- 8 Mayıs 2019
- 53
- 64
- 3
Gün içinde mi agrıyor kasıklarnz.Benım test tarihımde 20 si bende bişi hissetmiyorum sadece kasıklarım agrıyo
Evet ara ara agrıyo batmalalar oluyorGün içinde mi agrıyor kasıklarnz.
Buda bir belirti benceEvet ara ara agrıyo batmalalar oluyor
Ama idrar testi yaptım negatif cıktı umudum yok ama inşallah yanılırım ve guzel sonuc lar alırız hepimizdeBuda bir belirti bence
Kaçıncı gün yaptınAma idrar testi yaptım negatif cıktı umudum yok ama inşallah yanılırım ve guzel sonuc lar alırız hepimizde
Kaçıncı gün embryosuKaçıncı gün yaptın
Transferden 7 gun sonra yaptımKaçıncı gün yaptın
5. Gun embriyosuKaçıncı gün embryosu
Kacıncı gün embryosuTransferden 7 gun sonra yaptım
Sence erken değilmi? Ben hiç yapmadım test morelimi bozmamak için5. Gun embriyosu
Bencede yapma ben kendimi tutamadım yaptım ve moralım cok bozuldu kan testini beklıyorum artıkSence erken değilmi? Ben hiç yapmadım test morelimi bozmamak için
Ne zaman kan testiBencede yapma ben kendimi tutamadım yaptım ve moralım cok bozuldu kan testini beklıyorum artık
Çarşamba gunu yaptirdim cnm amin inşallah zor süreçKan testimı yaptırdın sen canım ne zaöan yaptırdın senı anlıyorum ama yapacak bişi yokk inşallah bir gun bızde tum cocuk isteyenler kucağımız dolacak inşallah
Benim de test tarihim yarin ama ben de hicbirsey hissetmedim hissetmiyorum da hala.kasik agrisi bile yok.endiseliyim cok.hakkimizda hayirlisi artik
Pazartesı gunuNe zaman kan testi
Allah yardımcımız olsun canımÇarşamba gunu yaptirdim cnm amin inşallah zor süreç
Sanırım en doğrusu öyle.belirtilere takilmadan beklemek gerek sadece.Nasipte varsa olucak tir.yoksa ne yapsak bos.umarim bekleyen herkes iyi sonuclar alirTestten önce hissedilen şeyler genellikle, ilaçların etkisi olabiliyormuş, test gününe kadar dua edip herhangi bir belirti aramamak en sağlıklısı olur sanırım , akışına bırakıp bebeklerimizin bizimle olduğunu hayal edelim
Benim de test tarihim yarin ama ben de hicbirsey hissetmedim hissetmiyorum da hala.kasik agrisi bile yok.endiseliyim cok.hakkimizda hayirlisi artik
Amin cnmAllah yardımcımız olsun canım
Elimizden baska bişide gelmiyor zaten malesef..Testten önce hissedilen şeyler genellikle, ilaçların etkisi olabiliyormuş, test gününe kadar dua edip herhangi bir belirti aramamak en sağlıklısı olur sanırım , akışına bırakıp bebeklerimizin bizimle olduğunu hayal edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?