Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Aynı yanma bugün bende oldu sebebini bilmiyorum iğnedendir büyük ihtimalle

Arkadaşlar ya genelde kabız olunur ama ben afedersiniz ishal oldum Uzun süre devam edermi başına gelen varmı

Canim benim hic kanamam olmadi olmamasi daha iyimis aslinda 2 bucuk haftakik hamisim bir hafta sonra keseye bakilacakk
Benimde 2. Gün emriyosu transfer edildi 6.güne girdim hiç belirti yok daha erken ama üzülüyorum. Sende belirti oldumu olduysa ne gibi belirtiler oldu

Son denememiz de embriyolar donduruldu eylül - ekim gibi transfer olacak büyük ihtimalle rahim kalınlığı ve vücudun dinlenmesi için yani beklemedeyiz. İlk denememiz 2018 Şubat ta oldu ancak çok aceleye geldi o zamanlar dna hasarı nedir bilmiyorduk ve hiç bir ön araştırma olmadan kötü sperm kalitesiyle transfer yaptılar olmadı. O zamanlar sperm sayısı ml de 2 milyon toplam da 3-4 milyon, hareketlilik %5, morfoloji %0 dı. Sonra sperm dna hasarıni kesfettik gittik kaan aydos a. Ros yüksek çıktı ve sperm dna hasarı % 90 çıktı. İlaç verdi düşerse normal olur dedi 6 ay ilaç kullanıldı önce %12 ye sonra %7 ye düştü normal yolla olmadı. Hadi dedik normal olmuyo madem dedi tüp yaparsanız bu kadar düşük ve güzel dna hasarıyla tutabilir dedi bu sefer de yeni bir yerde tüp denedik ama yine tutmadı. Bu 2. denemede sperm dna hasarı % 7, sayı ml de 2 toplam da 4 milyon, hareketlilik % 40 ve morfoloji kötü şeklindeydi. Baktık böyle de olmuyor yeni bir yer daha bulduk. 2019 nisan ortasında dr a gittik doktor karı koca bize 2 ay boyunca sperm ve yumurta kalitesini arttırıcı ilaç ve doğal besin takviyeleri(arı ürünleri) verdi, rahime çizik attı, Opu öncesi intralipid serum tedavisi uyguladı sonra Opu yaptı 10 yumurta toplandı 8 i doluydu bu 8 taneden 6 sı döllendi 4 ü 3. gün de donduruldu diğer 2 si 5. güne gitmemiş. Bu dondurulmuş 4 embriyonun biri 8 ikisi 7 biri 6 hücreli yani kaliteli ve orta kaliteli gebelik potansiyeli olanlarmis. Rahim kalınlığı istenilen ölçüde olmadığı ve stres faktörünü azaltmak için dondurup eylül ekim de 2 tanesini transfer edecek ve transfer öncesi yine intralipid serum tedavisi uygulayacak. Son opuda sperm sayısı toplamda 6 milyon, hareketlilik toplamda %70 ve morfoloji %1 di, tabi artik sperm dna hasarı falan baktirmadim. Bu doktorada sperm dna hasarı ile ilgili bilgi verdik onun dediği de tek başına sperm dna hasarının düşük olması anlamsız sadece buna bakarak çocuk olur demek saçmalikti.

Canım kişiden kişiye değişiyor herhalde bende yapmadı olumsuz bir etki 1-2 güne geçer inşallah bu arada umarım güzel sonuçlar alırsın, bende 13 haziranda oldum transferimi 23 Haziran test günüm
Selamlar transfer olmadan 5 gün önce progestan iğneye başladım bugün transfer oldu ilk vurulduğum iğne (50mg tek doz progestan) ateşlenme haric aynı şekilde bana da kızarıklık kalçamda şişlik ve inanılmaz ağrı yaptı doktoruma gidip söylediğimde göbekten vurulan farklı marka iğne verdi (prolux günde 2 defa 25mglık) ama sonradan başka hemşire arkadaşlarıma sorduğumda bu durumu ve şişliği gösterdiğimde iğne yağlı olduğu için vurulma şekli yanlış vurulduğunu ve cilt altında tüm ilacın kaldığını bu yüzden ağrı yaptığını normalde bu kadar yapmadığını söylediler şimdilik bende göbekten vurmaya devam ediyorum

Kızlar doktor bana progestan vermedi
Prolutex diye bi iğne kullanıyorum ben
Gecelik testine kadar devammış aşırı da pahalı içinden 7 tane çıkıyor 3 günde 160 ödüyorum herkesin böyle mi ya merak ettim transferim hafta içi inş

Benim transferimin 8. Günü dün baya bir akıntı oldu. Sizde bu şekilde olan var mı? Okuduğum kadarıyla akıntı olumluya yorumlanıyor

Benim transferimin 8. Günü dün baya bir akıntı oldu. Sizde bu şekilde olan var mı? Okuduğum kadarıyla akıntı olumluya yorumlanıyor
Mrb oncelikle canim evet saydam su gibi akintin varsa olumluya yor benim ole olmustu cunku az kalmiss isallah hayirli sonuçlar alirsin isllah oncelik kan oluyo daha sonra keseyi gorme yelesi daha sinra kalp atisi derken bir bakmissin bulantilarin oluyoo

Yok canim herkesin ole oldunu dusunmuyorum kisiden kisiye degisiyo ilaçlar sonuclarina gore veriolar bence ben oskabar gunde bir sabah aksam jel kullaniom birde porogestan igne gunde bitane yapilio coraspin gunde bitane ve 9+3 oldum halada devam ediorum ilaclar evet pahali ama bi ilac deposuyla gorusseniz daha uyguna alma imkanin olur benim esim ecza deposunda oldu icin ilac yonunden problem olmuyo

Inşallah öyledir
inşallah öyledir. Bu 2. Denemem diğerinde akıntım olmamıştı cidden. Ama dün de çok kötü ishal oldum bağlantılı mi bilmiyrm

Aslında daha çok beyaz gibi saydam değil

Sen olumlu dusun beyazdan saydams dinusur oo benim su gibi oluyodu bian altima kacirdim saniyodum yaa o dere bazen kanamam mi oldu die tedirgin oluyodum buarada ben 9 gun test yaptim aslinde kan versen belli olur biliomusunn
6. Gün verdim olumsuz cıktı sımdı gununu beklyrm artık korktum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…