gunum ama dayanamiom artik
Tüp bebek olupta kullanmayan varmı :) yaparlarken yavaş yapsınlar yan etkisi yok ama biraz bende ertesi gün ağrı oldu okadarProgestan iğne kullandınız mıetkileri varmı yan etki falan
Ya ben ilk transferde kullanmamıştım bu sefer verdi kaçınılmaz galibaTüp bebek olupta kullanmayan varmı :) yaparlarken yavaş yapsınlar yan etkisi yok ama biraz bende ertesi gün ağrı oldu okadar
Lekeleme herkezde olmaz bende olmadı hiç bir belirti yoktu ağlama stres olmamaya çalış iyi düşün stres yaparsan tutunmaz kötü düşünme ki iyi olsunBikmiorum sacma sapan hic bir belirti yik dieagkiorum edimde verelim kan en axindan aglayip durma dio lekrlenme falanda gelmedi hic
Belirtilere hiç aldanma belli olmuyor onlardan inşallah pozitif olur sonucun.Sabredemiyoruz işte gününü beklemek lazım ama insan dayanamıyor bende 8.gün kanda yapmıştım,güzel haberlerle gel inşallahSlm kizlar dayanamayip kan vericem bugun 9 gun ve cok heycanliyim karin agrim ve adet olacakmisim gibi sancim var kasiklarimda cok agriyor aslinda bikmiorum hakkimda hayirlisi isallah benim gibi durumda olupta pozitifgoren varmiki acabaaa ay cok gerginim yaaisallah guzEl sonuc alirim askinda 9 tehmuz 12 gunum ama dayanamiom artik
Hayırlısı olsun canımWerdim geldim 2 saat dedi bakalim yacam olumlu olumsuz canimv
Hayırli olsun Iki gün sonra tekrar kan ver iki katı artar bu değer erken verdiğin halde bence güzel şimdi daha çok dikkat et kendine canımKizlar sonucumu aldim 35.08 cikti iyimi kotumu anlayamadim doktorumada ulasamiyorumm
Işte bu yüzden gününden önce yaptırmayın diyorum moralini bozma ilaçlara aynen devam et gününü bekle inşallah artıcak degerinDoktor deger cok dusuk demis olumsuzmu ki acabaa ama 9 gun yaptirdim bilmiorumm yaa
Biz transfer olalı bir ayı devirdik 7+2yiz sakin ol sen değerin artacak insallahAma gebelik var artmasini bekleyin demis canim senin kacinci gunun bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?