Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Hayırlı olsun bu tedavi sürecinde sorularımız hiç bitmiyor ne yazık ki2.gün embriyosu tutanlar ,orta kalite tutanlar neler neler oluyor zamanından önce öğrenemiyoruz maalesef inşallah pozitif olur sen moralini yüksek tut

Progestan iğne kullandınız mı etkileri varmı yan etki falan

Slm kizlar dayanamayip kan vericem bugun 9 gun ve cok heycanliyim karin agrim ve adet olacakmisim gibi sancim var kasiklarimda cok agriyor aslinda bikmiorum hakkimda hayirlisi isallah benim gibi durumda olupta pozitifgoren varmiki acabaaa ay cok gerginim yaaisallah guzEl sonuc alirim askinda 9 tehmuz 12 gunum ama dayanamiom artik

Bence acele etme ben 9 gün evde öğrendim bekledim beklemesem hcg düşük cikcakti ve stres olacaktim beklemesi zor ama sabret derim hakkında hayırlısı olsun

Bikmiorum sacma sapan hic bir belirti yik dieagkiorum edimde verelim kan en axindan aglayip durma dio lekrlenme falanda gelmedi hic

Bikmiorum sacma sapan hic bir belirti yik dieagkiorum edimde verelim kan en axindan aglayip durma dio lekrlenme falanda gelmedi hic
Lekeleme herkezde olmaz bende olmadı hiç bir belirti yoktu ağlama stres olmamaya çalış iyi düşün stres yaparsan tutunmaz kötü düşünme ki iyi olsun

Belirtilere hiç aldanma belli olmuyor onlardan inşallah pozitif olur sonucun.Sabredemiyoruz işte gününü beklemek lazım ama insan dayanamıyor bende 8.gün kanda yapmıştım,güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…