- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 23
- 39
6. Gün tek embriyoDaha cok yeni canim bikac gundaha sabrett
Göğüs uçlarım rengi koyulaşmış damarlar çok net bir şekilde belirginleşmişDaha cok yeni canim bikac gundaha sabrett
Allah razı olsun inşallah hislerin doğru çıkar çok teşekkürlerCanim isallah sen 9 gune kadar sabret 3 gun daha kan ver derim icimden bises hamissin dio sende
Dus ta sızlamada oluyormuGöğüs uçlarım rengi koyulaşmış damarlar çok net bir şekilde belirginleşmiş
Teşekkürler canım ben erken test yapmayacam zaten beklemekten yanayım canım senin de mi göğüs uçların ve damarlar belirginDus ta sızlamada oluyormucanım erken kan testi yapmayın diyorum ben herkese değer biraz düşük çıkabiliyor moralinizi bozuluyor sonra ben 9 gün evde öğrendim aynı belirtiler 12 günü bekledim sen pozitif ol bekle derim kan testi için Allah ımin izniyle güzel olcak hersey
Çok belirgindi çok sızlıyordu canım belirti arama sen pozitif olTeşekkürler canım ben erken test yapmayacam zaten beklemekten yanayım canım senin de mi göğüs uçların ve damarlar belirgin
İnşallah benim de pozitif olur sen 9. Günde mı öğrendinÇok belirgindi çok sızlıyordu canım belirti arama sen pozitif ol
9 gün öğrendim canımİnşallah benim de pozitif olur sen 9. Günde mı öğrendin
İnşallah dediğin gibi olur da ben hamile kalsam teşekkürler cevap verdiğin için9 gün öğrendim canım
Korkma canm ondan bisey olmaz bebisin sana tutunacaksa her durumda tutunur merak etme.KizlAr merhabalr benmde 20 temmuz test gunum ptesi transfer oldum.2.deneme bu sefer dondurulmus.kasik batmasi bacak agrisi oluyordu az oncr cay icerken cay dokuldu ustume cokta ani bir kalkis yapmadim ama sanki tedrgn oldum agrimiyo artik gbi geliyocok sacma aslinda ama insan hersey dusunuyo istebisey olurmu olmazmi diye.halbuki ilkinde hasta gbi yattim 10.gune kadar ama tutmadi bunda yapmicam bole dedim ev icinde geziniyorum is yapmiyorum ama oturuyorum falan arkadaslarim geliyor gdyor.ailelerin haber i yok can sikintisi var el isi yapiyorum oturdgm yerden kisaca kendimi yormuyorum da cay olayi canimi sikti
Canm cok sagol insallah tuttunur sizin okdum pozitifti galibaKorkma canm ondan bisey olmaz bebisin sana tutunacaksa her durumda tutunur merak etme.
Yok kuzum karistirdin ben daha transfer olmadm ama yakındir olmam.Canm cok sagol insallah tuttunur sizin okdum pozitifti galiba
Evet canm ilk denemem.Baya okudum herhalde ondankaristi.ilk denemenmi acaba Allahim yuzunu yuzumuzu guldursun hepimizin zorlu yollardan geciyoruz yas 26 ilkini 3 yil once denedik ancak kendime gekdim 2.icin inanrmisin.Allah yardimcimiz olsun tutar insallah ama tutmazsa da rabbimden gelen basim ustune gucum.yettgmce savasmaya devam.siz nerde tedavi oluyosunz ben bursa jinemed
Bunlari stres yapmayin kendinize mutlaka hepimizin unutup yaptigimiz hatalar oluyor sonra ben neyaptim diyorsun pisman oluyorsunKizlAr merhabalr benmde 20 temmuz test gunum ptesi transfer oldum.2.deneme bu sefer dondurulmus.kasik batmasi bacak agrisi oluyordu az oncr cay icerken cay dokuldu ustume cokta ani bir kalkis yapmadim ama sanki tedrgn oldum agrimiyo artik gbi geliyocok sacma aslinda ama insan hersey dusunuyo istebisey olurmu olmazmi diye.halbuki ilkinde hasta gbi yattim 10.gune kadar ama tutmadi bunda yapmicam bole dedim ev icinde geziniyorum is yapmiyorum ama oturuyorum falan arkadaslarim geliyor gdyor.ailelerin haber i yok can sikintisi var el isi yapiyorum oturdgm yerden kisaca kendimi yormuyorum da cay olayi canimi sikti
Bende ilk tup bebegi jinemed murat beyde yatırmıştım kizim oldu çok şükürBaya okudum herhalde ondankaristi.ilk denemenmi acaba Allahim yuzunu yuzumuzu guldursun hepimizin zorlu yollardan geciyoruz yas 26 ilkini 3 yil once denedik ancak kendime gekdim 2.icin inanrmisin.Allah yardimcimiz olsun tutar insallah ama tutmazsa da rabbimden gelen basim ustune gucum.yettgmce savasmaya devam.siz nerde tedavi oluyosunz ben bursa jinemed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?