- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 23
- 39
Canim benim hic kanamam olmadi olmamasi daha iyimis aslinda 2 bucuk haftakik hamisim bir hafta sonra keseye bakilacakkMerhaba canım sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip olsun. yerleşme kanaman oldumu peki hiç transferden sonra
Aynı yanma bugün bende oldu sebebini bilmiyorum iğnedendir büyük ihtimalleBenim de testimi yapmama 2 gün kaldı. Bende de su gibi akıntı oluyo. İnşallah dediğiniz gibidir. İyice endişelenmeye başladım. Bir de biraz önce göbek deliğimin etrafında kısa süreli bi yanma hissettim hiç böyle olan var mı?
Kızlar dün yani 10. Günümde dayanamadım kan verdim. 113.4 çıktı. Şükürler olsun pozitifi gördüm. Yarın bi daha kan vericem. İnşallah yükselmiştir
Teşekkür ederim inşallahGözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah bebektendirAynı yanma bugün bende oldu sebebini bilmiyorum iğnedendir büyük ihtimalle
Benimde 2. Gün emriyosu transfer edildi 6.güne girdim hiç belirti yok daha erken ama üzülüyorum. Sende belirti oldumu olduysa ne gibi belirtiler olduCanim benim hic kanamam olmadi olmamasi daha iyimis aslinda 2 bucuk haftakik hamisim bir hafta sonra keseye bakilacakk
Canım kişiden kişiye değişiyor herhalde bende yapmadı olumsuz bir etki 1-2 güne geçer inşallah bu arada umarım güzel sonuçlar alırsın, bende 13 haziranda oldum transferimi 23 Haziran test günüm
Selamlar transfer olmadan 5 gün önce progestan iğneye başladım bugün transfer oldu ilk vurulduğum iğne (50mg tek doz progestan) ateşlenme haric aynı şekilde bana da kızarıklık kalçamda şişlik ve inanılmaz ağrı yaptı doktoruma gidip söylediğimde göbekten vurulan farklı marka iğne verdi (prolux günde 2 defa 25mglık) ama sonradan başka hemşire arkadaşlarıma sorduğumda bu durumu ve şişliği gösterdiğimde iğne yağlı olduğu için vurulma şekli yanlış vurulduğunu ve cilt altında tüm ilacın kaldığını bu yüzden ağrı yaptığını normalde bu kadar yapmadığını söylediler şimdilik bende göbekten vurmaya devam ediyorumKızlar merhaba. Dün sabah transferim olduTransfer sonrası vurulan progestan iğne akşama doğru inanılmaz ağrı yapmaya başladı ve ateşlendim. Doktorum ılık duş ve parol alıp buz koymamı istedi. Gece ateşim düştü fakat bugün kalçamdaki ağrı felaket oturamıyorum kalkamıyorum. Aynı durumu yaşayanlar varmı.
Bende ishal oldum geçti mi sizin. Bir dr bebek oldu muTransfer sonrası çok afedersiniz ishal olan var mı?
Olumlu cıktı mi kan sunucunuz 12. Gün sonundaBekliyorum bakalım canım tekrar kanda baktırcam ama yükselmesi mucize olur herhalde
Mrb oncelikle canim evet saydam su gibi akintin varsa olumluya yor benim ole olmustu cunku az kalmiss isallah hayirli sonuçlar alirsin isllah oncelik kan oluyo daha sonra keseyi gorme yelesi daha sinra kalp atisi derken bir bakmissin bulantilarin oluyooBenim transferimin 8. Günü dün baya bir akıntı oldu. Sizde bu şekilde olan var mı? Okuduğum kadarıyla akıntı olumluya yorumlanıyor
Yok canim herkesin ole oldunu dusunmuyorum kisiden kisiye degisiyo ilaçlar sonuclarina gore veriolar bence ben oskabar gunde bir sabah aksam jel kullaniom birde porogestan igne gunde bitane yapilio coraspin gunde bitane ve 9+3 oldum halada devam ediorum ilaclar evet pahali ama bi ilac deposuyla gorusseniz daha uyguna alma imkanin olur benim esim ecza deposunda oldu icin ilac yonunden problem olmuyoKızlar doktor bana progestan vermedi
Prolutex diye bi iğne kullanıyorum ben
Gecelik testine kadar devammış aşırı da pahalı içinden 7 tane çıkıyor 3 günde 160 ödüyorum herkesin böyle mi ya merak ettim transferim hafta içi inş
Mrb oncelikle canim evet saydam su gibi akintin varsa olumluya yor benim ole olmustu cunku az kalmiss isallah hayirli sonuçlar alirsin isllah oncelik kan oluyo daha sonra keseyi gorme yelesi daha sinra kalp atisi derken bir bakmissin bulantilarin oluyoo
Aslında daha çok beyaz gibi saydam değilMrb oncelikle canim evet saydam su gibi akintin varsa olumluya yor benim ole olmustu cunku az kalmiss isallah hayirli sonuçlar alirsin isllah oncelik kan oluyo daha sonra keseyi gorme yelesi daha sinra kalp atisi derken bir bakmissin bulantilarin oluyoo
Sen olumlu dusun beyazdan saydams dinusur oo benim su gibi oluyodu bian altima kacirdim saniyodum yaa o dere bazen kanamam mi oldu die tedirgin oluyodum buarada ben 9 gun test yaptim aslinde kan versen belli olur biliomusunnAslında daha çok beyaz gibi saydam değil
6. Gün verdim olumsuz cıktı sımdı gununu beklyrm artık korktum cokSen olumlu dusun beyazdan saydams dinusur oo benim su gibi oluyodu bian altima kacirdim saniyodum yaa o dere bazen kanamam mi oldu die tedirgin oluyodum buarada ben 9 gun test yaptim aslinde kan versen belli olur biliomusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?